Şimdi Ara

MULTIMEDYA SAGEM MYX6-2..([[ 369 ytl/12 taksit+256mb hediye]]]])TEST- PUANLAMA-HERSEY (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
0
Favori
37.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bişi sorucam ...telefona oyun nasıl atabiliriz acaba?

bişi daha...bilenler bilir...Bilgisayarım da Iron Maiden'in "Dance Of Death" şarkısı var...boyutu 12 mb yaklaşık..512 mb kart kullanmama ragmen telefona atamıyorum..hata veriyor...çözümü nedir?

teşekkürler...

250 YTL..

Orjinalden alıntı: GaLaFaN

Ben de bu telefonu kullanıyorum yaklaşık 2 aydır...çok memnunum...

bişi sorucam ...telefona oyun nasıl atabiliriz acaba?

bişi daha...bilenler bilir...Bilgisayarım da Iron Maiden'in "Dance Of Death" şarkısı var...boyutu 12 mb yaklaşık..512 mb kart kullanmama ragmen telefona atamıyorum..hata veriyor...çözümü nedir?

teşekkürler...

hayırlı olsun
    şarkı boyutunun uzun olması proplem yaratmaz bahsettiğiniz şarkının formatı wmv olmasın mp3 formatında ise sorun olmaması gerekir.
    Telefon gerçekten güzel ben bir yıldır kullanıyorum
    mig33 ile msn sorunsuz çalışıoyor.
    2001 Servis Kontrat şartname ve şablonu 2002 2.el alım satım şartname ve şablonu 2006 Garanti Belgesi ve Tüketici Şartnamesi 2008 Tüketiciler Birliği, Mobil Testör, Dergi Editörlüğü 2012 E-ticaret Uzmanlığı
  • Yok ya şarkı mp3 formatında ama olmuyor...

Messenger ile ilgili olarak; bu mig33 ü nerden indirebilirim...

Agile mobile 'dan indirsem sorun olur mu acaba...Adresini biliyorum...GPRS'ten..

Peki bu USB kablosunu nerden bulacağız ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAS207

arkadaşlar merhaba bende my100x var ama malesefki şarj cihazı yok aradım ama bulamadım acaba nasıl temin edebilirim bilgisi olan varmı

my101x şarj cihazı satılıyor ancak orjinal olunca pahalı
    orj,inal garantili faturalı
    2001 Servis Kontrat şartname ve şablonu 2002 2.el alım satım şartname ve şablonu 2006 Garanti Belgesi ve Tüketici Şartnamesi 2008 Tüketiciler Birliği, Mobil Testör, Dergi Editörlüğü 2012 E-ticaret Uzmanlığı
  • GERCEKTEN MÜKEMMEL BİR ÖZELLİK FİYATIDA COK PAHALI DEĞİL
    Fotoğraf, kişinin kendine yakışanı giymesidir. Fotoğraf, sanatçının anlatmak istediği bir konuyu, yazarak okuyucuya iletmek istediği bir kompozisyonu, bir öyküyü, bir düşünceyi, kelimelere başvurmadan, Yaradan'ın insanoğluna bahşetiği hârikulade bir nimet olan camın işlenmesi, metalin uygun şekle sokulması, gümüş tuzları ve bromürle yahutta sayısal algılayıcıyla şekillenerek, kelimeler kullanılmadan anlatılmak istenen duygu ve düşünceyi kareler halinde izleyiciye aktarması demektir...
  • Bu cihaz hala aynı fiyata mı satılıyor? Rakipleri bayağı ucuzladı. Aynı fiyata k750 alabiliyoruz artık. Fiyatında bir indirim oldu mu acaba ?

Orjinalden alıntı: subuti

Bu cihaz hala aynı fiyata mı satılıyor? Rakipleri bayağı ucuzladı. Aynı fiyata k750 alabiliyoruz artık. Fiyatında bir indirim oldu mu acaba ?

satışı yok onun yerine aynı özelliklere sahip hatta ufak tefek artıları olan -usb kablo girişi dışarıdan sd kartı takma özelliği- SAGEM MY501X var

Tl'yi ilk aldigimda cok begenmistim gercekten camerasi cok guzel;ekran buyuklugu de cok hos; fakat zaman gectikce canimi sıkmaya basladı bazı ozellikleri, mesela mp3 dinlerken baska hic bir is yapamiyorsunuz ileri geri alma ozelligi falan da yok; bi mesaj yazayim o sirada muzik calsin yok;

Tl hizi da hic iyi degil bazen takilmalar yapilabiliyo

Boyut olarak da baya kalin; cebinize rahatsizlik verebiliyor

Sarji o kadar iyi gitmiyor

Bunun disinda sanirim en iyi ozelligi dedigim gibi camerasi ve ekrani; baska da cok bi artisi yok; belki de sıkıldıgımdan bana oyle geliyor...

