Şimdi Ara

MuratabiGF kapandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
3
Favori
6.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

Aralarında şunların da bulunduğu hak talebinde bulunanlardan telif hakkı ihlaliyle ilgili birden çok üçüncü taraf bildirimi aldığımız için MuratAbiGF adlı YouTube hesabını feshettik:
    Sefkat Tepe Medya

buyrun link :http://www.youtube.com/user/MuratAbiGF?feature=watch

ne düşünüyosunuz.beni zaten ilgilendirmiyordu ama artık çevremdekiler bunla ilgili sohbet etmez

Buda şevkat tepe medyanın muratabigf hakkındaki videosu

Şefkat tepe medyanında kanalı kapanmış?http://www.youtube.com/user/SefkatTepeMedyaComTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prckntr -- 8 Şubat 2014; 18:28:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheogorath

quote:

Orijinalden alıntı: vmaskesi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hextech Altipatlar

sahsen ben uzuldum kufurlerıne guluyodum ınsAllah gerı acılır

Bende bir kaç tane etsem şurada güler misin ?

Ne anlıyorsunuz böyle tiplerden anlamıyorum küfür + gameplay videoları paylaşıyor ne kadar saçmalık birde bunu ciddi ciddi 1 saat izleyenler var.Yazık vallahi

izliyorduk lan sanane? sen de onun gibi çek seni de izleyelim, yetenek işi o. herkes çekemez öyle.

nickinden,avatardan beli ne halt olduğun bu forum senlik değil git sözlüğünde dolaş.birde üslubuna dikkat et

her vendettacı incici oluyor zaten evet
    üslup dersini senden mi alıcam lan

• quote:

Orijinalden alıntı: prckntr

quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

Aralarında şunların da bulunduğu hak talebinde bulunanlardan telif hakkı ihlaliyle ilgili birden çok üçüncü taraf bildirimi aldığımız için MuratAbiGF adlı YouTube hesabını feshettik:
    Sefkat Tepe Medya

buyrun link :http://www.youtube.com/user/MuratAbiGF?feature=watch

ne düşünüyosunuz.beni zaten ilgilendirmiyordu ama artık çevremdekiler bunla ilgili sohbet etmez

Buda şevkat tepe medyanın muratabigf hakkındaki videosu

Şefkat tepe medyanında kanalı kapanmış?http://www.youtube.com/user/SefkatTepeMedyaComTR

Millet birbiriyle taş geçiyor

• Yaşasın Oğuz Sasi
  • Bazı arkadaşların neden muratı sevmediğini anlayamadım tamam çok küfür ediyor ama videoların çoğunu izlerseniz çok kitap okuyan bilen biri olduğunu anlayabilirsiniz ben aralarda çok mantıklı kelimeler kullanıyo ben de bunlardan hoşlanıyorum. Mutlaka karşı çıkan olur ama cidden cahil küfür eden biri değil.
  • quote:

quote:

quote:

Bende bir kaç tane etsem şurada güler misin ?

Ne anlıyorsunuz böyle tiplerden anlamıyorum küfür + gameplay videoları paylaşıyor ne kadar saçmalık birde bunu ciddi ciddi 1 saat izleyenler var.Yazık vallahi

sade kufure tabıı kı gulmem hocam.mesela outlast'dekı sandalyeden fırlayan adama sovunce bayagı bır gulmustum.ama tabı zevk meselesı

Hitman oynarken tornvadia atıyor adamın kafasına atarken bir ses çıkarıyor sanki balgam atıyor.

• konuda tuttu keşke reklam video falan koysaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synyster®

Bazı arkadaşların neden muratı sevmediğini anlayamadım tamam çok küfür ediyor ama videoların çoğunu izlerseniz çok kitap okuyan bilen biri olduğunu anlayabilirsiniz ben aralarda çok mantıklı kelimeler kullanıyo ben de bunlardan hoşlanıyorum. Mutlaka karşı çıkan olur ama cidden cahil küfür eden biri değil.

Cahil diyen yok zaten. Yaptığı iş Türkiye'de ki oyunculuğun gelişmesi için önemli fakat bunu doğru yollarla yapması gerekiyor.

Anladığım kadarıyla, çoğu kişi ahlaksız bir nesil yetişmesini istiyor. Cidden üzücü.
  • O çocuğu izleyen insanın aklından zoru vardır.

Jahrein yayınlarını takip edin twitchden.
  • 001ali001 kullanıcısına yanıt
    Oğuz Sasiyi seviyorum ama mizacı çok abartı. Bağzı düzgün davrandığı videolar var onlar çok daha samimi ve eğlenceli geliyor bana.
  • Cringer kullanıcısına yanıt
    Normalinde çok ciddi bir adam zaten mizahi videoları bıraktı gibi birşey . Bu mizahi videolar o adamı tanımayanlara kötü örnek oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cringer

Oğuz Sasiyi seviyorum ama mizacı çok abartı. Bağzı düzgün davrandığı videolar var onlar çok daha samimi ve eğlenceli geliyor bana.

Her şeyi eleştiriyor ve mizahını da çok komik bulmuyorum.Gta 5'e ilk çıktığında 6/10 gibi bir not vermişti.

MuratAbiGF o kadar kötü değildi.Adam küfür müfür ediyordu ama yine eğlenceli ilerliyordu oyunlarda.
  • Boş vakitlerimde izliyordum.Adamın zaten bir fikri vardı benim tutulmamamın sebebi samimi olmam diyordu eğer ben diğerleri gibi resmi olsam, tutulmazdım diyordu içimden ne geliyorsa video sırasında onu söylüyorum rol yapmıyorum diyordu..Haklı adam.Gayet keyifli ve güldürüyodu.İsteyen izler isteyen izlemez size ne arkadaş.Saçmalığa bak.Daha çok şey yazmak isterdimde.

• önüne gelen gamer oluyordu. Murat abi iyiydi güldürüyordu arasıra Özellikle mafia serisini izlemiştim süperdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

quote:

Küfürüne gulmek nasil bir mantik resmen hakaret duymaktan karsinizdaki kisinin assagilanmasindan zevk alıyor olmalisin

dostum kufur edısındekı ses tonu bıle her seyı degıstırır.outlast serısını ızledıysen bunu anlayabılırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun gibi youtube'da bot kasan tiplerin hepsini yok etmek lazım. Sıra bunun bir değişik türevi olan Burak Oyunda'da. O da kapanır yakında, benden demesi
  • Ya zaten adam bize küfretmiyor. Adam oyuna küfrediyor. Hem zaten adamın bi soru cevap VLOG'u vardı orada adam diyo ki ben normalde herkesin dozundaki kadar küfrederim fakat ben küfredince size de komik geliyor bana da o yüzden sövüyorum küfrediyorum demişti. Ama tekrardan hatırlatayım adam zaten bize küfretmiyor oyuna küfrediyor. O yüzden bize küfür yemeyi çok sevdiğimizden izlediğimiz gibi saçmalıklar yazmayın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armancs -- 9 Şubat 2014; 21:13:35 >
  • kanala değilde murat engin ekin'e üzüldüm. Bir videosunda üniversite için para biriktirdiğini söylemişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne diyebilirim ben de takip ederdim samimi geldiği için.İnşallah en kısa zamanda açılır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.