Şimdi Ara

Utanmaz,yüzsüz hileci - Youtube Eklendi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dün rekabetçide D2 oynarken ve maçın ilk 3 roundunu aldıktan sonra rakip takımdan 30 yaşında olduğunu iddia eden Hakan adlı velet hakaretler ederek ve bizim takımdan birinde hile olduğunu öne sürerek yüzsüz ve şerefsizce hile kullanmış ve bunun doğru olduğunu savunmuştur. Hileye rağmen maçı biraz ileriye götürdük ama el mahkum bir şekilde kaybettik. Bu velet kendisinin 21 tane daha steam hesabının olduğunu söyleyip, banlanmanın ona koymayacağını, yeni hesapta da devam edeceğini söyledi. Ben şimdi buraya paylaşım bağlantısını yolluyorum. Takip edeceğiniz kişi : BIGBOSS. 4. rounddan sonra başlıyor diyebilirim.

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-eqQcY-Gh6Z9-MbAc2-pawpq-43JPJ

Hilecinin Steam Profili: http://steamcommunity.com/profiles/76561198366458601/

Report ediniz lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 17 Şubat 2017; 14:24:24 >

• fiziği gelişip bir beyin e sahip olmayan yaratıklar için yapacak bir şey yok maalesef böyle kişiler mevcut sabırlar diliyorum.
  • Youtube linki ekleyeceğim birazdan. Hilecinin steam profili de ana mesaja eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey You!

Hocam ben küfür edenlerden değilim.

Nickim Erkka. Ama yine de özür dilerim herkesten. Silemedik de videoyu.
    Daha Fazla Göster
  • Eleman hala report yememiş arkadaşlar. Valve adama güzellik mi geçiyor yoksa ben bu oyundan anlamadığım için mi hack dedim?
  • Maç içindeki raporlar hariç mesela profilden hile rapor etmeler geçersizdir 1 hesabın 11 rapor hakkı vardır mesela kendi arkadaşlarıyla 5 kişi lobi yapıp 2 maç girdigi zaman karşısındaki rakip 2 maçtada rapor etse bile 11 rapora ulaşmadıgından ow ye düşmeyecektir raporlar 24 saatte bir sıfırlanır yani hileci 2 maç atıp 24 saat bekledikten sonra 2 maç daha atabilir sistem bu şekilde çalışmaktadır tabi birde reportbot dedigimiz olay var program ile yapılmaktadır programa hesapları eklersiniz ve programda rapor edilecek seçenekleri seçersiniz ve report butonuna basarsınız tabiki bunun içinde banlı olmayan cs go hesabı gerekir

Edit: Cs-go da son güncelleme ile spinbotlar fixlendi bizim tabirimiz ile mevlana dedigimiz özellik fixlendi hileci spinbotu aktif ettigi zaman ehsabı anında ow ye düşmektedir ve ban yemektedir ama tabi legit oalrak oynayan hala hileciler var wh açıp aimbot açıp düşük fovda oynayıp vs bunları kapatmak valvenin elinde ancak tabi işlerine gelmiyor para kazandıkalrı için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 17 Şubat 2017; 22:41:40 >

• Lower'dan longdaki adamı görüp short sanması ve bomba atması :DDDDDDD Gece gece kahkaha attım :D

Reported.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.