Şimdi Ara

Muslera'ya dişi yakarış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabahın haberine göre Ebru Şancı:"Muslera ile iki ay önce ayrıldık. İyi insandı ama daha çocuk gibi. Biz yabancıları gözümüzde büyütüyoruz. Adam Uruguay'ın apaçisi." demiş.

• Bunlara Şahin K müstehak
  • Elleri küçük heralde ondan ayrıldı
  • Yeterince büyük gelmemiş anlaşılan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koydukları resme bakın yemin ederim nasıl bir gazetecilik bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

Koydukları resme bakın yemin ederim nasıl bir gazetecilik bu.
    http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/SporMagazin/2012/05/30/muslera-uruguayin-apacisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

Koydukları resme bakın yemin ederim nasıl bir gazetecilik bu.
    http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/SporMagazin/2012/05/30/muslera-uruguayin-apacisi

•  Muslera'ya dişi yakarış
  • Karı bildiğin topçu seviyo aga
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

Muslera'ya dişi yakarış

resime bak, kadına bak, habere bak.
  • Uruguayın apaçisi nedir ya
  • 23 santim yalnız.
     Muslera'ya dişi yakarış

Ayrıca bu Ebru Şancı Okan'a her çıkışında 3 lafından biri "bakıyorsun ama bunlar orjinal" diyen, amacının ne olduğu çok belli olan, kendisini Kaddafinin oğluyla yaşadığı haberiyle tanıdığımız, Aslında Musleraya platonik aşık olan yada reklam için bu söylemlerde bulunan zat .. Eminim Muslera bu kadını tanımıyordur hatta es kaza bile olsa yüzünü görmemiştir diye düşünüyorum.
  • abi herşeyi anladımda muslera gibi birinin bu kızla ne işi olur yakısıklı adamsın paran var pulun var şöhretin var yokmu daha güzeli bulamadınmı bu kız kendi gelse bana yaptıklarından sonra ben kabul etmem güzelde değil zaten ahım şahım ne işin var senin bunla

• Başlığa kop gel Muslera bunu iplememiştir büyük ihtimal bu yosmanında içine oturmuş olmalı
  • Kadin cirkinmis bi de ya. Muslera sempatik cocuk, parasi da var baskasini bulamamis mi?
  • Yalnız muslera bu kadınla olan ilişkisini yalanlamıştı bu kadın hala var diyor ilginç valla
  • foto nedir öyle yahu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.