Şimdi Ara

MuratabiGF kapandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
3
Favori
6.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Videolarının trailerında " Dini , milli" değerlere küfür edilmektedir diyor.istemeyen izlemesin demek ne kadar doğru ?

Dünyadan bir haber , asosyal bir ergenin kanalı , ancak 12 civarı bir toplum izliyor videolarını.16 Yaşındaki birine "abi" diyen bir kitleden bahsediyorum.
  • hitap ettiği kesim 12-18 yaş
  • Çocuk la bu. Türkçe olarak adam gibi oyun kanalı fazla yok zaten. Tavsiye ettiğim bi BSC(Oyundayız) bi de PintiPanda var.
  • Beni kimse izlemiyor :(

Türk içerikli yapmıcam artık.
  • Bende takip ediyorum bu adamı ve inşallah açılır bu kanal ! Bir dolu film var piyasada küfürlü ve millet onlara gülüyor ama bu adam küfür edincemi yanlış oldu ? Ben acıkcası adam samimi die izliyorum ve gerçektende komik oynuyor bana göre ; ki bu göreceli bişey kimi sever,kimi sevmez.Zaten adamın kendisi gamer olmadıgını bu videoları sadece zevk için cektiğini söylüyor.Gamer lar genelde böle olmaz zaten küfür etmeyi bırak konusmuyor cogu . Ben bu kanalı ortalama 1 senedirli takip ediyorum ve hicde şikayetci degilim . ozellikle Mafia 2 deki joe ye sövüşü ve Outlas resisi muhteşem :D Hiç izlememiş olanlar onları izlesin ve öyle gelsin. Burda o.s ciler yada baska kanalı takip edenler gelif küfür edicektir elbet ama bence bu konuya bile gerek yok.Zaten intro sunda dediği gibi " bu videoda aile değerlerine,dini,milli değerere futursuzca küfür edilir eger küfürden hoşlanmıyosanız altta saçma sapan yorumlar atıp benim canımı sıkmayın" cümle gayet açık ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fly_death -- 11 Şubat 2014; 15:37:59 >

• ergen la o birde kendisine abi diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

ergen la o birde kendisine abi diyor

Oğuz Sasi o zaman biz 33 yaşında dedeleriz demişti
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.