Şimdi Ara

Murdoch'dan Rockefeller ve Rothschild ile Türkiye'yi de içeren dünya gerçekleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
10
Favori
5.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizde siyaset insanların ekonomik görüşlerine değilde din-dil-ırk-mezhep efendime söyliyim külhanbeylik üstünden geçtiği sürece biz bunların uşağı olacağız. Yaklaşık 20-25 gündür sürekli bir siyaset sürekli bir mitingler var maşallah ekonomiden bahseden yok bahseden malum partide ekonomi büyüdü diyor kalkındı diyemiyor :) aradaki farkı anlamışsınızdır umarım çünkü senin borcun benim borcumda bu ekonomiyi büyütüyor neyse bunu isteyen olursa daha sonra açarım :) gel gelelim gidip boynerde iktidarı destekliyor 600 tl alan adamda destekliyor böyle saçmalık olur mu arkadaş ? sen boynerle ekonomik olarak beklentilerin bir mi ? boyner seni işçi olarak görüyor özgürlüğünü elinden almak istiyor daha ucuza çalıştırmak istiyor sen gidio onla aynı partiyi destekliyorsun ah ne doluyum yazsam sayfalar dolar daha fazla yazmayacağım :)
    dip not : boyner burada tüsiaddan sadece bir öge olarak kullanılmıştır .

• Sonuna kadar okudum ve dehşete düştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raimond

Türkiye'nin Çevre Politikası.Zamanınız var ise, o güzel Anadolu'muzun akarsularının ne halde olduğunu görün..

bunu izleyin arkadaşlar

15-20 sene içinde su savaşları çıkacağı söylenirken 49 yıllığına derelerimiz neden satıldı güzel vadiler neden talan edildi???

• okudum şarjım bitti yarın videoları izlicem
  • Halkımız dış güçlerin oynadığı oyunları düşünecek seviyede değil.Bunlar ilk okuldaki çocuğa üniversite derslerini anlatmakla eş değer.Daha tayyipin her mitingde dinle ilgili bir şey söylemesini yorumlayamayanlar varken bunlar bu halkı aşar.Bizim yapacağımız tek şey önümüze bakmak.Ve düşünmek.Bülen Arınç ne demiş ona bakmak.Anayasanın ilk üç maddesi değişebilir dedi.İsterseniz araştırın 1 ay olmamıştır daha,haberlere çıktı."Türkiye devleti cumhuriyettir, laik, sosyal vs. devlettir" dışındakiler değişebilir dedi.Bu eklemenin dışında kalan madde ise;

Devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti
    Madde 3- (1) Türkiye Cumhuriyeti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür.
    (2) Resmî dili Türkçedir.
    (3) Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.
    (4) Millî marşı “İstiklâl Marşı”dır.
    (5) Başkenti Ankara’dır.

Siz hala akpye oy verin.Ne diyeyim okudum,izledim sadece üzülüyorum diyecek bir şey yok.

• of of cok kötu oldum ağladım yemin ederim ki enerji kavgası dedigim gibi sular olsun petrol gazlar en değerli BOR madeni gelecegin enerjileri contorium bogaziçi dibinde olan kim bilir daha neler vardır.

Murdoch'dan Rockefeller ve Rothschild ile Türkiye'yi de içeren dünya gerçekleri

• batının gözü bizim contorbiumumuz da
  • takıp
  • Arkadaşlar sanırım siyasi mesajı ilk ben attım , konuyu açan arkadaştan özür diliyorum konu ap ayrı yerlere kaydı ve parti propagandasına dönüştü

Konu sonra siyasi diye silinir arkadaşın emeklerine yazık olur

Adminlerden rica bütün siyasi mesajları siliniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 2 Haziran 2011; 9:09:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

quote:

Orijinalden alıntı: Raimond

Türkiye'nin Çevre Politikası.Zamanınız var ise, o güzel Anadolu'muzun akarsularının ne halde olduğunu görün..

• Konuda mesajım bulunsun. Eve gidince okurum.
  • Şu Contorium muhabbetine inanıyor musunuz arkadaşlar? Bir kere doğada öyle bi element yok. 2007'de kimyager bir öğrencinin can sıkıntısından oturup yazdığı metindir. Araştırıp etmeden hemen inanmışsınız. En azından açında periyodik cetvele bakın Contorium diye bir element var mı diye.
  • Banu Avar'ın videosunu izledikten sonra kesinlikle emin oldum. Bu konu belli bir ideoloji ve güçlerin propagandası için açılmış..
    Hala siz vatan hainisiniz,biz vatanseveriz muhabbetinin devamı şeklinde gidiyor. O bölecek bu bölecek deniyor ama ülke yıllardan beri
    yerinde duruyor... Yuınanistan adaları yunanistana yüzlerce mil uzakta ama bizim burnumuzun dibinde.Bunun sırrını bilen yok.Nasıl
    bir anlaşmayla o adalar yunanlılarda kaldı araştıran yok. Aslında bu konuyu kurcalamak belli kesmin işine hiç gelmiyor.. Bu ülkede fikir ayrılıkları yüzünden
    1980 öncesi binlerce genç öldü.. Neden? Çünkü hepsi ülke dışından ithal edilmiş ideolojilerin anlamsız savaşını yapıyorlardı.. Birbirlerinin fikirlerinden
    nefret ediyorlardı.. Vatan sevgisiyle ilgisi yoktu.. İdeolojilerini başkalarına kabul ettiremediği için birbirlerini öldürdüler.. Seri numarası aynı olan
    silahlar hem solcu da hem sağcı da vardı.. Aynı el tarafından yönetildiler,kukla gibi!.. Kuklaları kullanan eller açığa çıkıyor.Yüzlerindeki boyalar da
    dökülüyor artık... O ellerde bunu vatan için yaptıklarını düşünüp kendilerini haklı görüyorlar... Bu ülkeyi kötülük yapanlar bunu hep vatan sevgisi
    adına yapıyor.

