Şimdi Ara

[Mutlaka Okuyun] Aykut Kocaman'dan KOCAMAN Şüphe Duyuyorum (!) ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KızıL_Shaman

Aykut kocaman'a cidden haksızlık ediyorsunuz...

Aynen dostum.En ufak bir olumsuzlukta Aykut Kocaman istifa!Bu adam takımın zor zamanında takımın yanında bulundu.Ligi kimsenin beklemediği noktada bitirdi.Kupada final oynuyor.Bırakın artın nankörlüğü.(Sözüm Aykut Hoca'ya laf eden taraftarlara.)
  • Aykut Kocaman bir teknik adam olarak hatasız bir insan değil. Hatalarını savunmuyoruz ama bu sene takımı takım olarak tutabilmesi bence her şeyden önce gelir. Kadromuz tabiki şampiyonluk yarışı için yeterliydi ki zaten son maçta şampiyonluk için çıktık sahaya hatta önümüzde bir final daha var. Yalnız bu kadronun motivasyonunu korumak çok çok düşürmemek için çok savaş yaptı Aykut hocam. Mücadele etmesi gereken en büyük sorunda buydu, saha içinde hata yapmış olabilir ama bu sezon öyle böyle bir sezon değildi Fenerbahçe için. Tabiki herkesi eleştireceğiz ama istifasını beklemek veya kovulmasını arzulamak bence acımasızlık olur, her şeyden öte bir vefa borcumuz var. Biz bizden olana sahip çıkmazsak biz diye bir şey kalmaz. Ben Aykut hocamın sakin kafa ve temiz bir takımla çok iyi işler çıkaracağına adım kadar eminim. Bu şike süreci bitmeden de Fenerbahçe'den teknik ekibi olsun futbolcusu olsun tam konsantre olmuş bir performans beklemeyin.

Her şeye rağmen Aykut hocamız KOCAMAN gururumuz oldu.

• Şuraya yazan üyelerin çoğunun yaşından fazla senedir futbolun içinde olan adamdan daha iyi biliyorsunuz ya olayı, tebrik ederim sizi. Trabzon maçında aynı taktikle oynayınca "Oo Kocaman kral bak 4 3 3 oynadık süper oldu" , aynı taktikle Gs maçına çıkıyoruz "Aa olmadı Kocaman istifa" Yok Alex'i niye oynamadın, Bjk maçında oynattı niye oynattın dediler laf yedi, bu maç aynı laflar oynamadı diye. Adım gibi biliyorum eğer bu maç Alex oynasaydı ve kötü bir performans sergileseydi bu aynı kişiler çıkıp neden kazanan takımı bozdun diye soracaktı.

Maç bittikten sonra konuşmak en kolay iş, bu sezon Aykut takımın başında kalmasa takımı çalıştıracak adam bile bulamazdık, bu ortamda bu adam sayesinde play off ta final oynadın, Çarşamba günü de kupada final oynuyorsun, biraz da olsa nankör olmayı bırakın da gerçek bir taraftar gibi ayakta durun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Şuraya yazan üyelerin çoğunun yaşından fazla senedir futbolun içinde olan adamdan daha iyi biliyorsunuz ya olayı, tebrik ederim sizi. Trabzon maçında aynı taktikle oynayınca "Oo Kocaman kral bak 4 3 3 oynadık süper oldu" , aynı taktikle Gs maçına çıkıyoruz "Aa olmadı Kocaman istifa" Yok Alex'i niye oynamadın, Bjk maçında oynattı niye oynattın dediler laf yedi, bu maç aynı laflar oynamadı diye. Adım gibi biliyorum eğer bu maç Alex oynasaydı ve kötü bir performans sergileseydi bu aynı kişiler çıkıp neden kazanan takımı bozdun diye soracaktı.

Maç bittikten sonra konuşmak en kolay iş, bu sezon Aykut takımın başında kalmasa takımı çalıştıracak adam bile bulamazdık, bu ortamda bu adam sayesinde play off ta final oynadın, Çarşamba günü de kupada final oynuyorsun, biraz da olsa nankör olmayı bırakın da gerçek bir taraftar gibi ayakta durun.

son cümlene imza atarım, çerçeveletip duvara asmak gerek.

