Ayrıca bu Ebru Şancı Okan'a her çıkışında 3 lafından biri "bakıyorsun ama bunlar orjinal" diyen, amacının ne olduğu çok belli olan, kendisini Kaddafinin oğluyla yaşadığı haberiyle tanıdığımız, Aslında Musleraya platonik aşık olan yada reklam için bu söylemlerde bulunan zat .. Eminim Muslera bu kadını tanımıyordur hatta es kaza bile olsa yüzünü görmemiştir diye düşünüyorum.
bunlar orjinal diyen sibel meriç değil miydi ya?
quote:
Orijinalden alıntı: Last Selection
foto nedir öyle yahu
Fotoşop dostum inanma. Ama ilk bakışta inandırıcı geldi banada.
muslera bu kadınla 1 kere partide mi ne aynı ortamdaydı nereden çıkıyorlarmış yahu ayrıca uruguay apaçisi nedir
quote:
Orijinalden alıntı: tlbam
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
23 santim yalnız.
Ayrıca bu Ebru Şancı Okan'a her çıkışında 3 lafından biri "bakıyorsun ama bunlar orjinal" diyen, amacının ne olduğu çok belli olan, kendisini Kaddafinin oğluyla yaşadığı haberiyle tanıdığımız, Aslında Musleraya platonik aşık olan yada reklam için bu söylemlerde bulunan zat .. Eminim Muslera bu kadını tanımıyordur hatta es kaza bile olsa yüzünü görmemiştir diye düşünüyorum.
bunlar orjinal diyen sibel meriç değil miydi ya?
Doğru bu şehla şehla bakandı dimi. Bana göre 2side aynı kafada olduğu için, isimlerini ve tiplerini hatırlama ihtiyacı duymadığım için karıştırıyor olmam doğal
Habercilik bu işte.
muslera bulacak başka kız bulamadınmı, güzel efendi kız bol buralardı ne işin var çingenelerle
bu kadın kaç yaşında ki muslera 25-6 daha
klasik kezban yakarışı muslera bunun suratına bakmayınca buda dişi yakarışa geçmiş
Ulan şu kıza çirkin diyenler gel dese nefessiz... neyse
kurban olsun uruguay apaçisine. ayrıca muslera defalarca yalanladı bununla ortaya atılan ilişki iddialarını. Kendi yazıp kendi oynuyor gibi bu kadın. Hem foto da bomba
Klasik şımarık Tür kızı Muslera bunla gönlünü eğlendirmiştir bu da isyanda. Adamın parası için peşinden ayrılmamıştır bu