Şimdi Ara

Müslüm Gürses'in popüler kültür olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle şunu söyleyeyim ; Müslüm Baba'ya sevgim ve saygım sonsuzdur.Çok büyük bir sanatçıdır.

Fakat adam yaşarken dinleyen herkese "kro" deniyordu niye şimdi ergenler storylerinde paylaşıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29E8F74FE -- 10 Aralık 2018; 7:4:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Popüler kültür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim milletimizin iki yüzlülüğü yüzünden.Ilkokuldan beri Müslum babayı 10 yılı aşkın süredir en bilinmeyen,en ağır şarkılarıda dahil bütün şarkılarını bilirim ve dinlerim.Yani asıl Müslümcü denebilecek kişilerden biriyim.

Millet şu zamanda ülkenin zor ekonomik durumları olsun bazı güçlükler olsun bu filminde etkisiyle babaya merak saldı.Zamanında yok edilen arabesk kültürü şu sıralar herkesin arayışı olduğundan film tam zamanında çıktı ve büyük etki yaptı.

Yakında popülaritesi de azalır ve babayı gerçekten seven,hayran olanlar,gerçekten şarkılarında kendini bulanlar dinlemeye devam eder.Bu ülkede medya popüler kültürü şekillendirme konusunda çok etkili.

• Maksimum birkac ay surecek bir sey, film izleyip gaza geldi millet, yavas yavas soner atesleri, niye sorun haline getirdiniz ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Maksimum birkac ay surecek bir sey, film izleyip gaza geldi millet, yavas yavas soner atesleri, niye sorun haline getirdiniz ki?
    Sahteliği ve samimiyetsizliği sevmiyorum.

• Bu sahtelik ve samimiyetsizlik değildir.

Müslüm gürses'in kro, arabesk ve pavyon uzantısı görüntüsü bir sinema filmiyle yıkılıp halk'a sevdirilebilir.

Bu doğal bir değişim.

Siz dünyayı nerede öğrendiniz, nerede yaşıyorsunuz ve nasıl yorumluyorsunuz ya? Haha, gerçekten bu donanım haber ahalisi bir komik.

• quote:

Orijinalden alıntı: KendiÇapındaGitarcı

Sosyal medyada gereginden fazla zaman gecirenlerin cogu boyle, Muslum Gurses'e ozel degil, bir trend biter digeri gelir, kisisellestirmemek lazim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-29E8F74FE

Alıntıları Göster
    İnsanlarla yaşamıyor musun? Zor zamanlar seni bekliyor

• Popüler kültür veya kültürel populizm ya da kopürel pültür de olabilir. Ondan işte.
  • Müslüm Gürses'in popüler kültürde in (başpamak) yada hit olması sadece vizyondaki filminin etkisiylemi oldu sorusu için Müslüm baba herzaman özel yaşamıyla yaşadıklarıyla çok merak edilen ve de sanatıylada sağlama sağlam fanatikleri olan bir babaydı verdiği konserlerde rivayet odur ki dinlemeye gelenler arasında bazı kişilerin şarkılardan etkilenerek kendilerini jiletledikleri birde bazen konserlere sağlam kafayla çıktığı bir konserinde ise sarı kızı ... dediği de söylenir bunlar benim duyduklarım
    müslüm gürses bizden biriydi bu sözü ayrımcılık olarak almayın gerçekten hayatın acı darbelerini almış zorlukları çekmiş biriydi halkta onu karşılıksız sevdi

severek dinledi

• 2010 yılından beridir günde 1 saat dinlerim en az ama onuda popüler kültür ürünü yaptılar ama sonuçta bizim için yeri ayrıdır filimine bile gitmedim böyle olacağı belliydi

• İş sinema boyutlarına gelmeden önce müslüm ne lan diyen adamlar şimdi müslümcüyüz diye bağırıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

İnsanlarla yaşamıyor musun? Zor zamanlar seni bekliyor

Alıntıları Göster
    O konuya girersem çıkamayız zaten şimdi

• Bende saygı duyuyorum babaya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ölmeden oncede populer kulturun urunuydu zaten yeni birsey degil

• Öğrenciyken her tenefüs dinlerdim gömlek cebinde jilet taşırdım. O zaman kıro derlerdi şimdi ise demiyorlar.
  • kroluk 90larda kaldı. 2000 dogumlu ergen ne bilsin kroyu
  • nerde asarım keserim tarzı serseriler varsa hepsi arabeesk dinliyor, bunun gencide yaşlısıda aynı. arabesk dinleyip serseri olmayan 1 kişi bile gösteremessin.
  • Müslüm Baba'nın tüm şarkılarını bilirim nerdeyse ama çok büyük hayranı falan değilim favori bir kaç parça var onları dinlerim özellikle sevda yüklü kervanlar parçasını çok severim. Çoğu şarkısını ezbere bilmenin sebebi ise zamanında çalıştığım işyerinde akşama kadar imbat FM çaldığı içindir. Full arabesk çalardı gerçi halen öyle :)
    Şimdi ise filme giden herkes sosyal medyada şarkılarını paylaşıyor hemde hiç beklenmedik kişiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirli1713 -- 11 Aralık 2018; 2:0:51 >
  • Müslüm Gürses in Teoman şarkılarını söylediği ve sonrasında çıkan tüm şarkıları arabeske çok uzak parçalar. Fakat bunlardan önceki şarkıları saf arabesk. Bu parçalar zaten veletlerin dilinde olmaz ve popüler kültür den çok uzak. Simdi aynı parçaları yapsan simdi de dinlenmez. Popüler kültür olmasının sebebi hem son çıkan filmidir hem de Teoman parçaları ve sonrasındaki şarkılarıdır. Bu albümden sonra arabesk parça yok denecek kadar azdır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.