Şimdi Ara

Müşteri Hizmetlerini Aramak Neden Ücretli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demin Vodafone müşteri hizmetlerini aradım 42 kuruş aldılar. Turkcell'de her yöne dakikalarınız varsa o dakikalardan kesiyordu. Avea'da durum nedir bilgisi olan var mı ? Ayıp yani sırtımızdan tonla para kazanıyorlar şimdide sinekten yağ çıkarmaya başlamışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4440542 şeklinde ararsan her yöneden düşer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone 05425420000 numarasından müşteri hizmetlerinden arayınca da her yöne paketten düşüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea da 4441500 ü ararsan heryöne dk dan düşüyor 500 ü ararsan ücretli

• 2 farklı hat var turkcelli arayacağımdan aveadan aveayı arayacağımda turkcellden arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 30 Ağustos 2014; 21:51:30 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Saçmalık. İşte hangi numaradan aranırsa aransın her yöne dakikalardan düşsün, herkes mutlu olsun.

• Özellikle VODAFONE müşteri hizmetlerini aradığınızda sadece basit işlemlerin öğretildiği fakat kesinlikle ya eğitimleri kıt ya firma öyle istiyor diye inceleme adı altında geri dönüşü olayan yolda size döneceğiz diyen bir firma üstünede para alıyorlar :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Saçmalık. İşte hangi numaradan aranırsa aransın her yöne dakikalardan düşsün, herkes mutlu olsun.

Öyle olması için yasa çıkarıldı.

Ancak operatörler işin cinLiğini ayarlıyor. Abonelerde cin çarpmışa dönüyor.

Mesela Turkcell 444 0 532 numaralı hattını kapattı. Onun yerine 0532 757 22 22 arıyorsun.

Yasa çıktığı için diğerleri de ücretli yaptı.

Avea'da ücretsiz istiyorsan 9333, ücretlisi 500. Ücretlide insan çıkıyor, ücretsizde hiç kimseye ulaşamıyorsun onun yerine robot operatör içinde dolanıp duruyorsun.

Vodafone'da ücretsiz istiyorsan 7000, ücretlisi 542. Ücretlide insan çıkıyor, ücretsizde robot operatör içinde dolanıp duruyorsun.

Turkcell'de 532 var. Ücretli mi bilmiyorum, dikkat etmedim.

Yasada 444'lü numaraları arama konuşma paketinden düşeceği için operatörler dahil çoğu şirket 0850 ile başlayan numara almaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardwind

Özellikle VODAFONE müşteri hizmetlerini aradığınızda sadece basit işlemlerin öğretildiği fakat kesinlikle ya eğitimleri kıt ya firma öyle istiyor diye inceleme adı altında geri dönüşü olayan yolda size döneceğiz diyen bir firma üstünede para alıyorlar :D

Aslında ikisi birden firma öyle istediği için eğitimleri öyle.

çağrı merkezindeki personel muhtemelen taşeron firma üzerinden çalışıyordur.
  • Avea'nın müşteri hizmetleri hem hızlı ulaşıyorsun hem de ücretsiz.Vodafone'da iki saat bekle üstüne ücret kesiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Demin Vodafone müşteri hizmetlerini aradım 42 kuruş aldılar. Turkcell'de her yöne dakikalarınız varsa o dakikalardan kesiyordu. Avea'da durum nedir bilgisi olan var mı ? Ayıp yani sırtımızdan tonla para kazanıyorlar şimdide sinekten yağ çıkarmaya başlamışlar.

112 gibi ücretsiz numaraları gereksiz yere arayanlar yüzünden, canı sıkılan aramasın diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.