Şimdi Ara

Su Sebili Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Yazın kullanmak için alttan gizli damacanalı su sebili almak istiyorum. Soğuk su ve oda sıcaklığında su yeterli, sıcak su özelliğine gerek yok. 8 yaş çocuğumuz da kullanacak :) Önerebileceğiniz modeller nelerdir? Kasım indirimlerinde denk gelirse almayı düşünüyorum. Artısıyla eksisiyle ( basmalı, dokunmatik, sesli,temizliği kolay vs) tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hala almadık :) aradığım cevaplar netleşmedi kafamda, pek bir indirim de göremedim kasım ayında

tamamdır hocam bir karar verirsem paylaşırım. aynı şekilde sizden de destek beklerim.

Merhaba,

şirketimize Profilo SS1161 almıştık. 1 sene kadar oldu.

Ürün linki:

Damacana aşağıda. İstediğiniz gibi ısıtma yok. Ilık su ve soğuk su o kadar. İçi paslanmaz çelik.

Bütçe belirtmemişsiniz, o yüzden tavsiye verirken kendi kullandığımızı önerdim. Çalışırken (soğutma) sessiz, sorunsuz.

Şu anda akakçe'de en uygun fiyat olarak 9.984 TL görünüyor. Temel olarak isteklerinizi karşılaşıyor ve Profilo'da biliyorsunuz BSH'nin markalarından biri.

Tavsiye ederim.

• Teşekkür ederim. Fiyatlar ekstra özellik istemeyince birbirine yakın o yüzden sabit bir bütçe ayırmadım. Bu modele bakacağım.

Daha Fazla Göster
  • auyarr A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu ürünü almaya gittim satıcı aklımı karıştırdı. Tek tuş var su çekme ve soğutma aynı anda çalışıyor dedi. Soğuk su bölümü sürekli çalıştığı içinde normal su bölümü bile az da olsa soğuk olur oda sıcaklığı olmaz dedi. Var mı böyle bir durum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hayır öyle bir durum yok. İki tane çıkışı var. Biri soğuk su çıkışı, diğeri normal oda sıcaklığındaki ılık su. Normal taraftan soğuk su içmedim hiç. Normal oda sıcaklığındaki su yani. Soğuk taraf ise motoru çalıştığı sürece hep soğuk su veriyor. Yani öyle bir sorun yok. Ah bu satıcılar diyorum...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Onun bahsettiği şu olabilir. İki tankta birbiriyle yanyana sonuçta. Normal oda sıcaklığı 21 derece diyelim.

Soğuk tarafındaki su atıyorum 8 dereceye kadar soğutulmuş olsun, yanındaki normal oda sıcaklığındaki su da bundan etkilenip 21 derece değilde atıyorum 18 - 19 dereceye düşüyor olabilir. Bu kadar küçük bir farktan dolayı ılık su içemezsiniz demek istemiş olabilir.

Abesle iştigal bir cevap.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.