Şimdi Ara

Mundata Veri Kurtarma Programı (Ücretsiz Lisans) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
9
Favori
16.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kocaballi

cevap veren arkadaşlara teşekkürler, önerilerinizi değerlendireceğim...

yarayan proğram oldumu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

cevap veren arkadaşlara teşekkürler, önerilerinizi değerlendireceğim...

yarayan proğram oldumu acaba

forum ve iş yoğunluğundan denemeye fırsat bulamadım daha...
  • Ben yaklaşık 5-6 program denedim.500 gb tin 400 ünü kurtardım ''GetDataBack'' sayesinde...
  • recuva yı denedim, sadece 700kb lik bir dosya için bile hiç bi işe yaramadı. resimin sadece önizlemesini veriyor ama kaydettiğinde ise resimin sadece ufak bir bölümü görünüyor.

Başka öneriniz varmı aceba ?
  • 1.5 sene evvel c/prog files/ABCD şeklinde bi dosya silmiştim içinde 1500 e yakın fotoğraf olan, bunu hala kurtarabilme şansım var mıdır? ve bu dosyayı hangi programla kurtarmayı denemeliyim? Recover my files diye bi programın demosunu kurdum ama çok hoşuma gitmedi saatlerce arama yapıyor ama pek faydalı olmuyor bana. sizce hangi program ?
  • sonuç olarak hangisi en iisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamgibiadam

Ben yaklaşık 5-6 program denedim.500 gb tin 400 ünü kurtardım ''GetDataBack'' sayesinde...

arkadaşım nasıl yaptın allah rızası için bi söylermisin ya çıldıracam bi türlü kurtaramadım dosyaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: starkan

quote:

Ben yaklaşık 5-6 program denedim.500 gb tin 400 ünü kurtardım ''GetDataBack'' sayesinde...

arkadaşım nasıl yaptın allah rızası için bi söylermisin ya çıldıracam bi türlü kurtaramadım dosyaları

Kardeş ager diskin tamamen ölmediyse raw formatında görünüyorsa büyük ihtimal kurtarırsın.ben ntfs formatında tarattım bir kısmını buldu dosyaların sonra tekrar denedim.Hepsi(all) diye bir tarama seçeğini denedim birçogu kurtuldu verilerimin.
  • quote:

quote:

quote:

Kardeş ager diskin tamamen ölmediyse raw formatında görünüyorsa büyük ihtimal kurtarırsın.ben ntfs formatında tarattım bir kısmını buldu dosyaların sonra tekrar denedim.Hepsi(all) diye bir tarama seçeğini denedim birçogu kurtuldu verilerimin.

recovery my files i indirdim tarattım dosyalarım gözüküyor ama onları alamıyorum sadece bakabiliyorum bir yere kadar geliyorum ordada lisans şifresi istiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

recovery my files i indirdim tarattım dosyalarım gözüküyor ama onları alamıyorum sadece bakabiliyorum bir yere kadar geliyorum ordada lisans şifresi istiyor

recovery myfilesi daha önce birkaç kez kullandım.açıkçası işimi görmedi.yukarıda da yazdım ghost yaparken yanlışlıkla taşınabilir diskime yaptım ve işlemi hemen durdurdum.diskim raw formatında görünüyordu,recorverymyfiles dahil 5-6 program denedim sadece getdataback te çözüme ulaştım.eger sizinkide benimkine benzer bir sorunsa bu programı deneyebilirsiniz.kurtarma programları ile ilğili şunu diyebilirim elinizdeki tüm programları deneyin sonuç alana kadar.birinin yapamadıgını digerinin yaptıgı durumlar oluyor çünki.ayrıca active undelete programınıda deneyebilirsiniz.zaten lisans isteyen programlarda sadece dosyalara bakabiliyorsunuz kurtarma yapamazsınız.biraz araştırma sonunda lisans sorununu çözebilirsiniz.

