Şimdi Ara

Mustafa Kemal Atatürk’ün Hz.Muhammed(s.a.v) Sevgisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
0
Favori
4.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ülkede ne kadar salak olduğunu bu konudan da görebiliyoruz.
  • Efendiler, Atatürk'ün bir dine inanıyor olması yahut olmaması sizi neden bu kadar geriyor? Sizi neden alakadar ediyor?

Atatürk, Muhammed'i bir devrimci olarak görmüştür, saygı duymuştur. Kuran'ı yazarak kendi döneminde önemli bir devrim gerçekleştirdiği görüşündedir.
  • hahahha.

espriyse hiç komik değil, ciddiyse çok komik.
  • Konuya saygı duyuyorum ama

Okudunuz mu bunu

Okumaya durumum yetmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav arkadaş bir insana olan sevginiz o insanın dini inancına mı bağlı? M. Kemal Atatürk'ü sevme kıstasımız onun Hz. Muhammed'e olan inancı ve sevgisi mi yani? Yav bırakın seven sevsin sevmeyen sevmesin, insanların sevgisini ve saygısını yönlendirmek için bu kadar kasmaya gerek yok. Bu adamı sevecekseniz ülke için ne fedakarlıklar yaptıklarına bakın, ideallerine bakın, fikirlerine bakın, girişimlerine bakın, öyle sevin veya sevmeyin. Tabi düzgün kaynaklardan bakın, kuyruk acısı olanların yobaz söylemlerinden değil.

Bir insan her şeyi ve herkesi sevecek diye bir şey yok. Sevmeyebilirsin. Ama saygı başka bir şey. Din üzerinden Atatürk sevgisi pazarlamaya gerek yok. İnancı kimseyi ilgilendirmez. Şahsen bir liderin hatta herhangi birinin dini inancı benim ona olan saygı ve sevgimde gram etki yaratmaz.

Ayrıca o uzunca yazıyı kimse okumaz. Boş işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 22 Haziran 2016; 3:29:40 >
  • Yav he he

• Atatürkün duyguları kendi özelidir
    Yaptıkları önemli
    Bağnazlığa
    Cehalete
    Geri kalmışlığa savaş açmış

Kafasında yüz tane bomba patlayan savaşlardan çıkmış
    Ülkeyi elinden geldiğince ileri götürmüş bir lider

Bizi ilgilendirmesi gereken kısım odur ister dinsiz olsun ister dinli kendi özelidir

• Bir dini alime sordum İspanyol Gribi veya veba gibi tüm dünyayı tehlike altında bırakan bir illetin tedavisini bulan cennete gidebilir mi diye; İmkansız dedi.
    Sadece dedikodu yapıp namaz kılan biri allah için en iyisini yapıyorda bir ilim insanı nasıl cehennemlik sayılır.

Atatür seversin veya sevmezssin dindardır veya değildir.

Akşam aynaya baktığında halen müslüman bir surat görebiliyorsan, arab hayali kurduğun o halk gibi kaçan değil, anadolu insanı gibi kaçmayan savaşan bir toplum ve o toplumdan çıkan lider sayesinde.
     Mustafa Kemal Atatürk’ün Hz.Muhammed(s.a.v) Sevgisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcx -- 20 Haziran 2016; 9:14:54 >

• bu ülke insanı kadar tuhaf insan acaba dünya üzerinde var mıdır :)
    bir taraf Atatürk'ü dindar ,diğer taraf dinsiz yapmak için uğraşıyor ?
    yahu size ne kardeşim onun inancından ?
    onun yaptığının binde birini yapmayan ama göklere çıkartılan dahi varken ,dini inancını sorgulamak ???
    milli mücadeleyi başlatmış ,ülkeyi rayına oturmuş ve şimdi birileri gelmiş Osmanlı ecdat numarasına ülkeye konmaya çalışırken
    onun dinini ön plana çıkartmak kimin işine gelir ?

hele ki Müslümanım diyenlerin sözleri insanı şoka uğratıyor
    yahu bizim dinimizde insanların dini inançlarına karışmak var mı ?
    ölmüş birisi hakkında ileri geri konuşmak var mı ?
    üstelik hiçbir yerde "ben inançsızım" dememiş birisine yakıştırmalar yapmak günah değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

atatürkün nedemek istediği son derece açık devlet yönetimi laiktir dini emirler bulaşmaz dese biz dinlere eşit mesafedeyiz dini inançlara saygılıyız dese saygı duyarım ama adam dini aşağlayıcı bir uslubla kullanmış konuşması pek hoşuma gitmedi şahıs deist olabilir inanmayabilir ben atatürkü zorla dindar yapmak isteyenlere koydum zaten kendi fikrime gore 40 lı yaşların başına kadar diini inancı vardı hatta gençliğinde dindar bile sayılırdı ama sonra masonik aydınlanmayı seçti geometri kitabı yazmasıda en büyük delili zaten anıtkabirde bile masonik aydınlanmacı simge dolu ..

