Şimdi Ara

Multiplayer Oyun Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar güncel oyunların hepsinden biraz oynadım fakat yanlız oynamak artık sıktı internetten indirip multiplayer bi oyun var mı xfire, hamachi gibi programları kullanarak oynayabileceğim? önerileriniz nelerdir

• evet bende sıkıldım single takılmaktan varmı tavsiyeler

orjinalsiz de oynanabilsin ama
  • bende onu istiyorum zaten :D
  • 2 haftadır Call of Duty 5 : World at War'un Multiplayer'ını ve Zombisini oynuyorum acayip güzel.

Hamachi de birkaç ağ ekledim ama bizimkilerden tık yok çok nazlılar iki oyun oynayacaklar bi blowjob yapmadığı kalıyo adamın oyuna girsin herifler diye Onu boşver.

Tunngle kurdum bi baktım Call of Duty 5 Co-op ağında sürekli insan var.255 kişilik lobi de max 110 - min 55-60 insan gördüm.

1.7 Lanfix ile sürekli Zombi oynuyorlar.

Ama normal oyunu oynayan kalmadı.

Realism 1.32 mod var süper.Class yaratabiliyorsun Soldier, Engineer,Medic,Support gibi meslekler seçebiliyorsun. (Mp deki silahları falan kullanabiliyorsun ayrıca 10 tane modern silah var.

Realism 1.32 modda toplam 130 level var .

Multiplayer levelindende direk devam ediyor o da güzel birşey.

Tunngle en rahatı bence çünkü Hamachi Windows 7 de acayip sorunlu.Server'ları görmek için bile antivirüs'ü kapat, antivirüs'ün güvenlik duvarını kapat, windows 7'nin güvenlik duvarını kapat.

Tunngle'da o kapatmaları sadece sen host olmayı istersen yani oyun kurarsan yapmak zorunda kalıyorsun.Normalde herkesi görüyorsun.

Ben kurdum 10-15 kere giren oluyor hep.Oynamak isteyen var yani baya oyun dönüyor zombide.

----------

Multiplayer oynuyorum demiştim.

Xf ile serverları buldum favorilerime kaydettim.Favorilerimde 11 tane server var.Xf yi açmadan giriyorum artık.

MP de zevkli.33 Levelim şu anda.Silahlar 2. Dünya savaşı silahları bildiğin gibi.Ama eklentiler çok güzel.

Mesela Thompson için Aparture Sight.

Türkiyeden serverda var ama onlarda hiç oyuncu yok.

Benim favorilerimdeki serverlar Fransa ve Almanya serverları.Pinge gelincede 8mbit kullanıyorum ve serverdan server'a en düşük pingim 80 en yüksekte 110 ama oyun oynanabilir halde.

Evet şimdi çemkiren çıkabilir ama CoD5 in Mp si CoD4 ten daha çok hoşuma gitti bence daha güzel (Grafiklerin daha iyi olduğu kesin ama 6 dan bile.Ateş yanan gece maplerinde adamları gölgelerinden görüyorum.)

Challenge ları falan tamamlamaya çalışıyorum.

Killstreak lerde köpek var adamların üstüne köpek salabiliyorsun çok güzel

Edit : Ben single oynamaktan mutluydum arada bir-iki map CoD2 atıyordum ama CoD5 e başladığımdan beri Single oynayamıyorum + birkaç oyunu daha hiç açmadan sildim gözüme takılıyor diye

Edit 2: Mapler falan acayip büyük hatta aşırı derecede büyük hani bombadan ölme ondan ölme bundan ölme gibi durumlar yok.