• adam şöyle ortamda takıma 2 kupada da final oynattı hala laf söylüyorsunuz, ayıp ediyorsunuz...

sen de ben de buradaki herkes de bu işi ondan daha iyi bilmiyor, oyuncuları ondan daha iyi tanımıyor... öyle olsaydı burada yazmak yerine takıma hoca olurduk
  • Hepinize teker teker cevap veremeyeceğim . Aykut kocamanın kişiliğine vs sözüm yok . İlk Yazımı dikkatli okursanız anlarsınız ...

1.''Emre Belözoğlu'nun yeğeni Volkan Bahçekapılı'nın Twitter'a yazdığı mesajlar oldukça konuşulacak cinsten.

24 Mart 2012’de oynanan Bursa maçında Gökhan Gönül’ü kadroya almayan, Emre’yi ise yedeğe çeken Aykut Kocaman’ı eleştiren Bahçekapılı, “Gökhan Gönül’ü kadroya almamanın bir açıklaması var mıdır? Hocalar her şeyin iyisini biliyordur da, Gökhan Gönül’ün iyisi Orhan Şam mıdır?” mesajının yanı sıra, “Aykut Kocaman sen hocaysan ben de imamım, neyin peşindesin sen?” yazarak tepki gösterdi.'' Bunun aynısını ben asla demem fakat yazımda gökhan gönül kiim ? Orham şam kim ? bunu söyledim ...

2. Eğer Türkiye Kupasında sahaya yedek ağırlıklı çıkarsa 1 finalden daha eleniriz . Ve Sizler de dersiniz ki Aykut hoca bizi bir finale daha çıkardı bu zor günlerde, daha ne istiyorsun(uz) dersiniz . Bende ve benim gibi düşünen arkadaşlarım sizlere der ki : Finale çıksan ne yazari zor günlerde bu derece önemli kupayı kupaları alamadıktan sonra ...

3.Çarşamba günü ALEX-GÖKHAN-VOLKAN-STOCH-DİA Bunların 5 tanesinden en az 3 tanesini oynatmasın yine çoluk çocuğun ağzına sakız olacağız demedi demeyin . Kaç sene oldu alamadınız kupayı ? En son Türkiye kupasını gören masum köylü vs gibi sözlere katlanacağız . Buraya yazıyorum ...

4.''Ali Şen 1996 yılında Fenerbahçe Şampiyon olduktan sonra Oğuz ve Aykut’u takımdan gönderdi. Gerekçesi ise Fenerbahçe’de ki İmparator Oğuz ile Kral Aykut’un 7 yıldır Fenerbahçe’ yi şampiyon yapamamaları (1989-1996) ve bu süreçte derbilerde, Avrupa Kupalarında başarılı olamamalarını neden göstermişti.'' Ne dersiniz aykutta 2012den şampiyon yapamama serisine başlamasın fenerbahçemizi ? Yazıklar olsun . Ruh gibi o maçı izlemeye devam etsin . Ne yerinde değişiklik yapsın , ne doğru düzgün 11 çıkarsın . Neymiş efendim zor günlerde takıma sahip çıktı . Yıllık 1.750.000 $ parayı sizde alın bakın bakalım nasıl sahip çıkacaksınız takıma . Yiyorsa Alex gibi gerekirse para almadan oynarım yerine gerekirse para almadan ayakta tutarım deseya ? Her maçı stres içinde izlemekten bıktık . Burda gelipte gazel okumayın beyler . Herşeyi ben biz biliyoruz diye birşey yok ama görünen köy kılavuz istemez . Her maçta kanser etti ...

5.''Maçtan önce hafif sakatlığı bulunan ve karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan Alex de Souza twitter hesabından kendisine görev verilmesi halinde ilk 11'de oynayabileceğinin sinyallerini vermişti.'' Ama ilk 11de çıkarmadı . Adam biliyor işini yaa 75de alıp bitirecek işi siz ne diyorsunuz ? İşte bitirdi işi . Kendi evimizde gittik verdik ellerimizle kupayı . Her takımın beyni vardır . Bizim takımımızın beyni ALEX DE SOUZA'dır . Eğer sen ilk 11de onla başlamıyorsan baştan kaybetmişindir arkadaş ... Alex ep sanki fenerbahçede oynayacak mı da takımın beyni o diyorsun diyenler olacak . Alex takımda olduğu sürece evet o takımın beyni ama olmadığı takdirde elbet yerine onun kadar iyisi olmasa da gelen olacaktır ...

