Şimdi Ara

Multimedya Sonrası Yanan Airbag Işığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz hafta aracıma multimedya taktırdım. Ama montaj sonrasında panelde airbag ışığı yanıyor, takılan yerde bir süre içinde kendi kendine söneceği söylendi ama yine de kafama takıldı. Acaba böyle bir durum yaşayan oldu mu daha önce?

• Cevap gelmemiş ama bu sorunu yaşayan ve cevap arayanlar için çözümü yazayım.

Aracım Megane 3 st,multimedya montajı sonrası bende bu sorunu yaşadım,bilgisayardan silseniz bile hemen yolcu hava yastığı uyarısı tekrar çıkıyordu.Bundan kurtulmanın yolu sökülen eski ekranı çerçevesinden çıkarıp bağlantısını yapıp sökülen hava menfezlerinin içine biryere gizlemek.Ekranın üzerinde hava yastığı ve kemer uyarıları oluyor multimedyada bunlar olmadığı için arıza veriyor.Eski küçük ekranı trim sesi olmaması için süngerle sarın göğsun içine uygun bir yere gizleyin uyarı falan kalmayacak.Tomtom cihazı olanlar için videoyu 14:00 dan sonra izleyin anlayacaksınız,normal küçük ekranı olan arkadaşlarda mantığını çözer zaten.Buyrun videosu

mr Winneryoutube
    Установка Android вместо TonTom в Renault Megane 3
    https://www.youtube.com/watch?si=9uYIY6Ayy1WssHm1&v=fK5MwNhCU4w&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt

benim fluence tomtomlu modeldi 2015 te multimedya taktırdım onda bir sorun olmamıştı. orjinal tomtom cihazımda apartmanın deposunda çalındı. 2018 de yeni bir multimedya taktım onda da airbag ışığı yanmamıştı. o da arıza yapınca dün yeni model 9 inçlerden taktırdım bu sefer airbag ışığı yandı. eski teyp lazım dediler teyp yok. Tomtomlu araca standart siyah ekran alsam uyar mı bilmiyorum çıkmacılar ona bile 2500tl çekiyor ki tomtom çıkması alsam heralde saçma sapan fiyat çekecekler. Yeni multimedyalarda alttaki teyp kısmı kalkmış teyp yerine cep takılıyor cep üzerinde airbag ışığı devresi var ancak kablosu takılsa bile hata veriyor orjinal soket değil de kablo öbeğinden oraya hat çekilmiş.

eski teypler de ekran arkasında airbag soketinin bağlanacağı alan vardı. onlarda sorun olmadıysa ve genelde android cihazların klasik ekranlı modellere uyumlu olduğunu düşünürsek standart ekran temin etsem sorun çözülür diye ümit ediyorum açıkçası. Tomtomlu modeller diğer versiyondan o kadar alakasız ki canbus hattı bile garip geliyor bir ton kesip biçme ile teyp uyumlu hale geliyor. ddt4all tomtomlu modelde airbag beynine de giremiyor oradan kapatmayı denedim olmadı. Sanırım mutlaka o ekran lazım.

Edit: Beyaz parçayı buldum ve taktım ancak ışık sönmedi. Emniyet kemerini takınca da ışık yanmaya devam ediyor.

Multimedya Sonrası Yanan Airbag Işığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccaparli -- 16 Ağustos 2024; 15:46:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.