Şimdi Ara

MULTIMEDYA SAGEM MYX6-2..([[ 369 ytl/12 taksit+256mb hediye]]]])TEST- PUANLAMA-HERSEY (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
0
Favori
37.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 489 milyon olması gerek 252mb hafıza kartı ve bt kulaklık ile beraber. euro arttı diye mi yapmışlar ben ankaradan sts nin beep mağazası değil de başka bir mağazadan aldım ve hesaplı idi.
    o kdar para istenince düşünmek gerek.
    yenisi çıktı walkmenden den farksız fakat ekranı x6-2 den küçük
    my900c yi avrupa ile aynı anda getirebilseler onu bekleyin derim ama avrupada ağustos veya etlül de piyasaya çıkar bize gelmesi ....????

Orjinalden alıntı: toros71

opera mini yi kuramıyorum ağ mevcut değil diyor

+
    http://www.getjar.com/products/1155/Compass
    yukarıdaki uygulamayı yükledim java pusula bunun hakkında bilgisi olanlar
    2001 Servis Kontrat şartname ve şablonu 2002 2.el alım satım şartname ve şablonu 2006 Garanti Belgesi ve Tüketici Şartnamesi 2008 Tüketiciler Birliği, Mobil Testör, Dergi Editörlüğü 2012 E-ticaret Uzmanlığı
  • sagem myx6-2 kullananlar kaç kişiyiz.
    üç beş kişi olsakda java ve fotoları paylaşsak

mpx220 de düşünüyodum ama şarj olayı düşündürüryodu,
    sonra dolardan 500den 660a çıkınca hedef belli,
    sagem myx6-2...

bişey sormak istiyorum kullanan arkadaşlara...

series60 yani symbian telefonlarda bluetooth tan text uzantılı msj yolayabiliyoruz ya,
    sagem de bu var mı? destekliyomu yani?
    çünkü geçenlerde samsungun çok hoş bi modelinde herşey olduğu halde onun olmadığına şahit oldum,
    biraz üzdü beni...
    bluetooth sadece resim göndermeye yaramamalı dimi...

bilgilendirirseniz sevinirim..

hepsiburada.com da 460milyon şu an telefon, ama daha ucuza alabileceğimiz yer var mıdır sizce?

istanbuldayım, kadıköy...
    kartım gelince, aramaya değermi acaba telefoncu telefoncu?
    yoksa hepsiburada dan almak mantıklı mı?
    hepsiburadayı nasıl bilirsiniz:)
  • myx6-2kullananlar herhangi bir java msn uygulaması çalıştırabildiniz mi?
    myx6-2 ile çekien resimler
  • myx6-2 almak isteyenler mujde. telefon fiyatı dusuyor. zaten alanında en ucuz idi şuan. avrodanda etkilenmedi cunku sts tl olarak surdu pazara. normalde 541 fela olması gerekiyodyu fiyatı aslında.
    2001 Servis Kontrat şartname ve şablonu 2002 2.el alım satım şartname ve şablonu 2006 Garanti Belgesi ve Tüketici Şartnamesi 2008 Tüketiciler Birliği, Mobil Testör, Dergi Editörlüğü 2012 E-ticaret Uzmanlığı
  • www.beep.com.tr de fiyatını 369ytl olarak gördüm,

ancak fırsat ürünleri kataloğunda 529 ytl yazıyodu, hangisi gerçek fiyatı şu an emin değilim.

beep sts nin mağzası...
  • ankara beep de 369 ytl. açılışa ozel. ama normalde 420 ytl. katolog temmuz 2-3. haftalrın katolgu. yeni fiyatlar belki yeni katologta olur.
  • evet 369 ytl ama microsd hediyesini kaldırmışlar
  • Bugün bu telefonu aldım, 369 ytl cardfinansa 5 taksit, ayrıca 256 mb kard hediyesi, fiyat performans oranı en iyi telefonlardan biri, diğer pahalı modellerle kıyaslanması gereksiz, telefona fazla para vermeden çok özellik isteyenlere tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: REM

Bugün bu telefonu aldım, 369 ytl cardfinansa 5 taksit, ayrıca 256 mb kard hediyesi, fiyat performans oranı en iyi telefonlardan biri, diğer pahalı modellerle kıyaslanması gereksiz, telefona fazla para vermeden çok özellik isteyenlere tavsiye ederim.

hayırlı olsun ben iki audır kullanıyorum çok güzel bir telefon
    deneyimleri paylaşırsanız sevinirim.
    ekran ve mp3 çok iyi
    bazı java uygulamaları sıkıntılı
  • BEN ALMAYCAM ABİSİ. ÇÜNKÜ SAGEM TELEFONU ALMAK İSTEYENLER SÜREKLİ BU KONUYA İLGİ GÖSTERİYORLAR. SONRA ALDIKTAN SONRA BİZİ DÜŞÜNMÜYORLAR. BİR DAHA ZOR UĞRUYOLAR BU TOPİĞE. PAYLAŞMAK YOK. MADEM ALDIN İKİ ÜÇ AYDIR NEDEN YOKSUN PİYASA DA
    VARSA YOKSA SAGEM......................
    GÖZLERİMDE SON 2 YILDIR PROPLEM OLUŞTU. O YÜZDEN BÜYÜK YAZILARDA RAHAT EDİYORUM. KUSURA KALMAYIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: ISO 2005

BEN ALMAYCAM ABİSİ. ÇÜNKÜ SAGEM TELEFONU ALMAK İSTEYENLER SÜREKLİ BU KONUYA İLGİ GÖSTERİYORLAR. SONRA ALDIKTAN SONRA BİZİ DÜŞÜNMÜYORLAR. BİR DAHA ZOR UĞRUYOLAR BU TOPİĞE. PAYLAŞMAK YOK. MADEM ALDIN İKİ ÜÇ AYDIR NEDEN YOKSUN PİYASA DA

doğru diyorsunuz
    tatildeyiz
    satış sonrası destek yok
  • arkadaslar bu aleti yegenim almayi dusunuyor bunun menusu turkcemi

Orjinalden alıntı: Dumanyack

arkadaslar bu aleti yegenim almayi dusunuyor bunun menusu turkcemi

evet.
    foto1,3 mp iyi ben çektiğim fotolardan memnunum normal fotoğraf baskısı iyi yani yeterli.
    video kaydı hafıza ile sınırlı yani sınırsız kayıt
    olumsuz yanları ise java uygulamaları şu mig33 yükleyip msn kullanmayı yapamadım ya ondan rahatsız oluyorum.
    hugo oyununu oynatmıyordu onu hallettim bir de msn yi halletsem 10 üzerinden on

bu gün telefon kaybolsa yarın gider myx6-2 yi düşünmeden alırım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.