Bildirim
Mustafa Kapı | Goals & Skills

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1:07'deki gol daha güzel -
Orada son dokunuş ile asisti yapan elemanı da atlamamak gerek -
quote:
Orijinalden alıntı: samtiger
Orada son dokunuş ile asisti yapan elemanı da atlamamak gerek
Aynen onu da kampa alalım -
Kapı gibi Mustafa..
Beşiktaş Muhammet gibi yapmayalım.. Oyuncuya mental yardım cok onemli.. -
Hemşerim ya Denizli altyapısından çıktı sonuçta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay monako prensliği bu çocuk doğduğunda ben hangi üniversiteyi kazandığımı merak ediyordum, piyuuuuu -
quote:
Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler
Hemşerim ya Denizli altyapısından çıktı sonuçta
bi horoz kesersiniz artık -
ne yeteneğini gördünüz çocuğun hemen wonderkid yaptınız
riekerink milli takım arasında dandik maçta oynattı diye süper yetenek mi oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: sommet de la montagne
riekerink milli takım arasında dandik maçta oynattı diye süper yetenek mi oldu
Wonderkid yapmadık dostum, Riekerink'in 14 yaşında 11e aldığı futbolcuyu tanıyoruz. Sence GS taraftarının bu oyuncuyu tanıması lazım değil mi?
İnternette bulduğum videoyu buraya ekledim o kadar. -
Şu kalecileri gördükten sonra kaleci olmadığıma yeniden pişman oldum -
Alt yapı sorumlusu sanırım Sinan Gümüş e mesaj vermek için aldı oyuna, başka bi açıklaması olduğnu sanmıyorum 14 yaşında defanstan çıkarken kritik noktada sürekli pas isteyen çocuğu oynatmasını. -
Umarım sonu Muhammed Demirci gibi olmaz. Çalışmaya devam edip ben oldum havalarına girmezse umarım Riekerink'in elinde bu çocuk yıldız olur.
aynen dünya starı olacak -
Yetenekli olduğunda değilde gündeme gelelim diye oynatıldığını düşünüyorum.Herhangi bir gs taraftarı daha önce adını duymuşmuydu bu çocuğun? Sanmıyorum. -
Lakabı Pogba'ymış heyt beee bizim zamanımızda millet Şişman Ronaldo Nuno Gomes Figo Totti Beckham falan olurdu.
Şimdi Pogba Neymar falan pehh
Böyle konular açılmasa çok daha iyi bence. Bizim milletin çok fazla profesyonelliğe kafası basmaz. Şimdi bu 14 yaşında as takıma çıktı gözüyle bakılırsa, 2 seneye silinip gider. FM ciler bilir, zamanında da ne cafercanlar, ne irfancanlar vardı. ne oldu onlara hiç baktınız mı en son?
Bu gibi gençlerin yetişmesi önemli. Ama gidip bu yaşta yıldız havalarına girip, çalışmayı bırakırsa silinip gidebilir. -
Bi cacık olmaz alt ligler türkiyede çöp kalecilere bak
Hoxma bizim Türk insanın kanında var hemen havalara girmek. Burda konusulmasiyla alakası yok. Şimdi a takımdakilerin ondan övgüyle bahsetmesi, sosyal medyada sürekli abartılı sözler, yerli pogba lakapları felan onu etkiler. Burada aslında kendisine eleştiri bile olur ama maalesef medyada surekli abartılı övgüler.
Ayrica bu zamana kadar genç yetenek yetiştiren adam gibi bir hocamız olmadı. Riekerink uzun sure kalırsa ki bana göre kalmayacak belki iyi bir hale getirebilir. Tbai çocuk da Sinan gibi havalara girmez ise.
Eğer ki fatih terim geri gelirse ki bana göre gelecektir çocuk da yalan olur gider.
quote:
Orijinalden alıntı: sommet de la montagne
riekerink milli takım arasında dandik maçta oynattı diye süper yetenek mi oldu
Tabi alt yapıdan star futbolcu çıkması senin klübün için pek olan bişey değil. Haklısın bu muameleyi yapman.
Headshot!.
Benzer içerikler
- ultraslan üyelik
- passolig debit plus nedir
- en iyi altyapı takımları türkiye
- promo forma ne demek
- florya metin oktay tesisleri antrenman izlemek
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X