6.Kocaman tartışma!
    Fenerbahçe’de kaçan şampiyonluk Aykut Kocaman ile taraftarın arasını açtı. Genç hocanın yetersiz kaldığını savunanlar sanal alemde Kocaman’ı destekleyenlerle tartıştı. Aykut kocamanın yetersiz kaldığını savunanlar daha fazla ...

İşte size taraftarlarımızdan kesitler :

***Öncelikle amacımın Aykut Kocaman´ı günah keçisi ilan etmek olmadığını belirteyim. O olmasaydı bu sene çok zor günler geçirebilirdik. Her şeye rağmen son maça kadar iddiamızı sürdürdük.

Fakat‚ Aykut Hoca´nın Anadolu takımlarından kalma korkak futbol anlayışı Fenerbahçe´ye hiç ama hiç yakışmıyor! Özellikle kilit maçlarda tüm kozlarımızı oynayıp saldırmak‚ ona göre 11 çıkartmak yerine Aykut Hoca hep defansif bir takım sahaya sürüyor ve sonra da oyuncu değişikliklerinde gecikiyor. Bunun örneğini şampiyonluğu kaçırdığımız maçta gözlerimizle gördük!

-Bienvenu varken Semih tercihini anlamak mümkün değil!
    -Alex´in ikinci yarının başında oyuna girmesi gerekirken 75. dakikadan sonra oyuna alınmasını anlamak mümkün değil!
    -Sarı kartlı ve yorulup etkisiz oynamaya başlayan Dia´nın yerine diri bir M. Topuz´u düşünmemesini anlamak mümkün değil!
    -Bu bizim şampiyonluk maçımızdı. Emre ve Cristian´ın yanında Selçuk´la başlamasını anlamak mümkün değil!
    -Alex tek devre oynayabilecek durumdaysa Selçuk yerine Caner´le başlamamasını anlamak mümkün değil!

Sonuç olarak‚ Aykut Hoca yine korktu ve sonuç bu oldu. Evdeki hesap çarşıya uymadı. Fatih Terim çift forvetle çıkarak Aykut Kocaman´ı yanılttı‚ GS´nin oyun anlayışı hücum üzerine değil zaman geçirme üzerineydi. Bunu anladıktan sonra hemen gerekli değişiklikleri yapması gerekirdi ama o ilk değişikliğini 75´ten sonra yaptı. Neden bu kadar bekledi anlamak güç. Biz o maçta gol yesek yenilsek bu kadar koymazdı be hocam!

Aykut Kocaman ile devam edilmek isteniyorsa kendisine bu korkak futbol anlayışından vazgeçmesi gerektiği anlatılmalıdır! ***

***Maç başlar başlamaz tüm taraftar ne yapmış bu adam diye hayıflandı. Gazozuna maçta bile oynatmadığı Dia'yı ve Semihi 11 de başlatmak hangi mantıkla izah edilir anlamadık. Maç devam ediyor, taraftar izliyor Aykutta izliyor. Oyuna dışardan katkı sıfır. Kesinlikle kaçan şampiyonlukta hocanın katkısı çok. O selçuk a nasıl tahammul edilir sabotaj gibi...***

***Çarşamba günü fb bursa ya yenilirse kimse şaşırmasın. gerçi aykut beyanat verir penaltılar ofsaytlar ve fauller araştırılsın der. kupa başka baharlara kalır.***

***Ben kongre üyesi olarak aykut kocamanı başarılı bulmuyorum.nedini ise deplasman maçlarından tahminim 20 puan kaybetti hiç önlem almadı.en önemlisi son maçta yanlış kadro ile oynadı nedeni semih.dia ve orhan onbiri ile oyuna başlaması idi.***

***Aykut hoca cok iyi bir fenerli ve dürüst bir insan, ancak oyunu okuyamayan ne kendi takiminin nede rakibin eksi ve artilarini görüp önlem alamiyan bir antrenör.***

***Cumartesi gunu kadroyu gorur gormez anlamistim maci alamayacagimizi. Semih, Sam, Selcuk ile maca baslamak zaten biz beraberlige raziyiz demekti. Hadi ilk yari oyuncu degistirmedin ikinci yari neyi bekledin ki onu anlamis degilim, kafasindaki mantik Kazanamazsan kaybetmeydi zannedersem ama kaybetmemek bize yetmiyordu maalesef.***

vs vs ...