Zaten kırekli olarak oynayabileceğin serverların %90'ı Hardcore ve hepsinde Second Chance (Last Stand yani) , Rifle Grenade, Roketatar ve Tanklar kullanılamıyor. (Yani oyun zevkini bozacak birşey yok.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 21 Ağustos 2010; 18:29:14 >

• ben 2 gun önce Battlefield Bad company 2 steam üzerinden aldım 30$ bilgisayarın donanım özellikleri iyiyse öneririm.
  • hocam msn ekledim bi konuşalım müsait olduğunda ^^
  • @Burakc-

hocam cod 5 i indirdim şimdi neler yapmam lazım sizinle oynayabilmek için?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Multiplayer Oyun Önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Çok oyunculu oyun tavsiyesi..
    4 yıl önce açıldı
    Multiplayer Ve Korsan Oyun...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Age of Empires Online'ı bekliyorum ben. Çok merak ediyorum doğrusu...
  • http://www.ausgamers.com/files/browsegame/html/1/3214
    http://www.filefront.com/listing/pub2/Call-Of-Duty-World-At-War/Official-Patches

Call of Duty 5 için çıkarılan 7 Patch'i indirmen lazım; (Yukarıda iki adreste hangisinden daha hızlı inerse sen seç)

1.1 Patch - 330 MB
    1.2 Patch - 520 MB
    1.3'ü indirmene gerek yok çünkü 1.2 to 1.4 Patch var
    1.2 to 1.4 Patch - 600 MB
    1.5 Patch - 1 GB
    1.6 Patch - 1.2 GB
    1.7 Patch - 16 MB

Evet boyutları büyük ama verdiği zevk paha biçilemez

Bu patchlerin hepsini indirip kurduktan sonra en son eğer zombi oynamak istiyorsan;

Call of Duty 5 - 1.7 Lanfix indiriyorsun.http://uploaded.to/file/7mfdle

http://www.tunngle.net/ sitesine girip üye oluyorsun ve Tunngle programını indiriyorsun.

Giriş yapıyorsun, Soldaki menüden SHOOTER kategorisini seçip sağ alttaki ok tuşuna basıyorsun ve 2. sayfaya geçiyorsun.

2. sayfadan Call of Duty 5 Co-Op lobisine giriyorsun.

Eğer sen server kurup host olmayacaksan antivirüsü veya güvenlik duvarını kapamana gerek yok. (Ama vista veya benim gibi windows 7 kullanıyorsan Tunngle'ı kurarken programın sorduklarına izin vermelisin.)

Neyse, lobiye girdikten sonra tek yapman gereken 1.7 LanFix.exe ye tıklayıp Co-Operative Game menüsünden Find Game'e tıklayıp LAN daki oyunları arattırman.

Eğer o anda kurulu oyun varsa bulacaktır. (Akşam saatlerinde daha çok oynuyorlar.Sanki akşam zombi daha zevkli oluyor ama )

Birde şöyle birşey var o anda sadece tek bir lobide olabiliyorsun.Bu da demektir ki Call of Duty 5 Co-Op oynamayanın lobide işi yok.İşte bu en sevdiğim yanı

---------------------

Eğer multiplayer oynamak istiyorsan;

Call of Duty 5 - 1.7 Private Client Patch indireceksin.http://uploaded.to/file/su9ijx

Bak burası çok basit.

Private Client Patch'de exe dosyasıdır.

MP oynamak için yapmak gereken şu;

Her MP ye girmeden önce Private Client Patch dosyasını açacaksın.Sadece bir Call of Duty 5 logosu çıkacak. (Taşıyabiliyorsunda)

Oyunu açıp Call of Duty 5 logosu geçip ekran karardığı anda sürekli F3'e basacaksın.

Kırek aktif olacak.

Bunu 2 şekildede yapacaksın.İki şekilde derken;

XF üzerinden herhangi bir Call of Duty 5 server'ına çift tıklayıp Call of Duty 5 logosunu gördükten sonra

veya

Normal masaüstünden Call of Duty World at War : Multiplayer simgesine çift tıklayıp Call of Duty 5 logosunu gördükten sonra.

