Şimdi Ara

#### mulholland drive' ı izleyipde anlamayan ve merak edenler ####

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.beyazperde.com/filmyorumlari/1109

işte size tüm sorularınıza cevap veren yorumlar..... benimkileride okuyun....

NOT:FİLMİ İZLEMEYENLER VE 6.HİS TARZI FİLMLERDEN HOŞLANANLAR, BU FİLMİ KESİNLİKLE SEYRETMELİ.... FİLMİ 11 KEZ İZLEDİM VE HER İZLEYİŞİMDE YENİ ŞEYLER BULUYORUM VE ZEVK ALIYORUM... sayısalcı oluşumdan olsa gerek, problem çözmek gibi bişey.... bu arada ben deli deilim....

• wayy bende en az 7 defa izlemiştim bu filmi...

bir rakip çıktı...

dur bikaçkere daha izlim şu filmi....

Geçicem seni cLK
  • lost highway' ide seyrettinmi.... ben onuda 6 kez seyrettim ama o zor...
  • Tabiki onuda izledim ama o çok daha karmasık Mulhollandtan.

Ayrıca blue velvet,Twin peaks,eraserhead,elephant man falanda izledim(sen anlamısındır bu filmlerin kimin olduunu)
  • tahu ben yıllardır lost hıghway izlemek istiyorum ne divx ini buldum nede bir kanal gösterdi zaten jackie chen falan derken adamlar eli yüzü düzgün film göstermiyor

mulholland drive çok iyi bir film david lynch kadar iyi bir yönetmen olamaz insan düşününce merak edince korkar ilkesini benimsemiş nadir yönetmenlerden zaten bir silent hill bir david lynch

umarım cuma cnbce de the thing i izlemişsinizdir müthiş film atmosfr müthişti paranoya ve john carpenter
  • ya ii yapmışsın da forum 6 sayfa ya nasıl okucaz bukadar şeyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

wayy bende en az 7 defa izlemiştim bu filmi...

bir rakip çıktı...

Geçicem seni cLK

durun len asıl ben geçecem eğer geçebilirsem beni bu topicte 2 defa göreceksiniz. geçemezsem 1 defa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tabiki onuda izledim ama o çok daha karmasık Mulhollandtan.

Ayrıca blue velvet,Twin peaks,eraserhead,elephant man falanda izledim(sen anlamısındır bu filmlerin kimin olduunu)

nicolas cage' in oynadığı bi filmi vardı, ateşten kalp mi ööle bişey ben onu seyrettim ama mulholland tarzı deildi... o filmi sevmemiştim.... orda sadece yönetmenliğini göstermiş.... david lynch efendimiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 16 Kasım 2004, 15:20:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blake

tahu ben yıllardır lost hıghway izlemek istiyorum ne divx ini buldum nede bir kanal gösterdi zaten jackie chen falan derken adamlar eli yüzü düzgün film göstermiyor

mulholland drive çok iyi bir film david lynch kadar iyi bir yönetmen olamaz insan düşününce merak edince korkar ilkesini benimsemiş nadir yönetmenlerden zaten bir silent hill bir david lynch

umarım cuma cnbce de the thing i izlemişsinizdir müthiş film atmosfr müthişti paranoya ve john carpenter

hangi şehir.... istanbulsa sana alacağın yeri tarif ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rezilvezir

quote:

wayy bende en az 7 defa izlemiştim bu filmi...

bir rakip çıktı...

Geçicem seni cLK

durun len asıl ben geçecem eğer geçebilirsem beni bu topicte 2 defa göreceksiniz. geçemezsem 1 defa.

hayıııııııııııııııııııır.... yinemi o yüz..... mystery man..... gerçekten beni korkutuyor....

• mystery man tabi.. "your name is reneé"
  • quote:

Orjinalden alıntı: rezilvezir

mystery man tabi.. "your name is reneé"

lost highway'in yorumları..... özellikle benim yazdığım "bomba" kısımları okursan gerçekten korkarsın...

http://www.beyazperde.com/filmyorumlari/120

• hmm ilginç yönlerden yakalamışsın. şu kol fırlatma hadisesini ilk defa duydum, olabilir tabi. çok fazla ince nokta var dikkat edilmesi gereken. genel manada düşünüldüğünde 2 halkanın birbirine değen iki noktasında duran patricia arquette karakterleri ve arada kalan kesişim kümesinde yaşananlar var filmde. ayrı halan kısımlarda ise pete ve fred karekterleri. bay eddy meselesi biraz noksan. onu tam oturtamadım denkleme.
  • ya bende 2-3 kez daha seyredersem bayaa bi şey anlamış olacam...
  • Anaaaaa o kol sahnesi hakket dehşet yawws.Ürkünç olay

Mulhollandı baya baya çözdüm ama lost highwayde kafama takılan çok şey war yaaa....