• Atı alan Üsküdar'ı çoktan geçti, 8-10 tur attı bile. Bu konuların televizyonda tartışılmaları, forum sitelerinde tartışılmaları bana hep boş gelir ve çok sinirlenirim. Adamlar çift okeye dönüyorlar dersek yeridir ve sizin elinizde per yok. İstedikleri an istedikleri şeyi elde edebilecek ve yapabilecek güçte insanlar o bahsettiğiniz kişiler. Kimseye açıklama yapmazlar, kimseyi bağlamaz onlar. Her zaman onlar haklıdır. Çünkü tüm güç onların elindedir. Bu güç he deyince oluşmadı, asırlık bir birikim var. Allah vatanımı, milletimi bu şahısların yapacaklarından kötü şeylerden korusun. O kadar büyük bir oluşumdan söz ediyoruz ki farkında olmadan bile o insanlara destek olabiliyoruz. Bana göre bu insanlar durdurulamaz. Tek bir dezavantajları var her şeyi çok geniş bir zaman dilimine yaymaları. Tek ülke oluşumu filan diyorlar bugün kaç tane ülkeyi bağlayan bir IMF illeti var. Bu bile yeterli. Çevrenizdeki insanlara bakın ne kadar bilinçliler sizce? Ya da geçim derdinde olan bir insan veya toplum bu konulara kafa yorup önlem alabilirler mi?

Görüşümdür. Saygılar.

• seçimden sonra olacaklar

• Pc'te geçince videoyu izlerim. İnşallah bu süre icinde tartışma çıkmaz da konu kapanmaz.
  • Tamamen düzmece.

Adı sanı belli bir adam böyle bir röportaj verse, Illuminati 1 gün bile yaşatmaz o kişiyi.
  • TRT de mart ve nisan aylarında Oturan Boğa'nın izinde diye belgesel yayınlanmıştı.. Eğer denk gelirse mutalaka izleyin..
    Çok üzücü daramatik konular işlenmiş. Etkilenmemeniz mümkün değil... Ne alakası var diyenlere hemen söyleyeyim!
    Bizim geleceğimizde onlar gibi olacak.. Yukarıda ki arkadaş doğru söylemiş "Atı alan Üsküdarı geçti". Hobi olarak siyaset yapmaya
    devam edin... Sıfırı tüketmeye yaklaştık artık.
  • bizim 1milyar insanımız derken tam olarak hangi insanlardan bahsediyor peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

seçimden sonra olacaklar

amerikanın resmi dili yok...bazı eyaletlerde var sadece..resmi dil ne işe yarıyor onuda anlamıyorum.. mağazalar vesaireler ingilizce,insanlarımızın isimleri arapca farca kökennli,sehir isimleri de rumca ermenice falandır muhtemelen,balıkdı suydu buydu rumca .....cocuklarımızı arap kültürü içinde yetiştiriyoruz......resmi dil türkce ama... ne bülent arıncı severim ne de akpyi..ama bu yasayıda savunmuyorum acıkası..umarım zamanla kalkar... sorsan devlet dini olamaz derler ama dili oluyor işte....arınc amcayla ne hikmetse aynı fiikrdeyim..ha olsada çok öenmli değil yani illaki yasa kaldırılsın da demiyorum... ama gereksiz...

istiklal marsı konusunda ise dah büyük carpıtma var..ya bir şaakirt olarak bülent arıncın istiklal marsından rahatsız olması mümkünmü... sözlerine bir bakın. bariz din kokuyor...ne diye rahatsız olsun..adım i,fadesi her sacma seyde acılısıta falan istiklal marsının okunması..buna gereksiz demiş ,ayrıca darbenin izi olarak yorumlamıs ki normaldir...bunda kötülenecek bir taraf yok...

şehit cenazeleri için söylenen kısım hoş olmamıs gercekten..kısmen doğrularda var..şehit cenazesi artık siyasi propaganda amacıyla yapılıyordu....haber yapılması yasaklandı.. ayrıca şehit cenazelerinde vatan sağolsun lafına da uyuz oluyorum...tamam vatan sağolsunda ne diye öldü evladınızı bir sorun sorusturun... benim oğlum ölse yedi sülalelerine söverim..eline yeni silah almıs daha yollamıslar..nerde nasıl ölmüş hesap verende yok..oh ne ala... zaten askeriyenin içinden cıkanlarda var pkk yandası veya siyasi amac için pkkya göz yuman insanlar...yazık günah ya... azıcık sorgulayıcı olun.... vatan san canım feda elbet..ama ülkenin elden gitti yok..azıcık sorusturmacı olamk lazım..askere karsıda meclise karsıda... en kutsl sey insan hayatıdır...

videonun gerisi malum..ortama göre siyasi laflar...

akpli olcam la nerdeyse....

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.