• 1.5 tb lik harddiskimi biçimlendirme hatası yüzünden açamıyordum..

sinirlendim ve biçimlendirmeyi seçtim :S

son pişmanlık fayda vermedi:S

günlerdir neyle nasıl kurtaracam diye forumları araştırdım ve 15 tane ful proğram buldum bir forumda..

recovery my file denen yazılımı kurdum ikii gün taradı ve bir dürü sey buldu...

filmlerdeki resimleri kare kare almış filan resmen rezalet!!!

sonra stellar phoenix denen proğramı kurdum tarattım 15 saatten fazla taraması sürdü...

harddiski tüm klasör ve dosyalarıyla (sizin kaydettiğiniz son şekliyle) buluyor ....

istediğiniz dosyaları seçip recover butonuna bastığınızda başka bir diski seçip oraya kurtarma işlemini yapıyorsunuz...

videolarda yada mp3lerde bozulma filan da olmuyor...

iki sıkıntı tespit ettim...

bulunan dosyaları geri getirme işlemi çok uzun ( 125 gb lık kısmı kurtarmak istedim ve 8 saatte 8 gb a yakın bir veri kurtarmış...)

bunların çoğuda video olmasına rağmen ...

data recovery seçeneği ile başladığınızda harddiskin son halinden önce sildiğiniz dosyaların sadece dosya adını buluyor ve lost file klasörü açıp gösteriyor...

yanlışlıkla sildiğin dosyaları delete recovery modunda başlatman gerekiyor...

diğer proğramları daha denemedim ....

proğramların bulunduğu dosyayı upload ettim

indirme linki : http://dosya.co/9i51jh1u1lo3/The.Best.15.Data.Recovery.rupi.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teamfoback -- 15 Eylül 2013; 8:54:25 >

• bugün bir proğramı daha test ettim...

içlerinde en mükemmeli Easeus data rewcovery .

buda bir önceki test ettiğim proğramlar gibi 1.5 tblık harddiski 12 saate yakın sürede tarıyor ...

klasörleri bozmadan son silinen haliyle buluyor ...

kurtarma yapma hızı fevkaladeninde fevkinde :)

1 dakikada 1.5 gb veri kurtarıyor...

kurtarılan verilerde bozulma yok ...

filmler müzikler resimler sağlam ...

tarama dosyasından image alıp bir sonraki kurtarma için kolaylık sağlıyor ...

on günde kurtarmaya uğraştığım verileri tarama süresi dahil 1 gün filan sürdü...

(kurtarma için boş disk ayarlama filan zaman kaybettirdi)

şiddetle tavsiye edebileceğim bir kurtarma proğramı...
  • EaseUS Data Recovery Wizard 6.0...ben de bu programi indirdim ama resimleri bulduktan sonra serial number istiyor,bir haftadir serial number ariyorum,nasil,nerden bulabilirim,yardimci olabilirmisiniiz ustalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qellow -- 7 Şubat 2014; 21:43:18 >
  • Arkadaslar herzaman kullandigim seagate freeagent go 500 gb harici diski bugun taktigimda herzaman seagate diye gozukurken bugun yerel disk D olarak gozuktu. Ve icine girmek icin tikladigimda once donuyor sonra dongusel artiklij denetimi hatasi veriyor.
    Ne yapmam lazim chkdsk yaptigimda format olarak ntfs yazdi ama disk yoneticisinden baktigimda ise raw formatinda gorunuyor.
    Icinde herseyim vardi kisisel.
    Ne yapnam gerekir. Ucretlide olsa Kurtarma programi alirim ama ise yarayan var midir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar silicon power harici disk sustu bilgisaya bağlanın ca donanımı görüyorfakat bilgisayarım da görünmüyor disk yönetim ayrılmamış alan olarak görünmekte ayırma işlemi soncun formatlana mıyor yine hızlı biçimlendirme işlemini tamamlamıyor icare data kurtarm programı ile veriler raw dosya sistemi görünmekte ama ama kurtarılsn resimler videolar açılmıyor program full daha önce kurtardım çalışan bi program sorumls ilgili önerisi olsn arkadaş var teşekkürler
  • aynı sıkıntı:
    32 gb lik sd kart telefondayken hasarlı sd uyarısı verdi.
    daha önce de 4 defa vermişti kurtarmıştık.
    bu sefer bir video var ki geri gelmiyor.
    denediklerim:

data recovery 7.0
    data recovery 7.5
    recuva
    OO_DiskRecovery_8.0.535
    r studio

sadece r studio dosyayı buldu ama 0 kb olarak kurtardı.

bunların en babası hangisidir?
    daha iyi bir program var mı bildiğiniz?
    şöyle profesyonel bir şey?
    para ile yapanlar ne kullanıyor?

teşekkürler.
  • qellow Q kullanıcısına yanıt
    aynı sorunla karşı karşıyayım bana önerebiliceğin bişey varmı 2 haftadır uğraşıyorum şifresiz bir program bulamadım
  • recuva kesinlikle işe yarıyor şiddetle tavsiye edilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.