Şimdi Ara

Mutlu Mega 70 GB Paketi [ANA KONU] 1000 TL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: klonwars Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.663
Cevap
100
Favori
219.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • [b
    Mutlu Mega 70 GB Paketi
    https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/mutlu-mega-70-gb-paketi



    Aylık 5.8 GB internet, 2000 dakika ve 1000 sms 83.3TL'ye denk geliyor. Geçiş için Turkcell faturasızlı olmalısınız. Geçmek için hattınıza 700 TL atıp MUTLU MEGA 70 GB yazıp 2200'a göndermelisiniz.



    DEV16/40/80 GB paketleri maalesef abone alımına kapatılmıştır. Bu paketlerden devam edebilirsiniz. DEV80 v2 gibi düşünün. 👍


    Üstelik paketinize TV+, Lifebox abonelikleri ve Lifebox, TV+ ve BiP uygulamarında geçerli 60’ar GB geçerli internet de dahil.



    < Bu konunun sahibi MobilRadar iken MobilRadar tarafına aktarılmıştır -- Şub 21 2024 8:47PM >







  • Turkcell’e geçiş tamamlanıp sim kart aktif olduğu zaman Dijital Operatör üzerinden ya da Turkcell internet sitesi üzerinden bu paketi kredi kartı/banka kartıyla satın alabilirsiniz, hemen aktif olacaktır. Turkcell mağazalarından da paketi alabilirsiniz veya 550TL yetecek kadar bakiye yükleyip yine uygulama içinden veya MUTLU MEGA 70 GB yazıp 2200’a sms göndererek de alabilirsiniz ama bakiye yükleme durumunda vergi borcunuz varsa bir kısmını onun için çekebilir. 50-95-180TL olarak bakiye yüklemesi yapılabiliyor. Bayiden 360TL seçeneği de var.


    4.23 TL x 12 ay = 50,75 TL telsiz kullanım ücreti paket fiyatına dahil değildir. Bu tutar her sene başı, aktif müşterisi olduğunuz operatör tarafından peşin ödenir ve aylık olarak kullanıcıya taksitlendirilir.


    Normalde faturasız hatlarda 185 gün süreyle TL veya paket yüklemesi yapılmazsa hat aramaya kapatılıyor ama bu pakette bu süre 12 ay. Uygulama üzerinde TL Durumum kısmında bu süre görüntülenebilir veya alternatif olarak telefondan *166*5# tuşlanılabilir.


    Hattınız aktif olduğunda Turkcell UpCall uygulamasını indirip Sekreter Mesajı Bırakma ve Sekreter Mesajı Alma ayarlarını kapatmanız faydanıza olacaktır. Bu ayarı yaptıktan sonra UpCall hesabınızı uygulama içinden silip ardından uygulamayı silebilirsiniz ayarlarınız korunacaktır, uygulamayı kurarken rehbere erişim izni vermenize gerek yok. Ayrıca TLMETRE KAPAT yazıp 2222’ye mesaj atarsanız kullanım sonrası ekrana gelen bilgilendirme servisini de kapatabilirsiniz.


    Hatırlatıcı olması için bazı izin iptal smsleri:

    IPTAL IZIN 2200 - veri işleme

    IPTALIZIN 2780 - tanıtım izni

    IPTAL IZIN 7300 - veri paylaşım

    ETK IPTAL IZIN TCELL GRUP 2200 - etk izni

    • Hat açıldıktan sonra dikkat etmeniz gereken şey hattınızın durumu. Aranıyor musunuz,arama yapıyor musunuz,şebekesel bir problem var mı,uygulama da hata alıyor musunuz? Eğer bir problem yoksa 2. adıma geçebiliriz.
    • Paketi Bayii kanalından satın almanız daha mantıklı,çünkü 550 TL yükleyip paketi alamayanlar,sistem hatası alan üyeler var.Onlar bir şekilde alıyor ama durum sizin için aynı olmayabilir.Bayii'ye gidip 550 TL verin MUTLU MEGA 70 GB Paketi'ni almak istiyorum diyin.
    • Yükleyeceğiniz uygulamaları sıralıyorum: Turkcell Uygulaması/Paycell Uygulaması/GNÇ Uygulaması/Gollercepte Uygulaması/Turkcell Bizce uygulaması/BİP Uygulaması/Dergilik Uygulaması 'dır. Bu uygulamaları en altta ne işe yaradıklarını detaylı anlatacağım,şimdi 4. soruya geçiyorum.
    • Bu sefer en son yapacağınız şey aşşağıyı iyi okumak.Kelimesi kelimesine yapmak.
    • 5.si ise Turkcell Uygulaması'ndan GNÇ kullanıcı tanımlaması yapmak.7-25 yaş arası TC ile tanımlayabilirsiniz.




