Beter olsunlar iyice ağlasınlar söyleyin ama sesleri çıkmasın sakın hakettiler çünkü gram acımıyorum böylelerine ohhh olsun ohhhh olsun satamıcaklar ohhhh olsun patladı ellerinde ohhhhh olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
%20 de olmasa cihaz gerçekten bu kura rağmen alınabilir seviyede bir fiyata geliyor. Ama tam ps5 e göz diksen bu seferde oyun fiyatları adamın tadını kaçırıyor |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Valla arkadaşlar evet acı ama gerçek %20 olmasına seviniyoruz. Ama %50 den devam etseler kim ne diyebiliyor bana söyler misiniz? |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
arkadaş cevap vermiş zaten, sizde mesajınızı editlerseniz sevinirim. yanlış bilgi yayılmasın. daha insanlar ne vergi verdiğinden habersiz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 31 Aralık 2020; 20:12:20 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho Cepkin -- 31 Aralık 2020; 20:17:5 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santhora -- 31 Aralık 2020; 20:17:21 > |
|
|
Hiç de giren çıkan yok onlara. Aldıklarını amazona geri iade edecekler, bir kuruş zararları olmayacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu dediğin, malum oyun medyasının yaptığı algıydı Bu forumda konuşuldu zaten 500 euronun içinde avrupadaki vergiler,sonynin karı,perakendeci karı hepsi var Ama birileri vergiyi de sony karını da perakendeci karını da 500 euro üzerine ekledi ve fiyatı şişirdi Böyle palavra ve saçma bir hesap yapıp durdular Sonra 8299 deyince sony "bak sony Türkiye kıyak geçti bize,karından vazgeçti vb" şeklinde yaladılar Yakında başlarlar Sony zaten kardan vazgeçmişti,indirim olmayabilir diye Bu işin içinde sony Türkiye de yoksa bi şey bilmiyorum Bu gibi mecralara çok dikkat ediyor bunlar Burda ses çıkarsa,mevzu olursa,gerçek hesaplamalar ve olması gerek fiyatlar çok konuşulursa bunu göz ardı edemezler |
|
|
|