Beşiktaş için hayırlı olur. Yanılmıyorsam Abdulkadir Aksu'nun oğlu oluyor. Şu an itibariyle hükümetten en uzak konumda bulunan Beşiktaş. Ne önemi var demeyin, futbol asla futbol değildir bilindiği üzere. Galatasarayın zaten nereden kaynaklı olduğu bilinmeyen bir göbek bağı var devletin zirvesiyle. Fenerbahçe'de ise yeni yönetimde yer alan Cihan Kamer ve Kadir Topbaş'ın oğlu var.
yuh be bunlaramı kaldı beşiktaş
nerde fikret ormanlar hasan aratlar.
beşiktaşın yönetimdeki kimselerden yardım görmeye ihtiyacı yoktur ayrıca yönetimden uzak olması çok daha iyi burası beşiktaş burda haksız galibiyetlere sevinilmez yönetimdeki insanlara ihtiyaç duyulmaz beşiktaş halkın takımıdır böylesi daha iyi
valla özhan canaydın vardı bizde de .... anlıyorum beşiktaşlı arkadaşları ve üzülüyorum ... umarım yakında gider yıldırım demirören .....
Ölüsü bile Demirören'den iyidir.
Harbiden bunlara mı kaldık adam gibi bir başkan çıksın artık ya... Klübü sömürmek içni değilde gerçekten beşiktaşlı olan birileri gelicek mi acaba?
Murat Aksu' dan iyi başkan mı olur daha ne istiyorsunuz.. Tuncay Özilhan da iyi bir yönetici ama ne kadar futbolun içinde ki..
Murat Aksu iş bitiricidir, siyasete yakındır, Nobreyi anında Türk yapan adamdır Murat Aksu..
Bence gelebilecek en iyi başkan ki arkasında mutlaka Tuncay Özilhan, Nevzat Demir vs. de olacaktır eminim..
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
İnşallah yine Demirören seçilir.Beğeniyorum ben icraatlarını,transferleri çok güzel.
ya beşiktaşlı değilsin yani rakip takım taraftarısın
ya latife yapıyorsun
ya da yediğin bişey dokundu
Söz konusu Bjk başkanlıgıysa gelen gideni aratıyor daima
quote:
Orijinalden alıntı: emredici
Beşiktaş için hayırlı olur. Yanılmıyorsam Abdulkadir Aksu'nun oğlu oluyor. Şu an itibariyle hükümetten en uzak konumda bulunan Beşiktaş. Ne önemi var demeyin, futbol asla futbol değildir bilindiği üzere. Galatasarayın zaten nereden kaynaklı olduğu bilinmeyen bir göbek bağı var devletin zirvesiyle. Fenerbahçe'de ise yeni yönetimde yer alan Cihan Kamer ve Kadir Topbaş'ın oğlu var.
Beşiktaş uzak kalmaya devam etmelidir. Çünkü Beşiktaş Atatürk ilkelerine bağlı bir klüptür. Klüp 5 yıldır formadaki colaturka yazısını, ülker sponsorluğunu, E.Sağlamı neden sindirimedi? Çünkü Beşiktaş o kesime uzak, Fb Gs de uzak kalmalı. Hükümetin futbola karışmasına karşıyım, tamam futbolla yatıp futbolla kalkan bir toplumuz ama işin derinine inice olay çok farklı. Sende bunu anlamış ve bunu kabulleniyorsan sende o kesime yakın veya sempati duyuyor olabilirsin. Bu gidişat iyi değil.
Ne demişti Atatürk;
"Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır"
Murat Aksunun klübü Demirörenden kesinlikle daha iyi yöneteciği bir gerçektir. Ama Akp kökenli olması ve Kürt mafyası olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum Beşiktaş için ne kadar hayırlı olacak tartışma konusu.
İbrahim Altınsay, Hüsnü Güreli, Tuncay Özilhan, Nevzat Demir, Hasan Arat gibi isimler yönetimde olmalı.
BEŞİKTAŞIMIZI ATATÜRK'ün düşmanlarına bırakıcağımıza Demirören devam etsin küme düşelim hiç önemli degil bence....
quote:
Orijinalden alıntı: Electra
quote:
Orijinalden alıntı: emredici
Beşiktaş uzak kalmaya devam etmelidir. Çünkü Beşiktaş Atatürk ilkelerine bağlı bir klüptür. Klüp 5 yıldır formadaki colaturka yazısını, ülker sponsorluğunu, E.Sağlamı neden sindirimedi? Çünkü Beşiktaş o kesime uzak, Fb Gs de uzak kalmalı. Hükümetin futbola karışmasına karşıyım, tamam futbolla yatıp futbolla kalkan bir toplumuz ama işin derinine inice olay çok farklı. Sende bunu anlamış ve bunu kabulleniyorsan sende o kesime yakın veya sempati duyuyor olabilirsin. Bu gidişat iyi değil.
Ne demişti Atatürk;
"Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır"
Murat Aksunun klübü Demirörenden kesinlikle daha iyi yöneteciği bir gerçektir. Ama Akp kökenli olması ve Kürt mafyası olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum Beşiktaş için ne kadar hayırlı olacak tartışma konusu.
İbrahim Altınsay, Hüsnü Güreli, Tuncay Özilhan, Nevzat Demir, Hasan Arat gibi isimler yönetimde olmalı.
bence de bu adam geleceğine demirören kalsın.cemaatçilerden bıktık artık.sırf bu yüzden hakan şükürden nefret ederim bir gs li olarak.bjk ye hep bu yönden saygı duymuştum ertuğrul gelene kadar.onu gönderip işi bitirdiler ama şimdi başkanları bu olursa vah bjk nin haline...
duydunuuuuuuuuuuuuz mu a dostlar
başkanlığa aday olacağını açıklayan celal kolot başkanın futbol şube sorumluluğu teklifini kabul etmiş
ne şekil adamlar var bu camiada bilmem ki
Murat Aksu nereli bilen varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: Rouvax
Murat Aksu nereli bilen varmı?
Diyarbakır
quote:
Orijinalden alıntı: ax
bence de bu adam geleceğine demirören kalsın.cemaatçilerden bıktık artık.sırf bu yüzden hakan şükürden nefret ederim bir gs li olarak.bjk ye hep bu yönden saygı duymuştum ertuğrul gelene kadar.onu gönderip işi bitirdiler ama şimdi başkanları bu olursa vah bjk nin haline...
cemaatçi olunca noluyorum merak ettim
Ertuğrul Sağlam zamanında Murat Aksu vardı, Ülker' i sponsor yaparkende Murat Aku vardı doğru.. cemaatçi diyenler hangi akla cemaatçi diyor anlamadım..