Şimdi Ara

Münih Teknik Üniversitesi - Informatik;Games Engineering

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışında okumayı duşunuyorum bu üniversitede bu bölümü. Informatik hakkında bilgim var ama. Games Engineering ne onu öğrenmek istiyorum. Nedir ne değildir bilen duyan var mıdır?

http://www.in.tum.de/en/for-prospective-students/bachelors-programs/informatics-games-engineering.html

• gelişen bir oyun sektörü var (türkiyede de gelişiyor biliyorsun) ona yönelik mühendis yetiştiriyorlar eğitim tamamiyle almancaymış onu okudum tam çevirisine vaktim yok ama kabataslak böyle şeyler diyor ve yine almancanın harika olması gerektiğini vurgulamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobertKnepperLoL -- 25 Mart 2015; 22:12:59 >
  • Bu okuka girmek zor degil mi? İstanbul Erkek Lisesinde okuyorsan anlarim tabii. Abitur gerekmez mi hem? Cok oyle elini kolunu sallayanin girebilecegi bir yer degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Munich tecnic bolumleri acmis sanki nişan yuzugu secer gibi bolum secmis agsvdgjsjsd.
    Torbacinin telefon rica edecem kardea bu kafalar cok ust duzey cidden.

• quote:

Orijinalden alıntı: deathrow1g

Munich tecnic bolumleri acmis sanki nişan yuzugu secer gibi bolum secmis agsvdgjsjsd.

Benim puanlarımı , ingilizce seviyemi , yaptığım çalışmaları biliyormusun da konuşuyorsun allah aşkına.
    Boş işler boş yorumlar yapmayın Münih Teknik Üniversitesi girmesi en zor üniversitelerden biri bunun bilincindeyim.
    Öyle nişan yüzüğü seçer gibi seçmedim. Almanya'daki üniversiteler ve bölümler, giriş şartları hakkında üst düzey bilgiye sahibim zaten.
    Sadece bu bölüm yeni açılmış ve bilgim yoktu o yüzden bir bilen var mı diye konu açtım.
    Hala tatmin olmadıysan bu mesajımı ss al. Seneye TUM öğrenci kartımın fotosunu atarım sana.

• Puanin, INGILIZCE seviyen ve soyledigjn sartlarin hicbiri yurtdisinda egitimi saglamiyor. Facts.

• Yalnız orası için almanca gerekiyor ki o almanca da sadece bilip bilmeme degil konuşma söylediklerini anlama falan dahil zaten tüm dillerde var da bu şartlar alman uni lerinde daha bir aranıyormuş ben de bakmistim bir ara ama tabii benim almancam da süper falan diyorsan inşallah gidersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deathrow1g D kullanıcısına yanıt
    Adam kabul edildi yalnız Münih Teknik'e...
  • Iel mezunları gidiyor genelde.Almancan yoksa çok zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten tebrik ederim seni kardeş zoru başarmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üff sanane be slk .s -- 11 Mayıs 2016; 21:34:34 >
  • Informatiker kullanıcısına yanıt
    Almancan yoksa sana yardimci olabilirim :D Yardimci olabilirim derken baska bi universite onerebilirim.Schweinfurt bolgesinde bavyera eyaletine bagli FHWS diye bi universite var.Sanirim informatik,endustri muhendisligi bi de bi bolum daha vardi tam hatirlamiyorum.Okula ingilizce ile giriyorsun.Toefldan 80 ustu sanirim ya da ielts 6.5 ustu aliyorsun bidr osymde baraji geciyorsun :D Okul 3,5 yil.. 1,5 yil ingilizce 2 yil almanca olmak uzere.Okulunu kendi almanca kursu var.Ama seninde ogrenmek istemen lazim cunku cevrende kimse almanca konusmuyor.Ingilizce agirlikli cunku her ulkeden ogrenci geliyor.Almanya'da okuma kismina gelecek olur isek..

Ilk yil bavyera eyaleti senden bir alman bankasinda 8000€ nakit para gostermeni istiyor.Yoksa kayit yaptiramazsin,bavyeraya almazlar valla :D

Bu 8000€ sene icinde duzenli cekmen halinde senin paran.Duzenli derken mesela gidipte tek seferde 2000€ cekemezsin.Aylik 750€ siniri var.Yurt fiyatlari 250-350€ arasi,neyse bunlar ilerki meseleler grcelim bunlari ;D

Bavyera sessiz bir bolge.Istanbuldan gidersen ilk basta kendini issiz bi adada hissedebilirsin diyorlar.Ama belli caddeleri var oralarda cafeler felan..Bira felan meshur tabi bavyerada :D

Dusunursen sana orda okuyan birkac turk tanidigima yonlendiririm.Okul devlet okulu..
    Bu kadar seyi nerden biliyorum?Bende gitmeye heveslendimde o kadar ingilizce yok,teknik lise cikisliyim.Kismet olmadi..

Edit:Konu yeni sandim,ulan bosuna mi yazdik o kadar :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FNA97 -- 11 Mayıs 2016; 21:51:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Informatiker

quote:

Orijinalden alıntı: deathrow1g

Munich tecnic bolumleri acmis sanki nişan yuzugu secer gibi bolum secmis agsvdgjsjsd.

Benim puanlarımı , ingilizce seviyemi , yaptığım çalışmaları biliyormusun da konuşuyorsun allah aşkına.
    Boş işler boş yorumlar yapmayın Münih Teknik Üniversitesi girmesi en zor üniversitelerden biri bunun bilincindeyim.
    Öyle nişan yüzüğü seçer gibi seçmedim. Almanya'daki üniversiteler ve bölümler, giriş şartları hakkında üst düzey bilgiye sahibim zaten.
    Sadece bu bölüm yeni açılmış ve bilgim yoktu o yüzden bir bilen var mı diye konu açtım.
    Hala tatmin olmadıysan bu mesajımı ss al. Seneye TUM öğrenci kartımın fotosunu atarım sana.

Üstad sen nasıl bir kralsın.Arkadaşlar bana ayrıntılar için yardımcı olabilecek var mı kabataslak bilgim var ? Hedefim tum veya mannheım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.