Şimdi Ara

Murat Aksu Ocak ayındaki kongrede başkan adayı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Kanaş 24' de Takım Oyunu adlı spor programında alt yazı geçti..
    Bayram' dan sonra Murat Aksu başkan adaylığını açıklayacakmış...

Haberi görünce çok sevindim...Demirören' den kurtuluyoruz galiba

• demirören aday olduğu sürece hep başkan seçilecektir

uçarı kaçarı yok

bi de anlamadığım bu divan kurulu ne işe yarar ne icraati var kulübe ne faydası var hadi muhalefet yok taraftarın bi kısmı yiyici

peki bu divan kuruluna ne oluyor
  • Bu akşam tv24 Spor müdürü Okay Karacan, Bilgin Gökberk ile futbol dünyasındaki gelişmeleri değerlendirdiği TAKIM OYUNU programında, Beşiktaş kulübü eski ikinci başkanı Murat Aksu`nun, ocak ayında yapılacak kongrede Başkan adayı olacağını açıkladı. Murat Aksu`nun bayramdan sonra Başkan adayı olduğunu bildiren açıklamayı yapacağı iddia edildi.

http://www.haber1903.com/Haber-4557-murat-aksu-baskan-adayi-mi
  • Sonunda birileri elini taşın altına koymaya başladı sanırım.Beşiktaş adına sevindim.
  • demirörenden kurtulalım yeter ya.inşallah doğrudur
  • kim olursa olsun, Allah razı olsun
  • demirören gitsinde ben mehmet ali erbile bile razıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya inanıyor musunuz demirören aday olduğu zaman başkanlığı kaybedecek öyle mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: orjinalden Çalıntı

ya inanıyor musunuz demirören aday olduğu zaman başkanlığı kaybedecek öyle mi

Hiçbirşey imkansız değil. Konu Demirören olsa bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orjinalden Çalıntı

ya inanıyor musunuz demirören aday olduğu zaman başkanlığı kaybedecek öyle mi

Bana da öyle geliyor ama bir umut işte..Karşısında çok adam var mı Demirören'in gerçekten?Aksu seçilebilir mi?
  • Bir aday çıkması güzel bir gelişme. Demirören gibi rezil bir başkanın karşısına aday çıkaramadı bu klüp. Sokaktaki simitçiye razıyım yeterki kurtululalım. Bende Demirörenin kaybedeceğini düşünmüyorum ama karşısında rakip olmamaktansa böylesi daha iyi. Ayağını denk al akıllı ol hesabı
  • Umut fakirin ekmeği inş. kurtuluruz demirörenden..
  • Kurtulmakmı bu adam Abdulkadir Aksunun oğlu beeee....Cemaat takımına çevircekler takımı dalgamı geçiyorsunuz....Burası BEŞİKTAŞ ATATÜRK'ün takımıyız biz....Cemaatlerin degilll....
  • walla Hüsnü Güreli yada Tuncay Özilhan'i başkanlik koltugunda görmek istiyorum ben sahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: maranello

Kurtulmakmı bu adam Abdulkadir Aksunun oğlu beeee....Cemaat takımına çevircekler takımı dalgamı geçiyorsunuz....Burası BEŞİKTAŞ ATATÜRK'ün takımıyız biz....Cemaatlerin degilll....

daha önce yöneticilik yaptı hiç birşeyini görmedim demirören kötü olamaz heralde
  • Aynen katılıyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: ka1984

walla Hüsnü Güreli yada Tuncay Özilhan'i başkanlik koltugunda görmek istiyorum ben sahsen
  • Aksu ney ya demirören dursun daha iyi.
    cemaat her yere giriyor başkan olarak görmek istemiyorum ATATÜRK'ün takımında
  • Gelen gideni aratmasın da ..
  • tamaaaamen siyasiii
  • İnşallah yine Demirören seçilir.Beğeniyorum ben icraatlarını,transferleri çok güzel.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.