Sonra sadece gireceğin server'ı favorilerinden seçiyorsun (Eğer varsa)

Şöyle ekleyeceksin.Girdiğin herhangi bir servera oyuna başladıktan sonra ESC ye basarak menüden "Add to Favorites" a tıklayrak favorilerine ekleyebiliyorsun.

Sadece bu kadar.XF yi açmak zorunda değilsin yani.Benim favorilerimde 11 server var ve yeni server aramak istemedikçe XF açmıyorum.

Ama unutma oyuna nerden girersen gir masaüstünden veya xf den her türlü menüyü veya takım seçme ekranını görene kadar F3'e bas.

Sonra basmana gerek yok server'da map değiştikçe basmana gerek yok yani.

Ve sakın ama sakın MP oynarken Alt+Tab yapayım deme Kırek deaktif oluyor ve oyuna dönemiyorsun.

Co-Op da veya Solo da böyle birşey yok tabi.

Ve merak etme Kırek yüzünden herhangi bir sorun çıkmıyor.

33 Levelim ve hala oynuyorum. (MG42 açıldı bu arada hani şu kocaman heryere monte edilerek kullanılan silah var ya.Onu taşıyarak kullanabiliyorsun işte )

Birde PunkBuster indirip Call of Duty 5'i ekleyerek güncellemen lazım.Ve oyunun MP ayarlarından PunkBuster seçeneğini YES olarak değiştirmen lazım.

Bu kadar.

İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 22 Ağustos 2010; 0:19:09 >

• Süpersin
  • COD 4 Multiplayer oynayabilirsin,sadece 1.6 ve 1.7 Patch'lerini kurman gerekiyor,toplam 300MB civarı.COD 5'de denedim ama sarmadı,1.5 senedir falan COD 4 takılıyorum.
  • net sınırsız nasılsa onu da indireyim :D
  • @Burakc
    hocam herşeyi yaptım nazi zombilerini oynayabiliyorum :D ancak xfire den multiplayer girerken punkbuster yüklenemedi disabled diyo ne yapmam lazım ?
  • http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1

Burdan PunkBuster'ı indir ve kur.

O kendini güncelleyecek.

O kendini güncelledikten sonra

Resimde gördüğün "Add a Game" butonuna tıklayıp listeden Call of Duty 5'i seç ve onayla.

Sonra "Check for Uptades" butonuna bas.

Bu sefer PunkBuster Call of Duty 5'in PB dosyalarını güncelleyecek.

Güncelledikten sonra programı kapatabilirsin.

Şimdi tek yapman gereken Call of Duty 5 Multiplayer'ı açıp Options/Multiplayer Options'tan Punk Buster seçeneğini "YES" olarak değiştirip nick'ini yazdıktan sonra oyuna girmek.

İyi oyunlar

--------

Zombiyi normalmi oynadın yoksa Realism 1.32 modlamı.

Bir ara oynarız senle.

Realism 1.32 modda güzeldir.Sadece exe sini indirip kuracaksın.

Sonra Solo Co-Op dan ana menüden "Mods" a tıklayıp modu seçip "Launch" a tıklayacaksın.

Sonra modlu oyun açılacak.

Sonra modlu oyundan normal Co-Operative/Find Game'e girip oyuna gireceksin.Sadece modlu oyun üzerinden oynuyor olacaksın.

Realism Mod 1.32 zombiyi bile zevelli hale getiriyor ve MP leveli üzerinden devam edebiliyor süper.

Zaten normal oyundan modlu oyuna girmeye çalışırsan "bilmemne falan filan modunu kurmak zorundasınız" diye uyarır.