• Lan bi bitmediniz hanasına satayım.
  • aykut kocaman ve mourinho hariç kimse bu sezon bize bu kadar puan aldıramazdı. ama bu demek değil ki aykut hoca iyi

son maç yaptıklarını anlayamadım ama. bienvenu yerine semih hakkaten dışardan yanlış görünüyo, ayrıca sow neredeyse yetişiyodu yedeklere neden alınmadı anlamadım.

gökhan her 3 günde bi maç yapılırken sürekli riske ediliyodu 60 dk oynuyodu çıkıyodu da bu maç niye oynamadı, ayrıca 65. dkdan sonra sağ kanatta bi tek yorgun orhan kalmıştı, önünde de kullanması gereken 100 metrelik bi alan. sen niye full enerjili gökhanı almıyosun tek başına idare etsin oraları.

dia kırmızı yiyince değişiklikten vazgeçmenin mantığı neydi? skoru bulurum, sonra çok dakika kalır nasıl savunurum mu? başka bi açıklaması yok yani. aykut hocanın zaman kavramında bi sorun var o zaman, dk 70 demek artık son çeyrek demek, sen niye adamları almaktan vazgeçiyosun.

alex de ne kadar sakatsa sakat, isterse beşiktaş maçındaki gibi oynasın bu kadar kapanan bi takıma karşı 2. yarı oynatılmalıydı en azından. 80e doğru oyuna aldığında da niye selçuk değil de baroni çıktı, çok mu risk almış olurduk selçuk çıksa, baroni sonuçta bu adam her an bi şeyler yapabilirdi.

ve bienvenuyu alırken de aynı şekilde niye bi stoper çıkarmadın, bu kadar zor mu şu kararı almak. görenler amatör der diye mi korkuyo yani, stoperi alcan forveti sokcan çünkü bir şeyler yapması gereken takım fb. fatih terim nasıl çıkardı baroşu aldı gökhan zanı. bunu mourinho da sık sık yapıyo ayrıca, düzen bozmak değildir yani bu.

son olarak da takıma nasıl bi baskı yapmış ki, nasıl bi sabır sakinlik yüklemiş ben anlamıyorum. bize gerilim lazımdı, risk lazımdı, rakibi psikolojik olarak boğmamız lazımdı ama resmen uyutulduk maç boyu gs tarafından.

• Bizde Aykut hocanın hatalarını savunmuyoruz, tek derdim bu sezonun basit sıradan bir sezon olarak görülüp Aykut hocanın hatasız ve baskı altında olmadan robotlaşıp mücadele edeceğini düşünülmesidir, istafısının istenmesidir. Ona bakarsanız sahada başarısız olan takımı da dağıtalın satalım hiçbiri kadroda olmayı hak etmiyor o zaman. Lütfen istirham ederim herkesin hakkını verirken Aykut hocanın da hakkını verelim, Aykut hoca öz mü öz evladımız bizim. Bugün bir Ferguson olmak kolay değil ama Aykut hocam mücadelesinden vazgeçmeyecektir.
  • Aykut Kocaman Fenerbahçe efsanesidir. Fenerbahçe futbolcusudur. Ama bu etkenler onun iyi bir teknik direktör olduğunu göstermez. Maradona'da Arjantin efsanesi çok iyi teknik direktör o zaman? Şampiyonluğu da bize Aykut, Semih, ve büyük payla Dia kaybettirmiştir. Biz Galatasaray'ın iyi oynamasıyla falan kaybetmedik şampiyonluğu. Kendi kafamızdan kaybettik. Dökülen Semih'i maçın son dakikalarına kadar çıkarmadı. Selçuk'a birşey demiyorum. Fatih Terim çatır çatır değişiklik yaparken bizim ki yine izledi ve gol yemeyi bekledi. Bana kimse Aykut Kocaman'ı savunmasın. Tamam yaptıkları ortada takıma sahip çıktı da, bu adama sanki Barcelona'dan teklif gelmişte reddedip Fenerbahçe'nin başında kalmış gibi muamele ediyorsunuz. Yapamayacaksan bırak kardeşim. Hiç değilse teknik direktörümüz yok deriz. Bütün maç boyunca aval aval maçı izliyor sadece.
  • Bu kaotik ortamda sezonu Aykut Hocayla başlayıp tamamlamak tamamen yönetim başarısıdır. Futbolculara gerekli motiveyi vermek, dağılmış psikolojileri (Psikolojik etkenlerde çok başarılı biri olduğunu düşünüyorum) toparlama konusunda çok başarılıydı. Bu ortamda kazanılmış 2.lik ve kaçırılan Şampiyonluk azımsanmayacak bir başarıdır. Bence sizin bu ortamda bu kadar Aykut Hocanın üzerine yüklenmeniz bana göre nankörlüktür. Devam edilir ya da edilmez ama bu sezon yaptıkları başarıdır.

