Şimdi Ara

Multivitamin kullananlar gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benexol varken para tuzağı, zararlı şeylere para vermeyin.
  • Supradny pharmaton bunlar gereksiz pahalı ürünler bunları muadili bir sürü multivitamin tozlar veya eritmelik tabletler var. Surekli tuketmemek gerek. Vucudun vitamin ihtiyaci var ise kullanılmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu işlerden anlarım sana da şöyle söyleyeyim, öncelikle ürün olarak natures surpere multivitamin for men tavsıye ederim içerik olarak en geniş olan bu vitamin mineral en çok olanı yani. fakat bu haplar ile günlük hayatın değişmez, kan değerlerine bakarsan vitamin mineral eksikliği çekmediğini anlayabilirsin ve sağlıklı olursun uzun vadede hastalanmazsın daha dayanıklı falan olursun ama multivitaminler enerji falan vermez halsizlik var diye alacaksan alma sağlıklı olmak için meyve yememek için b12 almak kansızlık yaşamamak dayanıklı olmak için alıyorsan al ben kullanıyorum tavsiye ederim.
  • TAHDİK kullanıcısına yanıt
    Kan tahlili değerlerimde noksanlık yok çoğu alt sınıra yakındı. Vitamin D 24 idi mesela. Bu da kaslarda güçsüzlük yapabilir.
    Onun için kullanıcam. Ama ne bu kapsüllerin emilimi düşük vücuda yaramıyor diyorlar. Ne kadar doğru bilmem.

• Arkadaslar vitamin alirken 30 gun alip 30 gun almayin. O sekilde vucut daha guclu hale geliyor.
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt
    Emilim yapmıyor lafı uydurma dayanaksız bir laf ilk şu fake fitnesscı arkadaşlarımız uydurdu onu protein tozundan yola çıkarak ama gerçek bir cümle değil emilimde sorun yok.

• Mehmet Öz yazmış kansere karşı koruma diye

• Nature's Supreme

Ligone

Multivitamin olarak bunları

Ve bunun yanında Omega-3 de almalısın. (Günde 2 kapsül öneriyorum)

Ocean Plus

Nature's Supreme

• Solar vm2000 alıyorum iki günde bir. Tadı berbat ve koyu idrara sebep oluyor. Gün içinde gayet dinç oluyorum. Her bahar mevsim geçişlerinde yatağa düşerdim, bu yıl yaşamadım bunu. Şubattan bu yana kullanıyorum.

• hastalanmamak için hacamat yaptırabilirsiniz,ayrıca dinç hissedersiniz,kafada açar,hareketlenirsiniz birçok faydası var bilinen, birde bilinmeyen faydalarının olduğu söyleniyor işte fena mı??? artık özel hastahaneler bile yapıyor 100 tl + -
  • bimde satıldığını gördüm alan var mı

• Arkadaşlar bilgisi olmayanlar için bilgilendirme amaçlı yazayım; Animal Pak tarzı kelimenin tam anlamı ile hayvani bir şey almayacaksanız ki almanızı tavsiye etmem, bir multivitaminin sizin bütün eksiklerinizi tamamlama imkanı yoktur. "Azar azar koy hepsinden koy." misali, ihtiyacınız olan ya da gün içerisinde zaten kolayca karşıladığınız için gereksiz ve hatta depolanan vitaminlerdense zararlı olabilecek bütün vitaminleri vücuda almanıza ve haliyle de eksik olanı zaten tamamlayamayan, fazla olanı da gereğinden fazla almanıza sebep olan, parayı çöpe atmanın sağlıksız bir yoludur. Onun yerine ya ölçüm yaparak ya da beslenme ve hayat tarzınızdan yola çıkarak size gerekecek vitaminleri ayrı ayrı almanız en mantıklısı olacaktır.

Benim naçizane tavsiyem C, D vitamini ve düzenli balık yemiyorsanız balık yağı almanız olur. Eğer hayvansal gıdalar kullanmayı tercih etmiyorsanız B vitamini almanız da elzem. Onun dışında yine süt ürünleri kullanmıyorsanız kalsiyum eksiğinizin olması ihtimali var, magnezyum eksiğiniz olabilir. Sayınca biraz fazla gibi geldi ama inanın cebinize yarattıkları yük, kimilerinin sigaraya bir ayda verdiği paranın yarısı kadar bile değil. Eğer isteyenler olursa faydasını gördüğüm ürünleri de tavsiye edebilirim.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nabz0ku -- 6 Haziran 2019; 3:23:7 >

• Bir bitmediniz...
  • Hayırdır gerçekleri yazınca zoruna mı gitti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hee, fabrikam var ya sektör üzerine, sen böyle yazınca keyfim kaçtı.
  • Supradyn, redoxon tarzı şeyler hiçbir işe yaramadı.
    en son doktorum solgar b12 önerdi. Fiyatı biraz yüksek ama kesinlikle değer. 1 ayda öğle uykumu tamamen yok etti. 4 5 saat uykuyla tüm günü çıkarabiliyorum. Önceden 10 saate yakın uyuyordum. Yine de doktora danışın

• Farkettim bodyci kardeşim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.