Çankaya Hukuk 2.sınıfa geçtim bilmeyenler için belirteyim. Hukuk fakülteleri için tercih konusunda ikilemde kalanlar ve soruları olanlar buyursun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 6 Ağustos 2021; 13:42:56 > |
HUKUK FAKÜLTESİ --- TERCİH KONUSU ( İKİLEMDE KALANLAR VS.) @savcınız

-
-
Dokuz eylul le anadolu arasinda kaldim hocam eskisehir bana yakin ondan dolayi gitmek istiyorum fakat 9 eylul un egitimi daha iyi diyorlar sizce fark eder mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam olarak hangi şehirdesin? Abartılacak kadar uzaklık farkı yoksa Dokuz eylül kesinlikle.
-
Kayseri
Hocam deü eğitim açısından daha iyi.
Puanınız tahmini TOBB ETÜ'ye yetiyorsa kesinlikle tercih edebilirsiniz. Ben mezunum. Ortak Eğitim programı çok büyük bir avantaj.
-
Şuan ne yapıyorsunuz peki?
-
Yani 5 saat gibi bir fark var az değil. Ama online eğitim açısından bakarsak çok zorlamaz gibi duruyor en azından bu yıl.
-
quote:
Orijinalden alıntı: savcınızŞuan ne yapıyorsunuz peki?
her yerde tobb övüyor troll arkadaş
-
Bilmiyorum ilk defa rastladım
-
Hocam 11.9k sıralama ile geçen sene 11.743ten kapatmış Akdeniz Hukukun gelme ihtimali nedir?Bu sene 10 kişilik kontenjan artışı olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerileme bekleniyor zaten gelir gibi duruyor lakin neden Akdeniz? Çankaya Hukuk eğitimde ve kadroda Akdenizden çok daha iyi.
ASBÜ Hukuk da yazılabilir.
-
Hocam Çankaya yi vakıf olduğu için çok sıcak bakmıyorum.Akdeniz i seçme sebebimin başında ise yerleşirsem KYK yurdu yerine eve çıkma şansımın olması.
ASBÜ ise tercih listemde yer alır büyük ihtimalle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türk alman yazılır mi hocam sizce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Almanca öğrenirim kafasyıla yazma bence mühendislik işletme econ olsa mantıklı ama hukuk için deü marmara daha önde
-
Savunma sanayi firmalarından birinde çalışıyorum. Genel olarak üniversitedeki diğer bölümler hakkında bilgi sahibi olduğum için yardımcı olmak istemiştim.
-
hacı bayram veliye gideceğim çok büyük ihtimal kime hbvüye gideceğim desem vaay ülkücü mü olacaksın diyor :D ? bir bilginiz var mı bu konuda
-
Yani klişe olmuş bir şey zaten o dediğiniz.
Sıralamanız nedir ve neden AHBV Hukuk düşünüyorsunuz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: DeepDaggerrhacı bayram veliye gideceğim çok büyük ihtimal kime hbvüye gideceğim desem vaay ülkücü mü olacaksın diyor :D ? bir bilginiz var mı bu konuda
diplomanda hacı bayram veli yazmasına okeysin yani? gerçi hukuk diplomalarının geçerliliği tartışılır ama.
-
nasil yani? biraz daha acar misiniz @savcınız ben de hbv hukuk dusunuyorum yani siralamam yetiyor da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- tyt 70 net nasıl yapılır
- elektron alma ekzotermik mi
- yineleme ile ikileme arasındaki fark
- tyt 70 ayt 30 net kaç bin
- sözelde derece yapmak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X