Şimdi Ara

Mükemmel uçuş dinamiğine sahip güzel bir kağıt uçak yapmak isterseniz. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
242
Cevap
9
Favori
20.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reserved
  • Yaptım süper uçuyo:)
  • Zamaninda yapmistim cok guzel ucmustu konusunu gorunce sasirdim

Not: hizlu ucmaz
  • Evet şimdi harika bir uçak yaptım arka kuyruğunu birazdan daha uzun olması için ayrı bir kağıttan yapacam...Fotoları

Mükemmel uçuş dinamiğine sahip güzel bir kağıt uçak yapmak isterseniz.

• of geçemedim hala 17 18 19 :S
  • Yaptım güzel uçuyor havada 360 derece dönüyor sonra sağa doğru yapışıyor yere ama biraz denge de haya yaptım o yüzden
  • Mesajım bulunsun da müsait bir zaman da yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.PainKiller

Yaptım güzel uçuyor havada 360 derece dönüyor sonra sağa doğru yapışıyor yere ama biraz denge de haya yaptım o yüzden

• Pencereden attım karşı binanın balkonuna gitti.Yaklaşık 10 sn falan havada kaldı.Baya güzel gidiyor.
  • ben yaptım gayet de başarılı bir uçuş sergiliyor :D
  • Seri üretime bağladım resmen baya yaptım . Cok dikkat ederek yaptım katlamalatı falan yine düz gitmiyo iyi ucmuyo ya bırakcam bu işi . Herşeyi mükemmel görünüyo ama iyi gitmiyo
  • Ya benim klasik manyak uçağımla bunun kuyruğunu birleştirdim ve inanılmaz bir uçuş gördüm...&yaşında sınıf öğretmeninden öğrendiğim uçak hayatımda gördüğüm en iyi uçaktı ve hatta bu DC3 ten daha iyi uçuyor diye bilirim...İsteyenler için fotoğraflı veya videolu anlatım yapabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordindarkness

Ya benim klasik manyak uçağımla bunun kuyruğunu birleştirdim ve inanılmaz bir uçuş gördüm...&yaşında sınıf öğretmeninden öğrendiğim uçak hayatımda gördüğüm en iyi uçaktı ve hatta bu DC3 ten daha iyi uçuyor diye bilirim...İsteyenler için fotoğraflı veya videolu anlatım yapabilirim...

Resim koysana merak ettim . Bu arada uçağn şeklini biraz değiştirdim( kanatları ççok az katladım ) çok guzel uçtu
  • læ nerden getirdin aklıma kaat uçak şimdi. lisedeyken arklarla en iyi uçağı yapmaya çalışıyorduk kiminki en uzağa gidecek fln diye. yaptık attık bi 15-20 tane. bahçe tabi bembeyaz olduydu. kim ispiyonladıysa müdür geldi azarladı toplayın o uçakları. gittik bütün sınıf toplamaya. daha kötüsü bütün okul bizi seyretti. o günden beri kaat uçak yapmam ve atmam.

(video yu izler ve kapatır)

• Ben bu aşamadan sonr kaldım;adam o katlamayı nasıl yapıyor yahu?

• aslında zor bir model değil şuan mobil giriyorum bilgisayar başına geçeyim anlatırım.uçaktaki püüf nokta kuyruktadır.kuyruğu 2katlayıp içine yerleştirmelisiniz.yaklaşık 10 özgün model biliyorum varyasyonlarla 20rahat olur.bumodel bir zamanlar efsane iken yerini şimdi başka bir model aldı: sky king .yapımı basittir ama uçurması zordur en ufak esintiden etlilenir.isteyen olursa bildiğim modelleri ve taktikleri ekleye bilirim.

takuo toda uçağını fırlatırken

buda son efsane sky king. yerden fırlatmada 26 sn uçuş rekoru var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dağınık -- 27 Aralık 2010; 13:14:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turksauron

Bu laptoptan babamdada var öğretmen kampanyasından almıştı bayaa oldu.
  • la inmiyor bu asagi
  • dün 3 tane yaptım biri alt katın camına yapıştı diğeri karşı çatıya uçtu en sonunda da yere inmeyi başardı.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.