Şimdi Ara

MuratAbiGF YouTube Ban Yedi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube Fenomeni MuratAbiGF Youtube kanalı feshedildi. Nedeni ise Şefkat Tepe Medya adlı Youtube kanalı. Nedenini bilmiyorum ama Gavatlar kızmış olmalı. Bende çok seviyorum MuratAbi 'yi. Düşünceleriniz nelerdir.Youtube KanalımYeni Sosyal Ağ - RealLifes

• Murati coktan beri takip ediyordum ama sonradan fazla kufur yaptigi icin izlemeyi biraktim ama kalbimden soyluyom bunu gercekten gercekten cok uzuldum oguzsasi gibileri simdi halay cekuyordur sevincten yazik olmus belliki sikayet etmisler kanali onca emek gelir bi anda gidiyor iste etceksin telif haklarina felan youtube adamin gozunun yasina bakmaz fecen zaten tek bi videoma aylik 40 dolar para geliyordu para kazanmayi iptal etmisler videonun gicik oldum valla neyse murata gelince yeniden abone toplar ama iste eski videolarindan gelen para bida gelmez ugrasmasi lazim yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Doğru ama bölece gerçek takipçileri görmüş olur. Para kazanmaya gelince dert etmemek lazım çünkü MuratAbiGF kazanır. Bu arada o şefkat tepe medya youtube kanalı yaptı. Geçenlerde 3 4 kişiye de böle şeyler yapmış. Yorumlarda zaten beni hafife almayın falan yazıodu. bence gavatlar bu işin peşini bırakmaz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamevideosoffical

Doğru ama bölece gerçek takipçileri görmüş olur. Para kazanmaya gelince dert etmemek lazım çünkü MuratAbiGF kazanır. Bu arada o şefkat tepe medya youtube kanalı yaptı. Geçenlerde 3 4 kişiye de böle şeyler yapmış. Yorumlarda zaten beni hafife almayın falan yazıodu. bence gavatlar bu işin peşini bırakmaz:)

adı üstünde tabikide bırakmazlar..
  • simdi kanalin yeniden acilmasini bekliyor murat ala mumkun degil acilmasi kanala 1 den fazla kez telif hakki uyarisi gelmis acmaz geri youtube kanali
  • direnci murat iyiydi ...yenı yasa cıkmadan youtube daha cok sıkayetlerı dınler oldu....!
    direnci gezici videolarının bence cok etkısı var ve bun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.