Şimdi Ara

Murat 124 5-6 bine alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Murat 124 hayranıyim almak istiyorum öğrenciyim ama ne derece sağlam temiz olur ondan kararsızım bana masraflı mi olur onu da bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.. Yani 124 hakkında ne biliyorsanız ne düşünüyorsaniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kia sephia / ford taunus gibi araçlar bakabilirsin. bütçenin birazcık üstünde güzellerini bulursun.
    murat 124 e karşı aşırı sempatin varsa al dene bak içinde ukte kalmasın ama mantıklı bi araç değil bence
  • Gayet mantıklı bir araç hevesin varsa. Çürüğü olmamasına dikkat et motor konusunda sıkıntı çıkarmaz. Ayrıca 131 T Stop da bakabilirsin zevki apayrıdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hem sanayide çok para harcarsın hem de ilerde satarsan pek bir kar yapamazsın ama keyif içinse al ya da bir 5 bin lira daha biriktir daha iyi arabalara bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş

hem sanayide çok para harcarsın hem de ilerde satarsan pek bir kar yapamazsın ama keyif içinse al ya da bir 5 bin lira daha biriktir daha iyi arabalara bak

o arabanın keyfi neresinde? vitesin geçtiğini hissedemezsin, oyuncak gibidir. direksiyonunu yaptırırsın, 1 ay sonra yine yarım tur boşluk olur. arka koltukların yanlarında teker çıkıntısı rahatsız eder. 60'ların sonundan kalma bir araba sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş

hem sanayide çok para harcarsın hem de ilerde satarsan pek bir kar yapamazsın ama keyif içinse al ya da bir 5 bin lira daha biriktir daha iyi arabalara bak

o arabanın keyfi neresinde? vitesin geçtiğini hissedemezsin, oyuncak gibidir. direksiyonunu yaptırırsın, 1 ay sonra yine yarım tur boşluk olur. arka koltukların yanlarında teker çıkıntısı rahatsız eder. 60'ların sonundan kalma bir araba sonuçta.

benim gibi değerli değersiz fark etmez eski şeylere karşı bir zaafı varsa alır. hem o kadar sorun çıkmaz tabii iyi paralar akıtmak şartıyla
  • Eski araç arıyorsan wv ford tarzı araçlara bak hocam

124 yerine mesela tanus al
    Temiz beatle bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.6 124 Lük Cruze Alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakmada sanane ? Adam ondan zrvk aliyor demekki zevkler renkler meselesi. Olabilir insan sever ancak motorunun cok asiri yaktığını duydum eger parcasi ustasi sahin dogan kadar yayginsa olabilir

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Çocukluk arkadaşımdan örnek vereyim.
    Gittik Bilecikten ölmüş bir 124 aldık. Arabayı yeniden toplattık. 3 gün önce sürdüm vitesin geçtiğini de hissediyorum, direksiyonunda da hiçbir boşluk yok. Bu arada yanında şu anda 2015 Focus Titanium var. 124 den aldığım zevki Focus'tan alamıyorum diyor. 124 ile hafta sonu nereye gitsek ilgi odağı oluyoruz. Mutlu olma sebebi onun. Sonuç olarak zevk meselesi.
     Murat 124  5-6 bine alınırmı

• 6 bin liraya motosiklet almak daha mantıklı dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terracide

Kusura bakmada sanane ? Adam ondan zrvk aliyor demekki zevkler renkler meselesi. Olabilir insan sever ancak motorunun cok asiri yaktığını duydum eger parcasi ustasi sahin dogan kadar yayginsa olabilir

