Şimdi Ara

HUKUK FAKÜLTESİ --- TERCİH KONUSU ( İKİLEMDE KALANLAR VS.) @savcınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Çankaya Hukuk 2.sınıfa geçtim bilmeyenler için belirteyim.

Hukuk fakülteleri için tercih konusunda ikilemde kalanlar ve soruları olanlar buyursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 6 Ağustos 2021; 13:42:56 >

• Dokuz eylul le anadolu arasinda kaldim hocam eskisehir bana yakin ondan dolayi gitmek istiyorum fakat 9 eylul un egitimi daha iyi diyorlar sizce fark eder mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gri_Koç kullanıcısına yanıt

Tam olarak hangi şehirdesin? Abartılacak kadar uzaklık farkı yoksa Dokuz eylül kesinlikle.

• savcınız kullanıcısına yanıt
    Kayseri

• Hocam deü eğitim açısından daha iyi.

• Puanınız tahmini TOBB ETÜ'ye yetiyorsa kesinlikle tercih edebilirsiniz. Ben mezunum. Ortak Eğitim programı çok büyük bir avantaj.

• Şuan ne yapıyorsunuz peki?

• Gri_Koç kullanıcısına yanıt

Yani 5 saat gibi bir fark var az değil. Ama online eğitim açısından bakarsak çok zorlamaz gibi duruyor en azından bu yıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: savcınız

Şuan ne yapıyorsunuz peki?

her yerde tobb övüyor troll arkadaş

• ryanbabel8 r kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum ilk defa rastladım

• Hocam 11.9k sıralama ile geçen sene 11.743ten kapatmış Akdeniz Hukukun gelme ihtimali nedir?Bu sene 10 kişilik kontenjan artışı olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AstridKse A kullanıcısına yanıt

Gerileme bekleniyor zaten gelir gibi duruyor lakin neden Akdeniz? Çankaya Hukuk eğitimde ve kadroda Akdenizden çok daha iyi.

ASBÜ Hukuk da yazılabilir.

• Hocam Çankaya yi vakıf olduğu için çok sıcak bakmıyorum.Akdeniz i seçme sebebimin başında ise yerleşirsem KYK yurdu yerine eve çıkma şansımın olması.
    ASBÜ ise tercih listemde yer alır büyük ihtimalle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk alman yazılır mi hocam sizce

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Almanca öğrenirim kafasyıla yazma bence mühendislik işletme econ olsa mantıklı ama hukuk için deü marmara daha önde

• savcınız kullanıcısına yanıt

Savunma sanayi firmalarından birinde çalışıyorum. Genel olarak üniversitedeki diğer bölümler hakkında bilgi sahibi olduğum için yardımcı olmak istemiştim.

• hacı bayram veliye gideceğim çok büyük ihtimal kime hbvüye gideceğim desem vaay ülkücü mü olacaksın diyor :D ? bir bilginiz var mı bu konuda

• DeepDaggerr kullanıcısına yanıt

Yani klişe olmuş bir şey zaten o dediğiniz.

Sıralamanız nedir ve neden AHBV Hukuk düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepDaggerr

hacı bayram veliye gideceğim çok büyük ihtimal kime hbvüye gideceğim desem vaay ülkücü mü olacaksın diyor :D ? bir bilginiz var mı bu konuda

diplomanda hacı bayram veli yazmasına okeysin yani? gerçi hukuk diplomalarının geçerliliği tartışılır ama.

• buncayilsenle kullanıcısına yanıt
    nasil yani? biraz daha acar misiniz @savcınız ben de hbv hukuk dusunuyorum yani siralamam yetiyor da

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.