Şimdi Ara

Mutfağa doğalgaz girdi ne yapıcam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler doğalgazı fırına bağlamayı düşündüm ve tesisatçı çağırmadım işte bilinçsizlik sonra bağladım açtım vanayı ve sıkı olmamış sanırsam biraz gaz çıktı kokusunu aldım metal gibiydi biraz ama sonra vanayı kapattım diğer odadayım napmalıyım ?

Orijinalden alıntı: apparel

Beyler doğalgazı fırına bağlamayı düşündüm ve tesisatçı çağırmadım işte bilinçsizlik sonra bağladım açtım vanayı ve sıkı olmamış sanırsam biraz gaz çıktı kokusunu aldım metal gibiydi biraz ama sonra vanayı kapattım diğer odadayım napmalıyım ?

kaçağın borudan geldiğine emin olmak için.. borunun etrafına sabun(köpük) sür gaz kaçağını kontrol et eğer kaçak varsa vanayı açma.
    eğer fırından kastın ocak ise. ocağa direkt olarak bağlanmıyor. ya yeni ocak alman gerekecek yada olan ocağa ayrı bir parça ekleniyor. bodozlama bağlayamazsın doğalgazı. bende bağlayacaktım. sağolsun bi kaç kişi uyarınca vazgeçmiştim bu işten
    yoksa

Orijinalden alıntı: VideSupra

odayı havalandır. evi komple havalandır garanti olsun.
    fırına doğalgaz mı bağlanıyor?
    eğer fırından kastın ocak ise. ocağa direkt olarak bağlanmıyor. ya yeni ocak alman gerekecek yada olan ocağa ayrı bir parça ekleniyor. bodozlama bağlayamazsın doğalgazı. bende bağlayacaktım. sağolsun bi kaç kişi uyarınca vazgeçmiştim bu işten
    yoksa

Evet ocak direk bağlanmadığını bilmiyordum arkadasındaki iki vanaya bodoslama taktım ama bayağı girdi odaya tısss diye baya ses geldi sonra kaçtığını anladım kapattım biraz kokusunu aldım açtım şimdi oranın penceresini ne kadar sürede gider ?

internette hiçbir bilgi yok

• Kendi basina ... Yemissin daha sivazlamaya calisiyosun :) ocaga giden vanayi kapat mytfagin penceresini ac mutfagin kapiyi kapat tesisatci cagir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: avenged

Kendi basina ... Yemissin daha sivazlamaya calisiyosun :) ocaga giden vanayi kapat mytfagin penceresini ac mutfagin kapiyi kapat tesisatci cagir

kapattım hocam ne zaman havalanır peki
  • Doğal gaza uyumlu olması gerekiyor ve sizdeki de öle diye düşünüyorum.Boruları veya hortumları takarken yapıştırıcı tutkal ve hortumların bir birlerine geçen baş kısımlarına keten lifi sarıyorlar daha sonra metal kelepçe ile iyice sıkıyorlar.ana vanadan gazı açınca köpüklü su ile kaçağı kontrol ediyorlar.Her şey düzgün olsa bile siz yine de tedbir amaçlı gaz kaçakları için alarm cihazları satılıyor 40-50 lira bir şey.Ben evimde kullanıyorum henüz gaz kaçağı yaşamadım ama çakmağın gazı cihaza az bişey yaklaştırınca alarm ötmeye başlıyor.
    Bu arada doğal gaz havadan ağırdır ve yere doğru iner acil havalandırma yapmanız gerektiğinde havlu gibi bi bez parçasını yeri süpürür gibi alçaktan savurun.Gaz kaçağı fazla ise lambayı yakmayın alem alma ihtimali çok yüksekmiş.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tesisatçı gelince ona sor ben bilmem doğalgaz tüp gazına benzemez dostum insana farkettirmeden içine işler dikkatli ol ihmalkarlık yapayım deme

@avenged aynen hocam keşke hiç karışmasaydım

Leonard Cohen Hayranları
    ... yemin olsun ki köle olmayacağız.
    Aliya İzzetbegoviç
  • Tamamdır arkadaşlar tesisatçı geldi olaya el attı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.