Şimdi Ara

Multinet geçen supplementçi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba DH halkı bir süredir vücut geliştiriyorum ama yemeklerden aldığım proteinin az geldiğini düşünüp protein tozu almaya karar verdim. Sorun şu ki 1 ay çalışıp aldığım maaşın çoğunu proteine vermek istemiyorum. Aylık 150tl multinet veriyor iş yeri, bende düşündüm ki protein tozu satan bir yerde multinet geçiyorsa 150tl sini ordan veririm geri kalanı maaşımla tamamlarım. Öğlen yemeğini de cevahir yerine bir dönercide yerim.

İstanbul'da var mı bildiğiniz multinet geçen supplementçi?

• Proteini geç, öyle yemeyini cevahirde ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanmıyorum dostum sebebi ise supp ların marketler de satışı bakanlık tarafından yasaklı

• Toptan ton balığı ve yumurta alsan daha iyi bence. Sabahları da lor yersin. Şahsen protein tozlarına güvenmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 21 Kasım 2015; 13:33:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Toptan ton balığı ve yumurta alsan daha iyi bence. Sabahları da lor yersin. Şahsen protein tozlarına güvenmiyorum.

1-2 tabak yemek yiyerek alacağım proteini 1 kaşıkta veriyor ve bu büyük bir avantaj. Ton balığı vs. yediğin zaman proteinin yanında yağ da almış oluyorsun ve bu da göbek oluyor
    Protein tozlarının bir zararı yok kimyasal değiller. yanlış hatırlamıyorsam peynir proteininden üretiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chonch

quote:

Toptan ton balığı ve yumurta alsan daha iyi bence. Sabahları da lor yersin. Şahsen protein tozlarına güvenmiyorum.

1-2 tabak yemek yiyerek alacağım proteini 1 kaşıkta veriyor ve bu büyük bir avantaj. Ton balığı vs. yediğin zaman proteinin yanında yağ da almış oluyorsun ve bu da göbek oluyor
    Protein tozlarının bir zararı yok kimyasal değiller. yanlış hatırlamıyorsam peynir proteininden üretiliyor.

vücudun yağada ihtiyacı var

• quote:

Orijinalden alıntı: Chonch

quote:

Ton balığının yağı çok faydalıdır, ama ayçiçek yağı da koyuyorlar, o yüzden ben light veya zeytinyağlı yiyorum. Lightda hiç ekstra yağ katılmamış ve 22 gr protein var bir kutusunda. Bulgur yanına etli yemek alıyorum ve ton balığını da pilavın üstüne döküyorum. Sabahları da lifli yulaf ezmesi, yoğurt ve yumurta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sodexo Yemek Kartı ile Yakıt ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.