Bildirim
Muslera'nın İstanbul'da bir haftası

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
giriş şarkısı bomba -
genede bayılıyorum şu semamme'ye ya -
İzliyorum da öyle ahım şahım evi yokmuş, bizim ev bile daha iyi helal olsun Musi'ye; parasını saçmıyor.
Ama Cadillac Escalade'i olduğunu es geçemem -
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
İzliyorum da öyle ahım şahım evi yokmuş, bizim ev bile daha iyi helal olsun Musi'ye; parasını saçmıyor.
Ama Cadillac Escalade'i olduğunu es geçemem
Hocam adam zaten 1-2 yıl burada kalır kalacağı varsa,neden ev için para harcasın kiŞuan kaldığı evinde tüm masraflarını Galatasaray karşılıyordur zaten
-
14:30 müthiş
Pes oynarken Muslera top kurtarıyor sonrasında tepkisi: "OOUUUU !"
Kazım da ne beleş gol attı -
adam sempatik yav biz Türklere benziyo -
hepsini izledim italyan restoranından bitişe kadar hep konuşma ve uruguayla ilgili görüntüler var. -
29:52'deki pet şişenin orada mı olması gerekiyordu acaba ? -
bu adamı çok seviyorum ya sezon sonunda bi ribery faciası daha olur diye hala korkmuyor değilim -
2:35 de bizim Are you Muslera diyen adam toplu resim cekiminde Fazla yormayin Muslera yi diyo.
Kocum beee. Gercek GSli -
mesajım bulunsun izlerim -
Adam sempatikliğin doruk noktasında resmen -
sonra izlerim -
-Muslera
-Muslera
-Ye
-Yok
-Futbol?
-Ye
-Galatasaray
-Evet
-Haydaa.. Yes
-No
Şurası muhteşem -
takip -
Full izlemek lazım -
çok efendi ve sempatik oyuncu ya...keske her oyuncu böyle olsa... -
Maçtan sonra hiç gündeme gelmedi ama Muslera iyi toplar çıkardı belki de yenilecektik bu maçta.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X