Orjinalden alıntı: asahin

Ben de 1 senedir bu tl'yi kullaniyorum tl den cok anlayan biri degilim ama izlenimlerini anlatayim;

Tl'yi ilk aldigimda cok begenmistim gercekten camerasi cok guzel;ekran buyuklugu de cok hos; fakat zaman gectikce canimi sıkmaya basladı bazı ozellikleri, mesela mp3 dinlerken baska hic bir is yapamiyorsunuz ileri geri alma ozelligi falan da yok; bi mesaj yazayim o sirada muzik calsin yok;

Tl hizi da hic iyi degil bazen takilmalar yapilabiliyo

Boyut olarak da baya kalin; cebinize rahatsizlik verebiliyor

Sarji o kadar iyi gitmiyor

Bunun disinda sanirim en iyi ozelligi dedigim gibi camerasi ve ekrani; baska da cok bi artisi yok; belki de sıkıldıgımdan bana oyle geliyor...

bende bir yıldır kullanıyorum mp3 ve mpeg4 oynatırken ileri geri sarmaması sıkıcı
    bu yüzden bir filmi on parçaya bölüp öyle izlemiştim; neden o eziyete katlandım, şöyleki kulaklık takıp izlemek sinemada izliyor havası yaratıyor steroses
    bende tel takılma yapmıyor o yönden memnunum
    şarzı 3,4,5 gün arasında değişiyor.
    mig33 kurdum sorunsuz çalışıyor rahatsıkla msn kullanabiliyorum
    bu telefonun başına bir iş gelse
    tekrar sage alırım ya 501x yada 700x
    700x tam bir müzik telefonu mükemmel

• 1 yılı buldu ilk kez kullanma sürem..Karar verdim satmayacağım elimde patlayana kadar , bozulana kadar kullanacağım :D

+1.5 senedir kullanıyorum, bana mısın demedi. Gayet sağlam bir telefon. Kızımın elinde oyuncak niyetine epey bir harab oldu (bi bunu eline geçirince mızmızlığı kesiyor :) ). Ama hala çalışıyor.
    +Kullanımı gayet kolay. Alsam bir sonrakine yine gider sagem alırım. Tek kullandığım bu oldu sagemden
    +şarjı 3-4-5 gün gibi gidiyor. Hiç kullanmasam sanki 1 hafta gidecek gibi :) ama öyle bir deneme yapmadım. Ama playerı aktif olarak kullandığınızda en fazla 2 gün.

-ileri geri sarmak müzik dinlerken yok, bir de müzik playerı kullandığınızda ve ışık modu bir düşüge geçiyor tamamı ile kapanmıyor (bunu çözemedim ben belki de, tam kapanmasını nasıl sağlayabiliriz)
    -bt ile uygulama atılamıyor.
    -bu telefona pek destek bulamıyoruz. uygulama şunda bunda epey zorlanılıyor..

Bunlara ilaveten artık benim telefonun kapaklarının değişmesi lazım. Nerden bulucam bu kapakları ben bilgi verirseniz sevinirim.

• ticaretbudur.com
    ve
    sts
    bak
    Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS.

ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM
  • evet bende uzun zamandır kullanıyorum memnunum tekrar bir sagem ile değiştiririm(my850c my901c)
    hala telefonu yeni mi aldın diyorlar

Orjinalden alıntı: yojimaru

konuyu hortlatmak gibi olmasin ama ben de cok sevdigim bu telefonun birkac iyi huyu ile kötü huyunu yazayim.

+1.5 senedir kullanıyorum, bana mısın demedi. Gayet sağlam bir telefon. Kızımın elinde oyuncak niyetine epey bir harab oldu (bi bunu eline geçirince mızmızlığı kesiyor :) ). Ama hala çalışıyor.
    +Kullanımı gayet kolay. Alsam bir sonrakine yine gider sagem alırım. Tek kullandığım bu oldu sagemden
    +şarjı 3-4-5 gün gibi gidiyor. Hiç kullanmasam sanki 1 hafta gidecek gibi :) ama öyle bir deneme yapmadım. Ama playerı aktif olarak kullandığınızda en fazla 2 gün.

-ileri geri sarmak müzik dinlerken yok, bir de müzik playerı kullandığınızda ve ışık modu bir düşüge geçiyor tamamı ile kapanmıyor (bunu çözemedim ben belki de, tam kapanmasını nasıl sağlayabiliriz)

Bunlara ilaveten artık benim telefonun kapaklarının değişmesi lazım. Nerden bulucam bu kapakları ben bilgi verirseniz sevinirim.

java uygulamaları nasıl

• quote:

Orjinalden alıntı: toros71

quote:

Orjinalden alıntı: yojimaru

konuyu hortlatmak gibi olmasin ama ben de cok sevdigim bu telefonun birkac iyi huyu ile kötü huyunu yazayim.

java uygulamaları nasıl

gprs bazlı hiç bir uygulama çalıştırmadım. Telefonda hayatımı kurtaracağını düşündüğüm bir uygulama görüp de yüklemişliğim yoktur denebilir. Deneme için attım ve çalıştırdım bazı ipe sapa gelmez uygulamalar ama kaldırdım. Yani pek deneyimim yok dostum.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.