bana ne olan ne var? ben al ya da alma demiyorum ki?
  • Murat 124 çift salıncak ön takım, 4 tekerlek disk fren, güçlü kalorifer, 1240 cc 65 hp motor ve hafif kasasıyla seri ve döneminin keyifli araçlarından mış derdi büyüklerimiz. Murat 124 lerin revaçta olduğu yıllarda ben çocukluk yıllarımı yaşıyordum , ileri derecede bilgim yok. Yinede fikirlerimi belirteyim. Murat 124 kaporta olarak pas ve çürümeye karşı dayanıksız kaportası var . Araç toplandıktan sonra 2,3 yıl içerisindetekrardan çürümeye başlar. Çift salıncaklı ön takım sık sık su koyuverir. Aracı istemeden çukura düşürsen veya tümseklerden atlasan salıncak bağnatı noktaları ve amortisör kuleleri esneme yapar ve tekerleğin açısı çabucak bozulur. Kapıları camları pek ayar tutmaz.
    Parçası ucuz fakat tahminim üretimi eskiye nazaran yaygın değildir. Sanayiye gittiğinde kimse uğraşmak istemez, bakan usta da baştan savma iş yapar.
    Vakten ve maddiyen durumu müsait kişi için hobi amaçlı restore edilip kullanmak için tercih edilir araç çok sempatik ve şirin. Öğrenci için pek mantıklı değil. Sanayide usta arkadaşın, akraban yoksa hiç bulaşma.

• murat 124 üm olsa 500 bin verseler vermem, yıllar önce belki bu forum müdavimlerinin çoğu dünyada yokken ilk deneyimi onunla yaşamıştık, 80 lerde...
    72 model bir hacı muratımız vardı..
    hala bu forumlarda adı geçiyorsa helal olsun, biz ona hacı murat derdik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkadım52 -- 14 Ekim 2016; 23:38:16 >
  • Aylik akbil+paranin ufak kismini kupon+......(Senin hayalgucune bagli )

• Yanlis mesaji cevaplamisim bir ust mesaji cevaplayacaktim ustunuze alinmayin kusura bakmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkadım52

murat 124 üm olsa 500 bin verseler vermem, yıllar önce belki bu forum müdavimlerinin çoğu dünyada yokken ilk deneyimi onunla yaşamıştık, 80 lerde...

500 bin verseler yanında 20 tane daha verirsin, abartmanın gereği yok, eskiye rağbet olsa bitpazarına nur yağardı diye boşuna demiyorlar, ayrıca bizdeki murat 124 ler klasik olan bir araç da değil, orijinal italyan modelleri neyse de bizdekiler direk çöp

forumlarda da adı geçmesi normal, minimum fiyatlı araba bu çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

murat 124 üm olsa 500 bin verseler vermem, yıllar önce belki bu forum müdavimlerinin çoğu dünyada yokken ilk deneyimi onunla yaşamıştık, 80 lerde...

500 bin verseler yanında 20 tane daha verirsin, abartmanın gereği yok, eskiye rağbet olsa bitpazarına nur yağardı diye boşuna demiyorlar, ayrıca bizdeki murat 124 ler klasik olan bir araç da değil, orijinal italyan modelleri neyse de bizdekiler direk çöp

yemi nesil yorumu...... Siz anlamazsınız..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Murat 124... tabiri caizse gözümü açtığımda gördüğüm araba. rahmetlik dedemde vardı 72 model, babamda da 73 modeli. direksiyonuna geçtiğim ilk araba. çok ayrı bir yeri vardır bende. yukarda bir mesajda yazdığı gibi benim de yakın gelecekte düzgün bir araç bulup orjinal haliyle restore etme hayalim var.

ama gündelik kullanım için artık çok uygun denilebilecek bir araç olduğunu da düşünmüyorum. restore ettikten sonra haftasonları keyif için gezme amaçlı olur en fazla
  • Öğrenciysen hayal olarak kalsın. Bende vardı 75 model trabzondan aldım ankaraya getirdim. Türkiyenin güneyinde gezmediğim şehir kalmadı ama parça sıkıntısı var arabanın. Nostalji diye adı çıktığı için yamyam kesim elindeki parçaları yüksek fiyattan satmaya çalışıyolar. Cam kolu alalım deidk tanesine 75 lira diyen oldu. Kelebek fitili alalım dedik 30 cm kauçuk parçaya 250₺ isteyen oldu. Parça desen bulunmuyor tofaşların bazı parçaları uyuyor ama o da sıkıntı veriyor. Birde alacaksan lpg sistemini iptal et motoru çok boğuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

yemi nesil yorumu...... Siz anlamazsınız..

bu da boş atıp tutan yorumu, gayet iyi anlarız

biz yumurtadan çıktık, arkasına da direk e200 mercedes e geçtiğimiz için hiç binmedik muratlara şahinlere renault 12 lere, ondan hiç bilmeyiz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.