Fakat lig bitmeden sözleşme uzatma konusuda bir okadar yönetim beceriksizliğiydi bana göre. Zaten Aykut hoca sezon bitmeden takımı yarı yolda bırakıp kaçıp gidecek birisi değildi. Bence sezon bittikten sonra Uefa yada TFF (herneyse)'den gelecek cezalara göre Aykut Hocayla devam edip etmeme kararını almak en mantıklısıydı. Çünkü kaotik ortam bittikten sonraki günlerde takıma teknik ve taktik olarak Ş.Ligi düzeyinde bir katkı sağlaması çok zor görünüyor, bu konuda haklı eleştirilerinize katılmamak elde değil.

• Aykut Kocaman gelmeden önce,başarılı olacağını düşünmüyorum ama iyi niyeti ve Fenerbahçeliliği konusunda şüphem yok umarım başarılı olur demiştim. Geçen sene sampiyon olduk bu sene de olabilirdik ama futbol anlamında gram ilerleme yok. Umut veren bir futbol yok ortada,,geldiğinden beri her maç sonucu bir sürü güzel tespit yaptı-onu bunu suçladı ama gel gör ki o tespitlere bir türlü çare olamadı-olacağını da zannetmiyorum. Bu sene ligi rakibinden 9 puan geride bitirmişsin-küme düşen ve düşmeye yakın olan takımlara bir sürü puan kaybetmişsin. Ligde kendi sahanda kazan deplasmanda puan kaybet,kadıköyde bu takım her halukarda kazanıyor zaten. Gerçi AYkut Kocaman döneminde banko olan Gs galibiyetlerini unuttuk Kadıköyde... 2-2 beraberlik ile sonuçlanan maçta takımı geriye çekip skorun üzerine yattın,,play-off finalindeki hayati maçta defans ağırlıklı bir kadro ile maça çıktın sonrasında cristian-alex ve bienveni-semih değişikliği yaptın. Şu yapılan değişiklik bile AYkut kocamanın Ankaraspordan başka bir takımı çalıştırmaya layik olmadığını gösteriyor. Mutlaka gol bulması gereken bir takımın TDünün risk alması gerektiğini birinin ona öğretmesi lazım,ki final maçındasın,keşke kaleci Volkanın son dakikalarda neden hücuma gittiğini çözebilse... Maç sonucu kontrollü futbol oynadık gibi komik bir açıklama yapıyor. Denizlide kaybedilen şampiyonluk maçındaki kontrollü futbol saçmalığından hiç ders çıkaramamış. + son olarak bir Td sezon boyu 3 temmuz deyip duruyor senin asli işin bu mu be arkadaş? Fatih Terim kupayı sahada alacağız dedi. başbakan bile arandı kupa sahada alındı,senin tdlerin başkana yağdanlık olmaktan başka bir şey yapmıyor. Ne zaman ki üst düzey lafını geçiren-istikrar abidesi bir Td gelir o zaman bu takım başarılı olur. Bu saatten sonra bu hoca ile Fatih Terimi falan durdurmak nerdeyse imkansız. Barselona efsanesini yıkan kim Mourinholu real madrid. Aykut Kocaman ile bol bol maç sonlarında güzel tespitler dinleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeeP__DReaM

