Şimdi Ara

Muşta gereklimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle kavgayla çok işi gücü olan birisi değilim ama şu aıralar bikaç kişi toplu saldırabilir.Size soruyorum arkadaşlar bu durumda muşta gereklimi ?
    Muşta olayına eskiden beri karşıyım ayrıca ama şuan ciddi anlamda çaresizim

• Dayak kacinilmazsa hiç alma daha çok yersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dua etsem de harbiden kullanamamak için, muştam her zaman yanımda rahat hissetmek için.
  • Muşta ya nalet olsun,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplu saldıracaklarsa sadece muşta yeterli olmayabilir biraz senin de tekniğine kalmış biber gazı , elektro şok , muşta ve demir cop ile çok rahat bir şekilde atlatırsın bak önce biber gazını sıkacaksın sonra da demir copu alacaksın karınlarına karınlarına vuracaksın yere düşüne kadar daha sonra muşta alıp ele başlarının çenesini yamultacaksın.

Bana kalırsa kavga etme evden çıkma ya da ne bileyim polise falan git. Kavga etme.
  • Muşta taşıması yasak diye biliyorum, erkekliğin gururun sırası değil, eğer sıkıntıdaysan biber gazı al.
  • 'Muş'ta' ekleri yazmayı öğrenemediniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Matkap İşe Yararmı???
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Muşta genelde silah kullanırlar kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esclavage

Toplu saldıracaklarsa sadece muşta yeterli olmayabilir biraz senin de tekniğine kalmış biber gazı , elektro şok , muşta ve demir cop ile çok rahat bir şekilde atlatırsın bak önce biber gazını sıkacaksın sonra da demir copu alacaksın karınlarına karınlarına vuracaksın yere düşüne kadar daha sonra muşta alıp ele başlarının çenesini yamultacaksın.

Bana kalırsa kavga etme evden çıkma ya da ne bileyim polise falan git. Kavga etme.

Bu herifler 2 kişi deli cesareti var bunlarda baya bi tartıstık geçen gün
    Ne zaman saldıracakları belli değil belki yanlarına 3. yüde alabilirler
    sadece muşta ne derece etkili olur?
    şöylede bi durum var tek kişide saldırabilir
    iki ucu moklu değnek
  • muşta bulundurmak yasak.
  • Bele bi 14lü koydun mu sırtın yere gelmez kardeş. Kolay taşıyayım diyosan fransiz onlusuna bak yada düğmeli beretta da olur kraldır her türlü patlar namlu şişmez

• Sniper al

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇAYKIRDIM

quote:

Orijinalden alıntı: Esclavage

Toplu saldıracaklarsa sadece muşta yeterli olmayabilir biraz senin de tekniğine kalmış biber gazı , elektro şok , muşta ve demir cop ile çok rahat bir şekilde atlatırsın bak önce biber gazını sıkacaksın sonra da demir copu alacaksın karınlarına karınlarına vuracaksın yere düşüne kadar daha sonra muşta alıp ele başlarının çenesini yamultacaksın.

Bu herifler 2 kişi deli cesareti var bunlarda baya bi tartıstık geçen gün
    Ne zaman saldıracakları belli değil belki yanlarına 3. yüde alabilirler
    sadece muşta ne derece etkili olur?
    şöylede bi durum var tek kişide saldırabilir
    iki ucu moklu değnek

Tek kişi saldıracaksa muştaya gerek yok biber gazı sonrasında seri yumruk ve tekmeler ile yere serip polise teslim edebilirsin.

Eğer iki kişi gelirlerse biber gazı ve demir cop işi halleder ama sanmıyorum ya kavga edeceğinizi. Olmaz bir şey dert etme.

• Muşta ney?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • musta gerekli ama ankarada degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç kişi olduğuna bağlı ama ben tavsiye etmem.
    Tek kişi olsa aadamlığa sığmaz.
    4 kişi olsa ilk önce seni döver ardından muştanda senin yüzünü dağıtırlar.

• karsta gerekli

• muşta ile adam yumruklamanın cezası ile bıçaklı adam yaralamanın cezası aynı diye hatılıyorum.
  • Muşta kullanmayı ben hiç anlamıyorum.Yasadışı bir madde ve onunla saldırırsan yasadışı madde bulundurmaktan da ceza alıyorsun.Muşta yerine yerden bir kaldırım taşı alsan yine aynı işlevi görür.Gereksiz yere muşta taşıyarak riske girmeye değmez.
  • Sacmalama adamin yuz kemiklerini kirip hayatini mi bitireceksin biber gazi al git iste mumkunse girme bile kavgaya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.