Şimdi Ara

Murdoch'dan Rockefeller ve Rothschild ile Türkiye'yi de içeren dünya gerçekleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
10
Favori
5.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emeğe saygı , müsait olduğum bir vakit konuyu araştıracağım
  • kim bilir banu avar da onların piyonudur da bizlere böyle hikayeler kurguluyordur?
  • yazının hepsını okudum.hepsı bu bok yiyen firavun yuzunden.bu aıleler fıravunun soyundan gelıyor.kac yuzyıldır oyunları bıtmek bılmedı.sonunda dunyayı ele gecırecekler o olacak.serefsızler Allahsız kitapsızlar.Yazının en uyuz oldugum kısmı da şu :

Bizimle işbirliği yapanlar, çok yakında yeni dünya hükümetinde kendi bölgelerini bizim idaremiz altında yönetecekler. Üçüncü sınıf ülkelerin halkları eğitim düzeylerine göre işçi olarak çalışacaklar, bizim gibi gelişmiş halklar da bunların üstünde bir hiyerarşi içinde yönetici olarak görev yapacaklar. Bu sınıfa giren ülke insanları için cumartesi günleri dışında bütün bayram ve tatil günleri kaldırılacak ve ancak karınlarını doyurabilecekleri bir maaş karşılığında, bütün yıl boyunca haftanın altı günü çalışacaklar. Bizim insanlarımız günün çok az bir kısmını çalışmaya ayıracak ve günün geri kalan kısmını zevk ve eğlenceyle geçirecekler.

Şu ABD'ye ve İsrail'e bir goktaşı duşse ya da tum ulkeyı yutan bı deprem olsa ne ıyı olur ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kozmik Radyasyon

kim bilir banu avar da onların piyonudur da bizlere böyle hikayeler kurguluyordur?

okuma sıfır video izleme sıfır ben sana ne cevap yazayım ki tvde kadın uckur programlarını izle öglen yemekteyiz akşamda dizileri izle dünyadan bir habersiniz bee dibindeki ıraka girdi adam etnik kökene ayırıp petrolu alıp göturmedimi yazmaktan bıktım anlamaktan bıkmadınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry006 -- 1 Haziran 2011; 5:48:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

quote:

Orijinalden alıntı: Kozmik Radyasyon

kim bilir banu avar da onların piyonudur da bizlere böyle hikayeler kurguluyordur?

okuma sıfır video izleme sıfır ben sana ne cevap yazayım ki tvde kadın uckur programlarını izle öglen yemekteyiz akşamda dizileri izle dünyadan bir habersiniz bee dibindeki ıraka girdi adam etnik kökene ayırıp yazmaktan bıktım anlamaktan bıkmadınız

Bosver konuya devamlı saldırı olur gül geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

izledim..moralim iyice bozuldu..ama su da bir gercek..etme bulma dünyası..güçlüyken biz yapıyorduk..sıra onlarda..gercekci olmak gerekirse bu millet hakediyor ayrıca aydınlarımızı bile eziyoruz... cahile alim ,alime zalim diyoruz...mübah bunlar bize...

• Hepsini okudum aydınlatıcı bir konu olmuş tabi, herşeyi olduğu gibi kabul etmemek gerek
    yazıları biraz düşünmek mantık çerçevesinden geçirmek lazım.Konuyu incide paylaşıcam
    kimse takmasa bile bulunsun belki birgün birileri okur.Yarında videoları izlerim artık.
    Sağol paylaşım için.
  • Eğer bu konular hakkında ufacık da bir bilgim var ise size söylüyorum Türkyie nin kurtuluşu bir parti ile gerçekleşir diğerleri birbirinin aynısı

Yalnızca 1 parti gümrük birliği anlaşmasını yıkıcaz ve Avrupa Birliği hayalinden kurtulucaz , yeniden üreticez, pkk yı bitiricez dha sayarım adminlerin işine gelmez silerler halbuki konuda bir parti ismi vermiyorum

Siyasi bir cümle kurmadım sadece grüşümü belirttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 1 Haziran 2011; 6:39:23 >
  • nedir bu yaa :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: SWX

takip mesajı,sonra okuyacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DELTA53

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr34

Belki de AKP hükümetinin bu ergenekon davasından içeri aldığı kişiler hep Rothschild ailesine çalışan kişiler özellikle ordudaki kısmı yani ben böyle düşünüyorum en azından böyle olması için dua ediyorum.

AKP'nin ABD aleyhine yaptığı bir icraat gördün mü hiç? ABD ne derse o. Ayrıca ne diyor rockfeller biz yönetimleri elimizde tutarız! Muhalefeti ne yapsın adam?

quote:

@Angry006

Ben bu ordu hakkında dediklerine katılmıyorum ve terörün bitmemesinde onlarında payının olduğunu düşünüyorum sonuçta doğuda 3000 - 5000 lira maaş alan komutan terör biterse o maaşı alamayacak olaya birazda bu açılardan bakmak lazım. Tabi ki de tek suçlu onlar değil ama terör biterse çok kişi maddi açıdan sarsılacak.