    *Turkcell Uygulaması : Turkcell uygulaması,kalan internet,dakika,SMS, güncel TL miktarı vb. kullanım haklarınızı ve Salla Kazan vb. hediyeleri kullanmak için gereken uygulama,yüklemeniz gerekir.


    *Paycell Uygulaması : Paycell uygulaması turkcell'in bankacılık benzeri bir uygulamadır.İçinde baya bol kampanya var.Sanal kart oluşturabiliyorsunuz veya fiziksel kart sipariş edip kullanabiliyor kampanyalardan yararlanabiliyorsunuz.Örnek verir isem bugün Mobil Ödeme ile HepsiBurada HepsiPay'e kampanyaya katılarak 350TL attım,50TL'de hediye kazandım Paycell'den.O parayla da istediğim birşeyi ücretsiz sipariş ettim. Çok kampanyası var,kullanmasını bilen sömürüyor paycelli.



    *GNÇ Uygulaması : GNÇ uygulaması turkcell'in gençlere özel kampanyaların,eğlencelerin sunulduğu platformdur.Turkcell uygulamasına girip hat ayarlarım'dan ayarlarınızı 7-25 yaş arası birine TC tanımlatın ve GNÇ'li olun. Olduktan sonra uygulamada size 2 gün yumurta çatlat günü verilir. Rastgele 2 gün verilir,o günler yumurtayı çatlatıp hediyenizi alırsınız,yedek salla kazan gibi düşünün. Yetmiyor uygulamada Bastı Kaptı var diyorum.Her pazartesi basıp hediyenizi alıyorsunuz,tetikte olmanız lazım 30DK bile kalmıyor.Hediye olarak Trendyol,HepsiBurada benzeri mecralar da geçerli 25TL-50TL vb. hediyeler veriyor.



    *Gollercepte Uygulaması : Gollercepte uygulaması turkcell'in futbol ve bedava internet karışık platformudur.Uygulamada maçlara oynuyorsunuz ve bu maçlarda size atılan gol kadar hediye internet veriliyor.Ücretsiz olarak her pazartesi her kullanıcıya haftada 1 bedava hak verilir. Bu hakkı rastgele bir maça oynayın. Maçtaki geçen gol sayısı X 100mb internet kazanırsınız.Diyelim 5 gol mü geçti,5x100mb ile 500mb kazanırsınız.Bu verilen internet günlüktür. Bir nebze de olsa internetsiz bırakmaz. Bana 1 hak yetmez derseniz bunun da paketleri var, aylık 9TL'ye haftalık 7 hak veren GS9 paketini alabilirsiniz. Her gün bir maç oynarsınız, ayda en az 9TL'ye 3.2GB internet kazanırsınız fakat uğraştırır. Size kalmış birşey.



    Turkcell Bizce Uygulaması : Turkcell Bizce uygulaması,bomboş bir uygulama fakat size her reklam izlemeniz için bir kupon veriyor.Bu kuponlar ise birikince internet alınabiliyor.Günlük 2 DAKİKA'nızı bile almaz biriktirin zor zamanda internetsiz kalınca kullanırsınız. Kadınlara özel uygulama olduğuna bakmayın tr@vestiler bile girebiliyor.Dert etmeyin.



    BİP Uygulaması : BİP uygulaması turkcell'in WhatsApp'a benzer reklam dolu bir uygulamadır.İçinde baya kampanya var fakat uğraştırır,sonunda bol internet verir.Bir göz atmanızı tavsiye ederim.



    Dergilik Uygulaması : Dergilik uygulaması turkcell'in kısaca dergi uygulaması.Dergileri okuyup internet kazanıyorsunuz.İlk defa kullanacağınız için bol internet verebilir. Dergileri de okumanıza gerek yok aşşağı kaydırınca okumuş gibi oluyorsunuz.