Mason dedigin M.Kemal , mason localarını kapattırıyor ,buna ragmen adamı mason yaptınız ya artık diyecek bir söz bulamıyorum iyice tiksindirdiniz kendinizden

• seylem kullanıcısına yanıt
    nedenini hemen yazıyım danışıklı dövüş zaten dedikodular çok büyük bir levele ulaşınca atatürk kapatıyor ayrıca sadece atatürk hakkındada mason dedikoduları yoktur 2.abdulhamit içinde bu tip dedikodu ve soylemler çıkarılmıştır .....atatürkün kişisel duruşu anıtkabrin komple mimarisi tbmm mermerlerdeki simgeler masonik işaretlerle dolu geometri kitabıda çabası herşeye bu kadar tesadüf diyorsanız yine saygı duyarım
  • Geleceğe bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White1nk -- 21 Haziran 2016; 4:33:09 >
  • quote:

nedenini hemen yazıyım danışıklı dövüş zaten dedikodular çok büyük bir levele ulaşınca atatürk kapatıyor ayrıca sadece atatürk hakkındada mason dedikoduları yoktur 2.abdulhamit içinde bu tip dedikodu ve soylemler çıkarılmıştır .....atatürkün kişisel duruşu anıtkabrin komple mimarisi tbmm mermerlerdeki simgeler masonik işaretlerle dolu geometri kitabıda çabası herşeye bu kadar tesadüf diyorsanız yine saygı duyarım

Dediğin gibi sadece dedikodu..Halkın gözünde küçük düşürmek için yapilan karalamalardan biri.Ya abi adam öldükten yiilar sonra anıtkabir yapılıyor,o şekiller varsa m.kemal masonmu oldu?Öldükten sonra nasıl müdahale edebilir:) Azcik beynimizi kullanalım; M.kemal mason olsa ingiltere gibi mason bir ülkeye neden kafa tutup savaşsın?Padişahın savaşmayıp memleketi teslim etti o müslüman ama gavur,masonun elinden memleketi tekrar alan m.kemal mason degilmi?!Yazıklar olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Atatürk'ün hangi dine hizmet ettiği veya etmediği beni zerre ilgilendirmiyor ve sevmemizin sebebi de din değil,
  • quote:

Anıtkabiri Atatürk mü yaptırdı ?
    ayrıca benim bildiğim Atatürk öyle dedikoduları falan iplemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 22 Haziran 2016; 2:50:48 >
  • Allah, bu millete bir daha İstiklâl Marşı yazdırmasın. -Mehmet Akif Ersoy..
  • Politikacilar zamanin yeri ve durumuna gore,birbirine zit aciklamalar yaparlar,egerki hangi aciklamasinda samimi oldugunu anlamak istiyorsaniz,yaptiklarina bakmak durumundasiniz,ve yaptiklarina bakinca kamalin dinle bir hesaplasmasi oldugu asikardir,biz diyince yobaz oluyoruz o yuzden size sizin zihniyetin elemanlarindan ornek vermek gerekir,misal,mumcunun 90 larda makale yazi dizisi olarak yayinlanan hatta kitap haline getirdigi "kazim karabekirin hatiralari" ve aziz nesinin kamal hakkindaki sozleri.
    En dogrusunu Allah bilir lakin,kamalinizin musluman olmama ihtimali,olma ihtimalindan fazladir....

• Cocuk,sen once git,
    Kurtaricim,
    Onderim,
    Olmasaydi olmazdik dedigin adamin ismini dogru ogren gel,ardindan ben sana o kufurleri yedirecem...

• melinoz M kullanıcısına yanıt
    Kamal'dan sonra Kemal adini kullanmayi kendi tercih etmis biri için o küfürleri sen sonuna kadar hakediyorsun.
    Bugün Mustafa Kemal Atatürk'e düsman olanlar ya Türk degildir ya da din perdesi altina saklanmis Deccallerdir.

Senin hangi amaca hizmet olarak inatla Kamal yazdigini gayet iyi biliyorum. Çocuk dedigin insan yemin ediyorum hayatinda kaybedecek seyleri olmasa Trabzon'a gelir senin o kafana sikardi. Buradan erkekligin luzmü yok.

Gerçek hayatta iki cümleyi yan yana getiremeyip buradan ahkam kesmeye çalisan götü boklu tayfa koskoca Dünya yi dize getirmis Mustafa Kemal hakkinda konusmaya nasil cüret edebiliyor gülmemek elde degil.
    Bir baltaya sap olamamis bu adamlar bir ülkeyi sil bastan insaa eden bir lidere bu konu altinda sallayabiliyorsa ben bu dünyada adaletin kaldigina inanmiyorum.
    Gerçekten Müslüman olsaniz bugün hepiniz Fransiz çocugu olmadigi için Mustafa Kemal'e dua ederdiniz ama sizler Araplarin devsirme çocuklari oldugunuz için çirkin karilarinizi eve kapatamadiginiz için bugün kadinlara haklar tanindigi için kafaniza göre dördüncü kadini alamadiginiz ve kadinlar size KUL olmadigi için Mustafa Kemal Atatürk'e kininiz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHARIN -- 22 Haziran 2016; 11:43:38 >

• Allah'a sükür ATATÜRK'e tesekkür.
    Hadi yaylan.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.