Şimdi Ara

oyun tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bana silahlı güzel bi oyun lazım maxpayne,mafıa,godfather,medal of honor,hitman gibi oyunları severim bana ne önerebilirsiniz

• Call of Duty 2,Fahrenheit,Prince of Persia: The Two Thrones,Far Cry,F.E.A.R. ama call of duty daha once oynamadıysan şiddetle öneririm
  • bu arada soldier of fortune i unuttum mutlaka oynanması gereken bi oyun
  • Uzay istiyorsan Doom3 yada Quake 4ü öneririm.
  • Half Life2 bir şaheser kesinlikle oynamalısın bence ayrıca silahların gerçekçiliği önemliyse call of duty yi öneririm bence çok harika bir oyun ayrıca yine max payne tarzında ve oyna oyna bitmeyen bir oyun da GTA san andreas
  • ya arkadaşlar saydığınız oyunların hepsini 2 şer 3 er defa bitirdim hatta 5 - 6 defa bitirdiklerim bile oldu biraz yenilikçi olun
  • call of duty2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    geçen yıl açıldı
    oyun önerisi
    19 yıl önce açıldı
    oyun tavsiyeleri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Battelfeid 1942 süper alman olmayı unutmasonuna kadar faşist
  • CoD2, Battlefield 1942, Battlefield 2, Ubersoldier
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKX

Call of Duty 2,Fahrenheit,Prince of Persia: The Two Thrones,Far Cry,F.E.A.R. ama call of duty daha once oynamadıysan şiddetle öneririm

Vay bee prince of persia ne zaman silahlı oyun oldu haberimiz yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: HeLLscream2*

quote:

Call of Duty 2,Fahrenheit,Prince of Persia: The Two Thrones,Far Cry,F.E.A.R. ama call of duty daha once oynamadıysan şiddetle öneririm

silahla ne alakası var kardeş prince of persia en kral oyunlardan zaten yazmazsak ayıp olur

• tombraider legend
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLscream2*

quote:

kılıç da bi silah degilmi.

• Condemned Criminal Origins
    F.E.A.R
  • quote:

Orjinalden alıntı: turtles2

arkadaşlar bana silahlı güzel bi oyun lazım maxpayne,mafıa,godfather,medal of honor,hitman gibi oyunları severim bana ne önerebilirsiniz

Kardeş sen ne oynamak istiyorsun konu olarak söylede daha fazla yardımcı olabilelim Silahlı falan demişsin zaten oyunların %80 i silahlı.
    Detaylı bilgi verirsen daha verimli yardımcı olabiliriz
  • Tabiki CALL OF DUTY 2
  • SİLENT HİLL 4:THE ROOM tabi silahlı bi oyundan çok şifrelerle uğraşacaksın ama güzel oyun tabi.silent hill 2 de çok güzeldir oynarsan

SİELNT HİLL 2

oyun tavsiyesi

SİLENT HİLL 4:THE ROOM
     oyun tavsiyesi

oyun tavsiyesi

oyun tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocabiyik222 -- 19 Ağustos 2006; 14:47:51 >

• lord ofthe rings serisi ve cod2
  • ''I'am going in 2'' yani (IGI 2)----bu oyunu daha önce oynamadıysan kesinlikle tavsiye ederim harika bir oyun..bu zamana kadar oynadıgım en iyi silahlı oyun.....
  • bende böyle bir konu açmıştım benimkini kilitlediler . bu nie kilitlenmedi .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.