Şimdi Ara

Mülkiye politika ve ekonomi (İngilizce) tercih edilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk mezunlarını bu yıl vermiş 40 kontenjanı var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu soruyu sorduysan iktisadi ve sosyal bilimlere özel bir ilginin olmadığını varsayıyorum. Memur olmayacaksan tercih etme.

• ozgurlukheykeli kullanıcısına yanıt
    Aslında ilgim var dış politika üzerine çalışmak istiyorum. Bu bölümde okuyan birkaç kişiyle konuştum kendini ders seçerek politika veya ekonomi bölümlerinde geliştirebilceğini söylediler. Birisi maliye bakanlığında diğeri dışişleri bakanlıpında staj yapıyordu. Hacettepe uluslararası ilişkiler ve mülkiye politika ve ekonomi arasında gidip geliyorum şuan

• kariyer kapısından yapıyorlardır o stajı zor bir şey değil herkese veriyor o stajı. bizim dönemin yarısı hazine ve maliyede stajda şuan bana da ziraat çıktı yapmadım.

hacettepe ui varken yazılmaz burası mülkiye çok zayıfladı, ya da odtu sosyoloji+ui yandal veya yüksek lisans ui daha mantıklı.

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt
    Hayatımda bu kadar kararsız olmamıştım galiba. Hacettepe'de okuyan birileri bulup konuşabilirsem biraz daha olgunlaşır görüşlerim diye düşünüyorum

• Teslanınkeki T kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi o staja güvenme ostim teknikte iktisat okuyan da hazine maliyede staj yapıyor kariyer kapısı sayesinde. hacettepe'nin dil eğitimi, ortamı ve kampüsünün bütün halde olması mülkiye'ye göre büyük artıları ben hacettepe ui yazardım düşünmeden

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

hocam sence gsü mü odtü mü sosyoloji olarak, gsü nün fransızca+ingilizce olayı iyi, beni biliyorsun diplomatlık düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gryphn G kullanıcısına yanıt

sosyoloji okurken ui yandal ve ui yüksek lisans yapmaktan da çekinmem yaparım yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.