-----

Ayrıca Call of Duty 4'ü de XFire'dan veya oynasana.com üzerinden hesap alarak oynayabilirsin.Veya Call of Duty 2 yi bile XFire veya oynasana.com üzerinden oynayabilirsin. (Ben hala Call of Duty 2 oynuyorum )

Bu arada oyundan birkaç ss daha;

Bu 2 gün öncesinden;

Bunlar 1 saat öncesinden;

Sol alta bak;

• hocam client patch çalıştırıyorum sonra xfireden bi server seçip giriyorum cod logosundan sonra f3 yapıyorum sürekli oyunun ana menüsü açılıyo fing game giriyorum hiç birşey yok :S
  • Belki aşağıda başka birşey yazıyordur.

Mesela "Server is for low ping players only" diyebilir ama 2. deneyişinde alıyor.İnternetinin hızı nedir.1mbit se zorlayabilir.

Bak Private Client Patch'in olayı şöyle.

Eğer XFire dan gireceksen server'a çift tıklayıp CoD5 logosu geçtikten sonra siyah ekranda sürekli F3'e basacaksın.

Eğer zaten yükleme ekranını görürsen basmaya devam etmene gerek yok.

Eğer diyelim işte XFire'dan 3 server'a girdin.Sonra bunları favorine ekledin. (Oyundayken ESC'ye basıp menüden "Add to Favorites" a tıklayarak ekliyorsun"

Sonra XF açmak istemedin.

Bu sefer yine Private Client Patch'i açacaksın

Masaüstünden Call of Duty World at War : Multiplayer'a çift tıklayacaksın.

Yine siyah ekran çıktığı anda "Retrieving Online Account..." falan filan yazılar çıkana kadar F3'e basmalısın.

Sonra çıkan bütün herşeye Cancel, No basmalısın (Ana menüye gelene kadar.)

İşte bundan sonra XF açmadan Find Game'den yukarıdan Favorites'tan favorilerine eklediğin serverlara çift tıklayarak girebilirsin. (Yukarıda Internet,LAN,Favorites yazıyor ordan Favorites'ı seçmen lazım.Oradan favorilerine eklediğin server'lara girebilirsin.)

Eğer tıkladığında girmezse yine sadece birkez F3'e basman yeter sonra yükler.

Ama bunlar için ilk önce XF den herhangi bir server'a girmen lazım.Eğer bağlantı hızın düşükse birkerette girmeyebilir veya kıreklenmiş server bulamamış olabilirsin.

Hata verirse Online hesap sorduğu menülerin altında kalabiliyor ama yine hepsine No ve Cancel dediğinde en altta hatanın ne olduğunu görebiliyorsun. (Retrieving online accounts.." falan yazılarını kapadıktan sonra yani hata verdiyse aşağıda kalabiliyor bazen)

Ben böyle böyle 16 tane server biriktirdim favorilerimde.Serverların hepsi en az 20 kişilik ve en çok 45 kişilik server var.

45 kişilikler den çoğu gündüz saatleri 37-38 kişiye kadar dolu oluyor.Tabiki TDM.

Mix server bile var.Karma yani Bir TDM bir SD bir CTF gidiyor öyle.

Aslında ben sana IP leri versem daha iyi olacak.

Edit :

Hardcore Tanksız TDM (TIGRES BLANCS) - 91.121.49.55:1280
    Elite 69 Hardcore TDM - 88.198.0.173:28960 (Şunda pingim 80-90 çok iyi)
    A-r-e-n-a Herniserver.cz Free For All (DM) - 89.187.135.147:28911
    =[JustForFun]= TDM - 88.198.102.3:28962

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 22 Ağustos 2010; 13:49:25 >

• oyuna giriyorum ama ismimi değiştirmem gerekmiş ismim boş görünüyo değiştiremedim bir türlü :S
  • Multiplayer'ı açıp Options / Multiplayer Options'tan değiştirebilirsin.
  • yok abi görünmüyor orda isim yazılan yer netten baktım c/user/.../appdata/local/activision/codwaw içindeki dosyalarla ilgili problemim war oraya $$$ adlı bi dosya açınca girebiliyorum ama lwl atlayamıyorum atlayınca kayıt olmuyo :S
  • çok bahtsızım :S
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.