Şimdi Ara

Multinet Kart hk. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
17.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SA beyler, işyerinden multinet kart verecekler, bunu nasıl kullabilirim ? Bakiyemi istediğim kadar harcayabilir miyim ? Ay sonunda kalan bakiye diğer aya aktarılıyor mu ?

• istyorsan aninda harcama yaparsin bidaki aya devredilmez her ay yukletmen gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu konakladığın hotel'lerde felan kullanabiliyorsun ve diğer yerlerde kredi kartı gibi değil internet üzerinden çekimi yapılıyor
  • Sadece yiyecek ve içecek satın alabiliyorsun hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemek kartı olduğunu biliyorum arkadaşlar, alışverişte de kullanabiliyor muyum ? Benim bakiyem 308 tl yani istersem bu bakiyeyi tek bir seferde bitirebilir miyim yoksa günlük belli bir harcama sınırı var mı ?
  • İstediğiniz gibi harcayabilirsiniz.İstersiniz tek seferde isterseniz 1 yıl boyunca biriktirebilirsiniz sorun olmaz.Lokantalarda,marketlerde ve cafelerde geçiyor.Temizlik ürünleride alabilirsiniz ama alkol,sigara gibi ürünlerde geçmez.
  • yıl sonuna kadar kullanılmayan miktar sonraki aya aktarılıyor

sadece yiyecek içecek alışverişinde kullanabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyx -- 7 Haziran 2013; 0:23:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Multinet kartı hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Kredi kartı limitim hk
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • multinet'e üye olan her yerde kullanabilirsin. Bir çok firma üye. Mesela: mc, burger gibi tüm fast food restoranlar, mopaş gibi bağazı mağazalar...
    Bulunduğun bölgeye göre değişir, kozmetikten tut ayakkabıcılara kadar bir çok firma üye. Her ay belirli bir para yatar, ay sonunda paralar geri alınmaz bir dahaki aya devreder. Kredi kartı düşün, içine her ay belirli bir para yatıyor, sende o parayı multinet geçen yerlerde harcıyorsun. olay bu :)

http://www.multinet.com.tr/RestonetSuppliers.aspx?CtID=186

Buradan il seçerek kullanabileceğin firmalara bakabilirsin.

• peki cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim

EDİT: Şunu sormayı unuttum, bulunduğumuz şehir dışında kullanabiliyor muyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schnitter -- 7 Haziran 2013; 0:29:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

peki cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim

Evet multinet gecen heryerde

• quote:

Orijinalden alıntı: Coleslaw

quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

peki cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim

Evet multinet gecen heryerde

eyv. saolasın hocam
  • Arkadaşlar konuyu hortlatalım.
    Şimdi bazı firmalar günlük harca limiti koyuyorlar yemek kartları harcamaları için. Örneğin: Günlük 25 tl harcayabiliyorsun. Acaba bunun yasal bi dayanağı var mı? Bilenlerin cevaplamasını rica ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.