Çoook basit düşünüyorsunuz. Kim o şartlar altında canını ortaya koyar 2 bin lira fazla alacam diye? Oyunlar çok büyük arkadaşlar lütfen biraz daha dikkatli düşünün..

Yazıyı okumasanız bile; videoyu mutlaka izlemenizi tavsiye ederim!

Yazının tamamını okudum zaten daha öncede okumuştum buna benzer şeyleri ama ordu sütten çıkma ak kaşık değil çok duyduk önlerinden geçen pkklılara ateş açtırmayan komutanları dağdakilerle iş birliği yapanları falan yanlış anlamayın bu arada orduyu karalamak gibi bi niyetim yok sonuçta bizimçok köklü bir tarihimiz var ve Türk Kara Kuvvetlerinin kuruluşu m.ö. 209 yılına dayanır böyle köklü bir şeyi karalamak sadece benim değil kimseni haddi değildir ancak içerisinde okadar çok çürük elme var ki en basiti yazıyı okuyunca görebiliyoruz iki adet darbe yapıldı ve ülkenin durumu ortada yapılacak şey aslında belli herkes İslamiyet çatısı altında birleştirilimeli bu işi ne sağ ne sol çözer çünkü yönetime sağ görüşlü bir parti gelirse solcular memnun olmayacak sol görüşlü bir parti gelirse sağcılar memnun olmayacak herkesi tek çatı altında toplamanın tek yolu İslamiyettir ama işte bunu bir türlü beceremiyoruz ve bu gidişlede becericek gibi durmuyoruz ayrıca muhalefeti neden elinde tutsun vs diyorsunda her iktidar partisinin bunlarla bağlantısı olacak diye de bir şey yok belki rahmetli Adnan Menderes gibi hükümetinde bir planı var onlardan kurtulmak için yani böyle düşünüyorum ben aksi halde zaten daha yapılacak bir şey kalmamış her şey bitmiş.

• Allah hepsini ıslah etsin yav. Bazı yerleri atlamak zorunda kaldım mesajım bulunsun , gelince okuyacağım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DELTA53

quote:

Belki de AKP hükümetinin bu ergenekon davasından içeri aldığı kişiler hep Rothschild ailesine çalışan kişiler özellikle ordudaki kısmı yani ben böyle düşünüyorum en azından böyle olması için dua ediyorum.

AKP'nin ABD aleyhine yaptığı bir icraat gördün mü hiç? ABD ne derse o. Ayrıca ne diyor rockfeller biz yönetimleri elimizde tutarız! Muhalefeti ne yapsın adam?

quote:

@Angry006

Ben bu ordu hakkında dediklerine katılmıyorum ve terörün bitmemesinde onlarında payının olduğunu düşünüyorum sonuçta doğuda 3000 - 5000 lira maaş alan komutan terör biterse o maaşı alamayacak olaya birazda bu açılardan bakmak lazım. Tabi ki de tek suçlu onlar değil ama terör biterse çok kişi maddi açıdan sarsılacak.

Çoook basit düşünüyorsunuz. Kim o şartlar altında canını ortaya koyar 2 bin lira fazla alacam diye? Oyunlar çok büyük arkadaşlar lütfen biraz daha dikkatli düşünün..

Yazıyı okumasanız bile; videoyu mutlaka izlemenizi tavsiye ederim!

Yazının tamamını okudum zaten daha öncede okumuştum buna benzer şeyleri ama ordu sütten çıkma ak kaşık değil çok duyduk önlerinden geçen pkklılara ateş açtırmayan komutanları dağdakilerle iş birliği yapanlarm.ö. 209 yılına dayanır böyle köklü bir şeyi karalamak sadece benim değil kimseni haddi değildir ancak içerisinde okadar çok çürük elme var ki en basiti yazıyı okuyunca görebiliyoruz iki adet darbe ı falan yanlış anlamayın bu arada orduyu karalamak gibi bi niyetim yok sonuçta bizimçok köklü bir tarihimiz var ve Türk Kara Kuvvetlerinin kuruluşu yapıldı veirs ülkenin durumu ortada yapılacak şey aslında belli herkes İslamiyet çatısı altında birleştirilimeli bu işi ne sağ ne sol çözer çünkü yönetime sağ görüşlü bir parti gele solcular memnun olmayacak sol görüşlü bir parti gelirse sağcılar memnun olmayacak herkesi tek çatı altında toplamanın tek yolu İslamiyettir ama işte bunu bir türlü beceremiyoruz ve bu gidişlede becericek gibi durmuyoruz ayrıca muhalefeti neden elinde tutsun vs diyorsunda her iktidar partisinin bunlarla bağlantısı olacak diye de bir şey yok belki rahmetli Adnan Menderes gibi hükümetinde bir planı var onlardan kurtulmak için yani böyle düşünüyorum ben aksi halde zaten daha yapılacak bir şey kalmamış her şey bitmiş.