Aykut Kocaman gelmeden önce,başarılı olacağını düşünmüyorum ama iyi niyeti ve Fenerbahçeliliği konusunda şüphem yok umarım başarılı olur demiştim. Geçen sene sampiyon olduk bu sene de olabilirdik ama futbol anlamında gram ilerleme yok. Umut veren bir futbol yok ortada,,geldiğinden beri her maç sonucu bir sürü güzel tespit yaptı-onu bunu suçladı ama gel gör ki o tespitlere bir türlü çare olamadı-olacağını da zannetmiyorum. Bu sene ligi rakibinden 9 puan geride bitirmişsin-küme düşen ve düşmeye yakın olan takımlara bir sürü puan kaybetmişsin. Ligde kendi sahanda kazan deplasmanda puan kaybet,kadıköyde bu takım her halukarda kazanıyor zaten. Gerçi AYkut Kocaman döneminde banko olan Gs galibiyetlerini unuttuk Kadıköyde... 2-2 beraberlik ile sonuçlanan maçta takımı geriye çekip skorun üzerine yattın,,play-off finalindeki hayati maçta defans ağırlıklı bir kadro ile maça çıktın sonrasında cristian-alex ve bienveni-semih değişikliği yaptın. Şu yapılan değişiklik bile AYkut kocamanın Ankaraspordan başka bir takımı çalıştırmaya layik olmadığını gösteriyor. Mutlaka gol bulması gereken bir takımın TDünün risk alması gerektiğini birinin ona öğretmesi lazım,ki final maçındasın,keşke kaleci Volkanın son dakikalarda neden hücuma gittiğini çözebilse... Maç sonucu kontrollü futbol oynadık gibi komik bir açıklama yapıyor. Denizlide kaybedilen şampiyonluk maçındaki kontrollü futbol saçmalığından hiç ders çıkaramamış. + son olarak bir Td sezon boyu 3 temmuz deyip duruyor senin asli işin bu mu be arkadaş? Fatih Terim kupayı sahada alacağız dedi. başbakan bile arandı kupa sahada alındı,senin tdlerin başkana yağdanlık olmaktan başka bir şey yapmıyor. Ne zaman ki üst düzey lafını geçiren-istikrar abidesi bir Td gelir o zaman bu takım başarılı olur. Bu saatten sonra bu hoca ile Fatih Terimi falan durdurmak nerdeyse imkansız. Barselona efsanesini yıkan kim Mourinholu real madrid. Aykut Kocaman ile bol bol maç sonlarında güzel tespitler dinleriz.

Kadıköyde 2-0 olunca tarihi fark olmasını bekliyorduk birden defansa döndük. 4 tane deplasman mağlubiyet serisi var bu takımın gitsin falan demiyorum ama son maç böyle mi oynanır. 2010da son maçta 37 şut çekti 37 Trabzona deli gibi saldırıyorduk. ne bekliyordu acaba GS hücum yapar sonra kontra yaparız falan mı. Ben Ziconun futbolunu özledim rahat rahat maç seyretmeyi derbi geldiğinde garanti maç olarak görmeyi özledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eltürco

quote:

Aykut Kocaman gelmeden önce,başarılı olacağını düşünmüyorum ama iyi niyeti ve Fenerbahçeliliği konusunda şüphem yok umarım başarılı olur demiştim. Geçen sene sampiyon olduk bu sene de olabilirdik ama futbol anlamında gram ilerleme yok. Umut veren bir futbol yok ortada,,geldiğinden beri her maç sonucu bir sürü güzel tespit yaptı-onu bunu suçladı ama gel gör ki o tespitlere bir türlü çare olamadı-olacağını da zannetmiyorum. Bu sene ligi rakibinden 9 puan geride bitirmişsin-küme düşen ve düşmeye yakın olan takımlara bir sürü puan kaybetmişsin. Ligde kendi sahanda kazan deplasmanda puan kaybet,kadıköyde bu takım her halukarda kazanıyor zaten. Gerçi AYkut Kocaman döneminde banko olan Gs galibiyetlerini unuttuk Kadıköyde... 2-2 beraberlik ile sonuçlanan maçta takımı geriye çekip skorun üzerine yattın,,play-off finalindeki hayati maçta defans ağırlıklı bir kadro ile maça çıktın sonrasında cristian-alex ve bienveni-semih değişikliği yaptın. Şu yapılan değişiklik bile AYkut kocamanın Ankaraspordan başka bir takımı çalıştırmaya layik olmadığını gösteriyor. Mutlaka gol bulması gereken bir takımın TDünün risk alması gerektiğini birinin ona öğretmesi lazım,ki final maçındasın,keşke kaleci Volkanın son dakikalarda neden hücuma gittiğini çözebilse... Maç sonucu kontrollü futbol oynadık gibi komik bir açıklama yapıyor. Denizlide kaybedilen şampiyonluk maçındaki kontrollü futbol saçmalığından hiç ders çıkaramamış. + son olarak bir Td sezon boyu 3 temmuz deyip duruyor senin asli işin bu mu be arkadaş? Fatih Terim kupayı sahada alacağız dedi. başbakan bile arandı kupa sahada alındı,senin tdlerin başkana yağdanlık olmaktan başka bir şey yapmıyor. Ne zaman ki üst düzey lafını geçiren-istikrar abidesi bir Td gelir o zaman bu takım başarılı olur. Bu saatten sonra bu hoca ile Fatih Terimi falan durdurmak nerdeyse imkansız. Barselona efsanesini yıkan kim Mourinholu real madrid. Aykut Kocaman ile bol bol maç sonlarında güzel tespitler dinleriz.

