Şimdi Ara

Mustafa pektemek ve ismail köybaşını daha ne kadar besleyeceğiz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki yetenek yoksunu adam hala Beşiktaşta. Çok merak ediyorum kim ne zaman gönderecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İki fıtbolcuyu da sevmem de boş konu açmayalım...

• Kanser edecekler yeminle 20 yaşında beni bu kerkenezler

• Beslemek çok dert değil de oynatıldıklarında maçın sonucunu mahvetmeleri sıkıntı. Kadro dışı bırakılıp para kazanmaya devam etseler kimse şikayetçi olmaz. Yeter ki oynamasınlar.

• Acilen gönderilmeleri lazım ikiside yeteneksizin teki

• Köybaşını bir ara fenerbahçe istiyordu
  • ProHookBlitz P kullanıcısına yanıt
    Yeteneksiz demek yanlış olur. İsmail'in parladığı döneme bir bakın derim. GS-BJK maçı vardı 3-0 GS almıştı. Maça Man UTD'dan iki tane gözlemci gelmişti ve Ferguson'a İsmail'i önermişlerdi. Fakat geçirdiği sakatlıklar olsun adam 1 yıl futbol oynamadı. İsmail ya sakatlığın etkisiyle hep böyle oynar ya da 1 yılın verdiği boşluğu sürekli oynayarak doldurması gerekir. Bunun içinde kiralık bir takıma gönderilmelidir.

Mustafa içinde keza aynı. Benim çok beğendiğim topçudur ama çok sakatlanan bir topçu bunun için ise göndermek en iyisi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

Yeteneksiz demek yanlış olur. İsmail'in parladığı döneme bir bakın derim. GS-BJK maçı vardı 3-0 GS almıştı. Maça Man UTD'dan iki tane gözlemci gelmişti ve Ferguson'a İsmail'i önermişlerdi. Fakat geçirdiği sakatlıklar olsun adam 1 yıl futbol oynamadı. İsmail ya sakatlığın etkisiyle hep böyle oynar ya da 1 yılın verdiği boşluğu sürekli oynayarak doldurması gerekir. Bunun içinde kiralık bir takıma gönderilmelidir.

Mustafa içinde keza aynı. Benim çok beğendiğim topçudur ama çok sakatlanan bir topçu bunun için ise göndermek en iyisi olur.

Mustafanın nesini beğeniyorsunuz allah aşkına top kontrolü ve son vuruşu 0 adamın

• ProHookBlitz P kullanıcısına yanıt
    Gençlerbirliğin'de oynadığı zamanı kastettim. Aslında geçen seneye de güzel başlamıştı. Feyenoord ve Arsenal maçlarında çok iyi oynamıştı ama bir sakatlık geçirdi şansız topçu.
  • Bu ismaile 8 verildi. 8 yazık be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi adamın sakatlanma sebebi hak yemesi yattıgı yerden haram para kazanması.mustafafan bahsediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

Abi adamın sakatlanma sebebi hak yemesi yattıgı yerden haram para kazanması.mustafafan bahsediyorum

kahkaha attım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.