Hiç kimseyi İslamiyet çatısı altında toplayamazsın. Bunu Osmanlı denemedi mi? Ki o zaman hilafet elindeydi. Hangi Arap ülkesi destekledi? Herkesin dinini kendisine bırakacaksın. Tarikatleşme ve cemaatleşmenin önüne geçeceksin. Bunlar dini ayrım yaratır. O tarikat başka yoldaaa bu tarikat başka yolda..

Atatürk bu ülkeyi kuranlara Türk denir demiştir. Bu gün bundan kimse rahatsız değil. Sadece ABD'nin kışkırtmaları sebebiyle küçük bir ayrılıkçı pkk gurubu mevcut. Kürt sorunu yok çünkü biz zaten iç içe geçmiş bir milletiz. Sadece ABD sorunu var bu ülkede, işte buna dikkat etmeliyiz!

• Ben Araplarla Türkleri birleştirme adına bir şey demedim ama bizi içimizde birleştiren unsur dindir tek sorun ufak pkk grubu diyorsun ancak çok geriye değil 1980lerde pkk yoktu sağ sol vardı ve halada tam anlamıyla kapanmış bir sorun değil bu sağ ve sol grupları birleştirecek tek unsurda İslamiyettir zaten herkes Türk bu konuda kimsenin bir itirazı yok ve dediğin gibi biz iç içe geçmiş bir milletiz Türk Kürt Laz Çerkez Arnavut işte bu ABD veya diğerlerinin oyununa gelmemek için İslamiyet çatısı altında birleşmeliyiz ayrıca Osmanlıda zaten kişilerin milleti Osmanlı veya Arap veya Türk diye geçmezdi İslamiyet olarak geçerdi ve Osmanlının çöküşünü araştırırsan dinden ne zaman kopmaya başladıysa çöküşede o zaman geçmeye başlamıştır.
  • mesajım bulunana kadar özet geç
  • Ordu konusunda da şunları söylemek istiyorum. Güçlü bir Türk Ordusu ABD'nin işine gelmez. Çünkü bu bölgede kukla bir devlet kurmak peşindeler! Siz ergenekon'a inanıyor musunuz? ERGENEKON TÜRK DESTANIDIR. Türk'ün destanı.. Ordunun en üstünü resmen içeri aldılar, orduyu hapsettiler. Etkisiz kıldılar! Bugün ordu hersene egede yaptığı tatbikatlardan bile vazgeçti. Neden?????

Türk ordusu güçsüz düşürülmek ve halkın gözünde itibarı zedelenmek isteniyor.. Bunu ABD istiyor.. Ve malesef ki başarıyor.. Bu şanlı şerefli orduya kimse laf edemez, her kurumda 1-2 şerefsiz çıkabilir. Ama bugün yapılan çok başka birşeydir. İçeri atılan insanların geçmişine ve görüşüne bakın! Hepside Türkiye Cumhuriyetinin birlik ve bütünlüğünden yana tavır koymuş insanlardır!
  • Allah aşkına ordumuz çok mu güçlüydü de bizim şuanda güçsüz düşürüldü ? Bence şuanda ordu dahada güçleniyor özellikle milli tank, uçak, gemi ve füze projeleriyle daha önceden neyimiz vardı ? insan gücü bakımından bakıyorsan eğer şuana kadar bir şey kaybetmedik aksine nüfus çoğalıyor.
  • Merak etmeyin yeteri kadar contoriumumuz var
  • Bakiyorum yaziyorsunuz, yaziyorsunuz ama bizim yapabilecegimiz birsey var mi ?

Varsa nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

Bakiyorum yaziyorsunuz, yaziyorsunuz ama bizim yapabilecegimiz birsey var mi ?

Varsa nedir ?

Hiçbirinin fikri yok.Olduğunu zannedenler tek yol devrim derler diğerleri de Menderese oy verme,Demirele verme,sonra Özal a verme,şimdi de AKP ye oy verme derler.Sonra bir bakarsın Demirel ile CHP nin çizgisi birleşmiş,sorarsın madem verme diyordunuz bu ne,imana geldi türünde birşeyler söylerler vs vs.Yani herkes derki bizim partiye gel,biz de şöyle böyle töyle....

Kopyala,yapıştır mahallede pardon forumda konuş bu gençlerin yaptıkları.Yabancılar bizim iyiliğimiz düşünmüyormuş,herkesin gözü dünyayı yönetmekte imiş vs vs sanki bizim hedefimiz o değil.Ne olacaktı,elin yahudisi gelip bizi muasır medeniyetler seviyesine mi çıkartacaktı

Çözüm mü,bastıracaksın kıçını sabah akşam çalışıp bir yerlere geleceksin,elin adamı çalışarak geldi.Bizde yan gel osman bir karış bostan,ama herşeyi de biliriz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.