Kadıköyde 2-0 olunca tarihi fark olmasını bekliyorduk birden defansa döndük. 4 tane deplasman mağlubiyet serisi var bu takımın gitsin falan demiyorum ama son maç böyle mi oynanır. 2010da son maçta 37 şut çekti 37 Trabzona deli gibi saldırıyorduk. ne bekliyordu acaba GS hücum yapar sonra kontra yaparız falan mı. Ben Ziconun futbolunu özledim rahat rahat maç seyretmeyi derbi geldiğinde garanti maç olarak görmeyi özledim.

Abi anlayamıyorum sizleri. Zico zamanında ligde anamız ağlıyodu oyuncular keyfi oynuyordu hele Brezilyalılar canı isterse oynuyordu ligde. Zico harika taktikler yapmış gibi konuşmayın 10 yıldır aynı taktikle oynuyoruz. Herkesin eleştirme hakkı var tabiki karışamam ama mesleği td olan biri için de heleki Fbnin başındaysa bu adam laflarına dikkat ediceksin. Birşeyler biliyor da orada o adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

quote:

quote:

Abi anlayamıyorum sizleri. Zico zamanında ligde anamız ağlıyodu oyuncular keyfi oynuyordu hele Brezilyalılar canı isterse oynuyordu ligde. Zico harika taktikler yapmış gibi konuşmayın 10 yıldır aynı taktikle oynuyoruz. Herkesin eleştirme hakkı var tabiki karışamam ama mesleği td olan biri için de heleki Fbnin başındaysa bu adam laflarına dikkat ediceksin. Birşeyler biliyor da orada o adam.

ben kovsundemiyorum Aykut Kocaman tek düzgün adam şu ligte Fatih Terim falan gördük adam sene sonu görüşeceğiz deyip kayboldu.
    Şampiyonlar liginde oynanan futbolu diyorum. ligde zaten biraz kassak 2008 de şampiyonduk. Derbilerde ölmüş aragonesle 4 atabiliyorduk. uzatmatyada gerek yok alıştık artık son haftada böyle şeyler olmasına

• Yaz erken gelmis.

• quote:

quote:

Zico'nun futbolunu mu özlediniz? O zaman şöyle yapalım;

Ş. Ligi maçlarını açın izleyin 10 milyon euro da olsa hakediyor bu adam deyin.

Lig maçlarını açın izleyin (anadolu takımlarıyla) buna 1 lira verilmez deyin.

Aragones senesi dahi Kadıköy'de Zico'nun futbolundan daha keyifli futbol izledik. Tamam sonuçlar başarısız oldu ama o takım atıyordu da yiyordu da seyir zevki vardı. Zico'nun takımında ise elbet 1 tane atarım taktiği ile yürüyordu işler. Kadıköye az altımıza etmedik 80'den sonra...

• quote:

quote:

quote:

Bir şeyler bilmediğini savunan insan Fenerbahçeli olmamış mı oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Yaz erken gelmis.

Nerelerdesin abi sen?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cris

quote:

quote:

quote:

Bir şeyler bilmediğini savunan insan Fenerbahçeli olmamış mı oluyor?

Yok onu demek istemedim. Benim kıl olduğum klasik Türk insanının her konuda profesyonel zannetmesi kendini. Pes oynarcasına kadrolar, sanıyorlarki oyuncu-hoca ilişkileri çok güzel, oyuncular mutlu, kondüsyonları tavan. Peste ayarlıyorlar tabi bu şekilde sonra vay efendim Aykut dandirik.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.