Şimdi Ara

Multivitamin kullananlar gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faydalı buluyor musunuz? Öğrenciyken her türlü besini almak zor maalesef. Meyve sebzeyi pek yemiyorum.
    O yüzden bir multivitamin alıp günlük ihtiyaçlarımı öyle karşılamak istiyorum.
    Var midur tavsiyesi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Supradyn all day kullanıyorum ben hocam 30 kusur tlye almıştım.

Kesinlikle öğrenci evinde her türlü besini yemek zor o yüzden takviye olarak aldım ben.
  • Redexon 3 lu etkin kullaniyorum.

C vit D vit ve cinko var. suda erimeli

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Redexon 3 lu etkin kullaniyorum.

C vit D vit ve cinko var. suda erimeli
    İyi geliyormu hastalıklara

• Vitamini haptan alamazsin inanmayin bunlara

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acik yara var kapanirsa iyi geliyor bugun 3.gun deyim

C vit ve cinko iyi geliyormus yara lara ondan aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Acik yara var kapanirsa iyi geliyor bugun 3.gun deyim

C vit ve cinko iyi geliyormus yara lara ondan aldim
    hocam ben sürekli hastalanıyorum iyi gelirmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Solgar kullanan var mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Multivitamin kullananlar
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gelır bagısıklık sıstemıne ıyı gelıyor
  • Birisi redaxon 3lu etki demiş birisi supradyn demiş yahu içeriklerine bi bakın 7 8 tane koruyucu tatlandırıcı var hepsi kanserojen alacaksanız bari kaliteli bişey alın gerçi ona da bütçen yetmez o zaman besinlerden alacaksın azda olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirtazo01 -- 22 Mayıs 2019; 9:29:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirtazo01

Birisi redaxon 3lu etki demiş birisi supradyn demiş yahu içeriklerine bi bakın 7 8 tane koruyucu tatlandırıcı var hepsi kanserojen alacaksanız bari kaliteli bişey alın gerçi ona da bütçen yetmez o zaman besinlerden alacaksın azda olsa
    Mesir macunu bu işi görürmü hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bundan kullanıyorum ,daha yeni başladım ama illaki etkisi vardır heralde, görücez bakalım.
    Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORIK -- 22 Mayıs 2019; 9:51:15 >
  • Olimp Multivitamin’in içeriği çok iyi. Biraz daha uygun fiyatlı olsun dersen supplementler’de satılan Nature’s Supreme Multi Vitamin alabilirsin.

• Pharmaton kullandım bir işe yaramadı.

• Boş iş bunlar. Vitamin adı altında sizleri zehirliyorlar. Nasıl mı? Suni tatlandırıcı, katkı maddeleri. Tatlandırıcılara zararsız diyen mesajımı alıntılamasın. İkinci dünya savaşında mermi üretenlerin savaşın bitmesiyle genetiği değiştirilmiş tohum ve ilaç sektörüne girmeleride cabası

Düzgün beslenin kardeşim. Ekmek, şeker, unlu mamul, trans yağ tüketmeyin. Bol bol yumurta, bol bol köy tereyağı, bol bol kırmızı et, bol bol ev yoğurdu tüketin.

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Bağışıklık sistemini çökertiyor aksine. Gıda takviyesi adı altında kullandığınız ölüm ilaçlarının zararlarını belgeyle size sunabilirim.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    +999999

Hiç bir besin takviyesi gerçek gıdanın yerini tutamaz.

• hocam ne tatlatlandırıcısı yahu. yorumlara bakarsan adamlar hep tat ve kokudan şikayet etmiş. normalde tada hiç bakmam ama insan içecek be kardeşim falan yazmışlar.

ayrıca kan tahlillerinde diyelim ki düşük çıktı. doktorlar zaten yazıyor. faydası oluyor da hatta. değerleri yükseltiyor.

dediğim gibi ben öğrenciyim. nasıl her gün et yoğurt meyve sebze kuruyemiş yiyip, düzenli şekilde besleniyim zor yani

• Multivitamin ihtiyaca gore iyidir.tatlandırıcı muhabbetine girersek gunumuzde meyve sebze et herseyde zararli kimyasallar mevcut artik.
    un-seker-tuz-hazırgıda-aburcuburlar farkli kategori tabi

• hocam iyi dedin de saydıkların kaç para haberin var mı? her gün kırmızı et yesem zaten multivitaminin esamesi okunmaz.

konuya gelecek olursak size tavsiyem her gün 1 yumurta yemeye çalışın. bunun en büyük sebebi esansiyel amino asitlerin hepsini içermesi ve kaliteli protein kaynağı olması. vitamin içinse bol bol yeşillik tüketin. ayrıca unutmayın multivitamin karaciğere yüklenir, bol su tüketmezseniz sıkıntı yaşarsınız.

ille de kullanacağım eksiklik hissediyorum diyene tavsiyem "iMom latte". gerisi zaten plasebo etkisi, yersen.

• 28 gündür Supradyn Energy Focus kullanıyorum ama hiç bir değişiklik görmedim ve etkisini hissetmiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.