Şimdi Ara

Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL ! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.851
Cevap
77
Favori
247.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
23 oy
Giriş
  • Yarın bu fiyatta uygun kalabilir, bence bu fiyatlara daha fazla zam gelecektir. 5 senelik verseler 5 senelik tarife alırım her gün bir sonraki günden daha ucuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Başka bir kart ile deneyiniz.

hattıma para yükleyerek mesaj atıp paketi alabildim hocam. dijital operatörde hata verdi sürekli.

benimki 185 günü geçti, bu mesaj da geldi 2 ay oldu neredeyse fakat arama yapabiliyorum herhangi bir sorun yok. kod girip de baktım dijital operatörden de baktım ikisi de aynı tarihleri gösteriyor zaten, paketi aldığım tarihten tam 1 yıl sonrasını gösteriyor, dev 80 gb kullanıyorum. yükleme yapmalı mıyım sizce sorun yaşar mıyım?

MSI MAG X570 Tomahawk Wi-Fi | Ryzen 7 5700X3D | 2x16GB Corsair Vengeance LPX 3600CL16 | XFX RX 6800 XT Speedster Swft 319 | 2TB Corsair MP510 | 6x Arctic P12 PWM PST | Reeven Hans | Phanteks P400A | be quiet! Pure Power 11 BN297 500W | AOC 24G2U | HyperX Alloy Origins Core Red | Logitech G305
  • Benim bildiğim aktif paketiniz olsa da olmasa da 6 ay maksimum süre olmak üzere TL yükleme yapmanız lazım. Sonrasında hemen hat iptal olmuyor, geçici bir süre veriyorlar, sonrasında tamamen iptale düşüyor. Süreci daha iyi bilen bir arkadaşımı etiketliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

evet hocam yarı aktif dönemden bahsediyor o süre sonunda da yükleme yapılmazsa kapanıyor fakat bende 185 gün geçmesine rağmen yarı aktif dönem olmadı. Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL ! 

MSI MAG X570 Tomahawk Wi-Fi | Ryzen 7 5700X3D | 2x16GB Corsair Vengeance LPX 3600CL16 | XFX RX 6800 XT Speedster Swft 319 | 2TB Corsair MP510 | 6x Arctic P12 PWM PST | Reeven Hans | Phanteks P400A | be quiet! Pure Power 11 BN297 500W | AOC 24G2U | HyperX Alloy Origins Core Red | Logitech G305
  • Bu paket için hattın tamamen kapanma tarihi paket yüklenme tarihinden 18 ay sonrası

Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Haziran 2022; 22:17:33 >
  • suicide sheep S kullanıcısına yanıt
    Aynısı bende de oldu. Ne yapmak lazım?

• Bu paketi alınca 6 aylık süre 12 aya çıkıyor, ondan sonra da 3 ay daha var hat tamamen iptal edilmeden önce. İşlem limiti dolmuştur hatasını geçmişte aynı kredi kartıyla iki farklı hattına bu paketi almaya çalışanlar yaşamıştı. (Aynı kart ile belirli bir süre içerisinde sadece bir kez bu paketi almaya izin veriyor sanırım.) Farklı bir kredi kartıyla deneyin. Sorun bundan kaynaklı değilse/ilk kez almayı deniyorsanız sistemsel bir hata olabilir. Mobil uygulamadan almayı deneyebilirsiniz. O da olmazsa tl yükleyerek almayı deneyebilirsiniz.

İlk kez bu paketi ve ilk kez bu hatayı alıyorum hocam. Turkcell ile görüşüyorum şu an. Saçma cevaplar veriyorlar. Şoktayım. Kart bilgilerini ve mobil onay kodunu girdikten sonra en son aşamada hata veriyor. Mide bulandırıcı. Ne yapıcaz yav?

Bu arada paketin kendisi 12 aylık zaten. 6 ay mevzusunu anlamadım. Başka paket ile karışmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Haziran 2022; 22:32:35 >
  • Normalde faturasız hatlarda 6-9 ayda bir tl yükleme zorunluluğu var hat kapanmaması için. Turkcell bu yıllık paketlere özel bu süreyi 12 aya çekiyor. Yani yıllık paket aldığında 6-9.ayda hat kapanmasın diye tekrar tl yüklemiyorsun.

Site ve uygulama farklı altyapı kullanıyor olabilir, sitede sistemsel bir hata varsa belki uygulamada olmaz diye uygulamadan almayı deneyebilirsiniz. Yukarıda bir üye tl yükledikten sonra tl bakiyesiyle paketi alabildiğinden bahsetmiş. İsterseniz tl yükleyerek paketi almayı deneyebilirsiniz. Eğer o şekilde de hata olursa, 550+ tl yüklü hat ile ortada kalmayayım riske girmeyeyim diyorsanız bayiden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bayiler tl yüklemeden direkt paketi yükleyip pos cihazıyla karttan ilgili tutarı çekebiliyorlar. Forumda bu şekilde geçiş yaptığını söyleyen bir kullanıcı vardı.

Kesinlikle TL yükleyip riske girmem. Ömrümde ilk kez bu eziyeti çekiyorum bu tipte.

Bayiye de gidemem, fırsatım yok. Kasıtlı olarak başka ve pahalı paketi almamı mı istiyor bunlar?

Bu paket hesaba giriş yapınca benim için Ana Paketler sekmesinde alınabilir görünüyor ve Hemen Al butonu da aktif. Gel gör ki kart bilgilerini ve mobil onay kodunu girdikten sonra en son aşamada bu hatayı veriyor. Müşteri hizmetleri ise resmen saçmalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Haziran 2022; 22:47:3 >
  • Sistemde bir hata olduğu belli. Dediğim gibi zamanında bu hatayı aynı kartla 2.hattına bu paketi almaya çalışanlar karşılaşıyordu. İlk hattına sorunsuz alırken, ikinci hattına almaya çalıştığında bu hata ile karşılaşıyorlardı. (Bir kart ile belirli bir süre içerisinde en fazla bir paket almaya izin veriyordu sanırım.) Onu da farklı kartla/bayiden alarak çözüyorlardı genelde.

Şu anki halinde hiç paket almadan bu hatayı veriyorsa sistemi bozmuşlar demektir. Hesaba giriş yapınca kredi/banka kartıyla öde, paycell altyapısıyla öde gibi seçenekler çıkıyor mu? Giriş yapmayınca bunlar gözükmüyor. Giriş yapınca bunlar gözüküyor. İki şekilde de almayı deneyin, belki ikisinden biri çalışır:

(Ekran görüntüleri tl yükleme için ama pakette de aynı şekilde seçilebiliyor diye hatırlıyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 18 Haziran 2022; 23:1:27 >

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Farklı kartla denedim yine aynı hatayı verdi hocam. Çıldırmamak elde değil. Bu kadar fahiş fiyatlı paketi kırmızı halı sererek vermeleri lazım ama resmen sorun çıkarıyorlar. Müşteri hizmetleri birşey yapamadı. Teknik sorunun daniskası ve tamamen Turkcell kaynaklı.

Bir keresinde vodafone'un sitesinde hata veren kartı vodafone'un IVR sisteminde kullanabilmiştim. Belki turkcell'de de benzer şekilde IVR ile alabilirsiniz paketi.

• Arkadaşlar bu paleti kredi kartıyla taksitle alabiliyormuyuz ? Yoksa peşinmi alabiliyoruz ?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.