Ülker'in, Fenerbahçe'nin diğer branşlarına da sponsor olmak istediği ve bu görüşmeler sırasında Murat Ülker'in kulübe başkanlığı için zemin hazırlanmaya çalışıldığı belirtiliyor
'Şike Soruşturması' nedeniyle Başkan Aziz Yıldırım ile bazı yönetici ve çalışanları tutuklu bulunan Fenerbahçe'de oldukça hareketli günler yaşanıyor. İsminin açıklanmasını istemeyen Kulübün bir yöneticisinin yalan çevresiyle yaptığı sohbetlerde kulübün Başkan ve yöneticilerinin 'Şike' iddiasıyla tutuklu bulunmasının asıl nedeninin Cemaat'in kulübü ele geçirme operasyonu olduğunu söylediği belirtiliyor. Operasyonun ük. günlerinde kulüp başkanı olacağı yönünde haberler çıkan Ülker'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Divan Başkanı Yüksel Günay vasıtasıyla bir açıklama yapmış ve Benim Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı için bir iddiam yoktur. Aday da değilim. Benim başkanım Aziz Yıldınm'dır.
Bu haberin nereden kaynaklandığını bilmiyorum. Ne şahsım, ne de Ülker Grubu'nun Fenerbahçe yönetimi ile bir problemim yoktur" ifadelerini kullanmıştı.
Taraftar tepkisinden çekiniyor
Ancak Aziz Yıldırım'ın tutuklu bulunduğu süre içinde Fenerbahçe Kulübü ile Ülker arasında basketbolün dışındaki diğer branşlar için de sponsorluk görüşmelerinin yapıldığı, grubun Fenerbahçe'nin faaliyet gösterdiği tüm spor dallarına sponsor olmak istediği, bu görüşmeler esnasında yapılacak kongrede M mal Ülker'in başkanlığa aday olacağı ve buna zemin hazırlamaya çalışıldığı belirtiliyor. İsminin açıklanmasını istemeyen yöneticinin ise "Za ten ilk günden beri bunun bir şike operasyonu olmadığı belliydi. Zamanla ne olduğunu daha iyi anladık. Yapılan görüşmelerde resmen Mu ratÜlker'in başkanlığı için kulübe dayatma ya pılıyor" diye dert yandığı belirtiliyor. Ülker Grubu'nun Fenerbahçe taraftarının tepkisin den çekindiği, bu nedenle çalışmaların sessiz ve derinden yürütüldüğü de iddialar arasında.
AYDINLIK
inci sözlükteki adamın dediği çıkıyo yavaş yavaş
Hiç şaşırmadım yapılan oyunların nedeni zaten buydu.
reyiz ağırlığını koymalı
Aziz başkan bırakırsa , Roman Abramoviç gelsin
quote:
"Zaten ilk günden beri bunun bir şike operasyonu olmadığı belliydi. Zamanla ne olduğunu daha iyi anladık. Ülker Grubu'nun Fenerbahçe taraftarının tepkisin den çekindiği...
quote:
Orijinalden alıntı: Karayell
Yani diyorsun ki bizi Petrol ve Rus Mafyası yönettsin
Cemaatten iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Jakoß
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
quote:
Cemaatten iyidir
bencede
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
quote:
100-150M€ ile gelse Kaka - Gökan İnler - Eden Hazard ile gelse Yobo yerine Diego Godin ile gelse kötü mü olur düşünmesi bile güzel..
Volkan Gökhan - Serdar - Lugano - Santos Kaka - İnler - Emre - Hazard Alex Niang
Tebessüm ettim
Şaşıran?
M.Ülker Fenerbahçe ye başkan olursa formalarımı dolaba kaldırırım protesto ederim. Fenerbahçe dahil hiçbir spor musabakasını izlemem.
quote:
Orijinalden alıntı: Brooklyn
M.Ülker Fenerbahçe ye başkan olursa formalarımı dolaba kaldırırım protesto ederim. Fenerbahçe dahil hiçbir spor musabakasını izlemem.
+1
Ülker grubundan yada hükümete yakın bir çevreden biri başa gelirse Fenerbahçeliliğimi askıya alırım taki onlar gidene kadar. Hiçbir takımıda tutmam.
quote:
Orijinalden alıntı: Brooklyn
Harfiyen katılıyorum.Sevdamı uzaktan yaşamaya devam ederim.Ne bir maç izlerim ne de stada giderim ne de Fenerium'a giderim.Zaten formadaki laciversti yeşil yapar bunlar...
Maçları samanyolu verir
Fetocu lan bu adam. Eğer bu haber doğruysa Aziz Yıldırım'ı bu adamlar içeri aldı. Farkında mısınız arkadaşlar ? Olumlu tepki veren var. Fetocuların giremediği tek yer Fenerbahçe idi zaten
Aziz Yıldırıma komplo olduğu gün gibi ortadaydı zaten.
Takımda bir Şakirt'imiz eksikti oda olacak gibi görünüyor.Tayyip Erdoğan sağolsun parmagını sokmadığı yer bırakmadı.Kirli ellerini Sporada bulaştırıyor.
Bu adam ve bunun gibilerden biri başkan olursa arkadaşların da dediği gibi Fenerbahçeliliğimi askıya alırım.
Ya Biraz Akıllıca Konuşalım.
Murat Ülker Denen Adam Bize Takımını Verdi Ya.Bu Kadar Mı Kötü Adam.Aziz Yıldırım Zaten Artık Yapamaz Başkanlık Sağlık Sorunları Nedeniyle.Murat Ülker Bence İdeal Bir Başkan Olur.
quote:
Orijinalden alıntı: ryder
Ya Biraz Akıllıca Konuşalım.
Murat Ülker Denen Adam Bize Takımını Verdi Ya.Bu Kadar Mı Kötü Adam.Aziz Yıldırım Zaten Artık Yapamaz Başkanlık Sağlık Sorunları Nedeniyle.Murat Ülker Bence İdeal Bir Başkan Olur.
Problem Murat Ülker'de değil. Veya herhangi bir isimde değil. Problem bizi artık cemaatçilerin yönetme ihtimali. Fenerbahçe Cumhuriyetin yıkılmayan son kalesiydi. Böyle adamların eline geçtiği zaman Murat Ülker felan yönetmeyecek. Tüm cemaat yönetecek. Anlatabildim mi ?