    Umarım sıkıcı bir yazı olmamıştır.Yazımı beğenirseniz çok müteşekkir olurum,daha fazla üyeye ulaşır ve etkileşim artar.Çoğu üye bilgilenir.
    İyi forumlar.

    sosyal medyayla ve maymunlarıyla fazla işi olmayan 30+ yaş için gayet ideal ben kışın 3 gb bile pek görmüyorum, işten güçten cebe baktığım yok, anca yazın 5 gb geçiyor evinde, işinde net olan için gayet yeterli.

    kişiye göre değişir kime yetip yetmiyceği 7/24 kafasını cepten, sosyal medyadan youtubeden kaldırmayan aylak öğrenci takımına yetmez tabi.

    hem kullanmadığım gb lar her ay otomatik silinmiyceği için paketi ben paketi sevdim.

  • Bu paket için ayrı konu açmanıza gerek yoktu.

  • İçindeki TV+ ve Lifebox'u da unutmamak lazım hocam. Hem her birinde geçerli 60GB, hem de abonelik veriyor.(Mini TV+ Paketi ve Lifebox Sfandart+ 25GB)
  • Ben açmayı düşünüyordum, ama ne yalan söyleyeyim üşendim.

    Artık Turkcell'i takip edemiyorum
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    Belli yeri yurdu/konusu olsun diye açtım hocam. Dev80 konusunda başka paket konuşmak olmazdı,hem geçemeyenler için falan son şans olarak konuyu açma gereği buldum.
  • İnsanlık hali yetişemediğin yerler olur,orda da ben ve başka üyeler yetişmeye çalışırız. ☺️
  • Hoşgeldiniz hocam, hiç gözükmüyordunuz ara vermiştiniz. Evet TV+ ve Lifebox'u da ekleyeceğim.
  • rahmetli vodafone kullanıyor aklı hala turkcellde   

  • Ben eyşanı geri istiyorum.
  • Şuan tek yıllık paket bu mu? Yani 70 üstü var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 21 Ocak 2022; 22:46:8 >
  •   

  • Himurajutsu kullanıcısına yanıt
    Maximum 70 GB paket bu hocam, yetmez ise gollercepte taktiği verebilirim ya da şöyle yaparsınız;Paketi iki kez alır, 5+5 GB kısaca 640 TL vermiş olursunuz.

    Aylık 11.6 GB, 4000 DK, 2000 SMS 53 TL'ye gelmiş olur. Üstüne de bedava gollercepte, oh mis.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

    Maximum 70 GB paket bu hocam, yetmez ise gollercepte taktiği verebilirim ya da şöyle yaparsınız;Paketi iki kez alır, 5+5 GB kısaca 640 TL vermiş olursunuz.

    Aylık 11.6 GB, 4000 DK, 2000 SMS 53 TL'ye gelmiş olur. Üstüne de bedava gollercepte, oh mis.

    Turkcell paketi 2 defa almaya izin veriyor mu?

  • Himurajutsu kullanıcısına yanıt
    İsterseniz 100 defa alın,veriyor.
  • En iyisi bunu alıp üstüne 9 TL ye bordo paket almak

    gollercepte uygulaması ile 24 maçta en az 2 gol olsa + Trabzon'un her golüne 100 mg + her galibiyete 1 GB

    Ayda en az 5 GB kazanilir


    En kotu ihtimal ya o ayda 35 TL ye 11 GB

    Turkcell için gayet ucuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 21 Ocak 2022; 23:13:54 >
  • caglar_sss kullanıcısına yanıt

    GS paketinde Galatasaray'ın her gölüne 200 MB (Avrupa'daki maçlarda 400 MB) veriyor ama sorun şu ki Galatasaray gol atamıyor. Her galibiyetin ardından günlük 1 GB veriyor ama gelin görün ki galip de gelemiyoruz. GS paketi daha mantıklı ama Galatasaray'da iş yok.

  • Dev80 kapanmişken ilaç gibi geldi bu yuppiiiiiiii
    🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
    🎉🎊👯‍♀️👯‍♂️🎉🎊👯‍♀️👯‍♂️🎉🎊👯‍♀️👯‍♂️
  • 0.8 GB kısılıp, 1 TL arttırıldı kısaca. Ama bu geçemeyenlere ders olsun, bu DEV80'in telafi paketi. 😁😉👍

    Aslında bana koymaz, geçsem 2-3 tane yüklerim ama şu yıllık işi bozuyor, yoğun data kullanıyorum ara sıra ucunu kaçırırsam yandım. Şuan tam f/p paket. DEV80'i gömdük, MM 70 doğdu.
  • Turkcell bu kafada devam ederse hep turkcell kullaniriz
  • Hocam sen gani 2500 yap en iyisi😉

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.