Bu filmin tam açıklaması yokmu biyerde?Lynch abim ne film yapmış beaa....

Zaten David Lynchin en büyük özelliği sadece we sadece kendisi için film yapmasıdır.Yani biz anlayalım diye yapmıyor filmleri.Maksat ego tatmini gibi bişey artık onun
  • quote:

Orjinalden alıntı: myze

bir filmi 7 kez, 10 kez izlemek ne kadar sağlıklı bir şey diye sormanın yanında, 7 kez 10 kez izlendikten sonra bile hala tereddütlerin kalması ve çok güzel film denilmesi ne kadar doğru diye bir sormak lazımdır. enerjinizi bence başka yere kanalize edin, 10 kez izlemek akıl alacak gibi değil? saygılar.

bence çok ama çok yanılıyorsun.... ben kendi açımdan söyleyeyim sinema kültürü bakımından doyum noktasına ulaştığında, david lynch'in farkını daha ii anlarsın.... zaten herkesin bu filmleri izleyecek kapasitesi olduğunuda düşünmüyorum....(sözüm meclisden içeri...), eğer kendinizi test etmek istiyorsanız kendinizi, filmlere KANALİZE edin....

• quote:

Anaaaaa o kol sahnesi hakket dehşet yawws.Ürkünç olay

Mulhollandı baya baya çözdüm ama lost highwayde kafama takılan çok şey war yaaa....

Bu filmin tam açıklaması yokmu biyerde?Lynch abim ne film yapmış beaa....

Zaten David Lynchin en büyük özelliği sadece we sadece kendisi için film yapmasıdır.Yani biz anlayalım diye yapmıyor filmleri.Maksat ego tatmini gibi bişey artık onun

filmlerin tam açıklaması diye bişey yok ama, beyazperde.com daki yorumları takip edip ve hatta sende birşeyler eklersen daha faydalı olur...

• şunu belirtmekde fayda var....

klasik hollywood filmlerinde, filmi seyrederken yönetmen size önceden ipucu vermez, film biteceği sırada pat diye bişey sahneler sende "aaaaa" dersin.... örn: identity, mystic river..... (biz bu tür filmleri seyrederken şunu deriz, "" katil kesin şu, yok yok bu, yoksa o mu... yani bunlar bana BANAL geliyor....

klasik fransız filmlerinin çabası ise hep farklı olmaktır ama çoğu fos çıkar.... hatta bu farklı olma çabası o kadar ileri düzeydedirki peugeot reklamları bile diğer araba reklamlarından farklıdır.... örn: çoğu araba reklamında arabanın yere tutunuşu vurgulanır ama 307'nin reklamında arabanını üzerine piyano düşmesi,vs. vs. bana diyerlerinden farklı geliyor....

araba reklamları demişken şunuda belirtmeden geçemicem, micraizm reklamlarını "david lynch" efendimiz çekmiş....
  • quote:

Orjinalden alıntı: myze

david lynch, tarantino gibi yonetmenlerin filmlerine cok itibar edilir oldu. zannetmiyorum dedigin filmler memento, olagan supheliler, los angeles sirlari gibi iyi olsun. hadi 7 kez izlenecek bir film cekerek yonetmen bir hata yapti, sen bu hataya nicin alet oluyorsun? david lynch efendimiz lafi da guzel, tarikat lideri, sen de muritsin yani, Allah islah etsin seni Clk kardesim.

dediğin filmlerin hepsini seyrettim ve başarılı birer HOLLYWOOD filminin ötesinde deiller.... dediğim gibi bu filmlerdede önceden ipucu verme olayı yok, sen koyun gibi seyret sonra yönetmen sana bi iki sahne göstersin sende "aaaa" demeye devam et... üslubumu bozmak istemezdim ama tahriklere çabuk KAPILIRIM....

ayriyetten biz türkler ve türkçe konuşanlar saygı duyduğumuz kişilere efendi diye hitap ederiz... sen onu başka türlü anlamak istediğin için o yöne saptırdın...
    heralde hollywood filmlerini çok seyretmenden olsa gerek tek yönlü düşünüyorsun.....

bak şimdi "aaaa" diyeceksin.....

• klasik fransız filmlerinin çabası ise hep farklı olmaktır ama çoğu fos çıkar.... hatta bu farklı olma çabası o kadar ileri düzeydedirki peugeot reklamları bile diğer araba reklamlarından farklıdır.... örn: çoğu araba reklamında arabanın yere tutunuşu vurgulanır ama 307'nin reklamında arabanını üzerine piyano düşmesi,vs. vs. bana diyerlerinden farklı geliyor....

araba reklamları demişken şunuda belirtmeden geçemicem, micraizm reklamlarını "david lynch" efendimiz çekmiş....

Bu fos çık ma olayını nasıl açıklıyorsun, yani senaryo açıkları, gişe gelirleri falan mı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.