Şimdi Ara

Müjde ikinci elde alım satım vergisi geliyor. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
3
Favori
37.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Turkiye'de dis borctan oturu bu mumkun degil. Devlet araba almamizi istemiyor yani. Bu nedenle emisyona bagli vergi getirmiyorlar. Bir de su var simdi emisyon vergisi getirsen insanlar ne araba alabilir ne vergisini verebilir, secim kazanamaz bunu getiren parti, yemez yani.

Ikinci el araclarin ucuz olma sebebi bati ulkelerinde sadece vergi degil. Servis maliyetleri Turkiye'nin 5-6 kati pahali, bu yuzden. Avrupa'da turbo bozan luks araci 2000 euroya falan satarlar gider, cunku 5 6 bin euro masrafi vardir.

Bizde iscilik ucuz oldugu icin bu olay yok.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • Ya vergi artar veya yeni vergi icat edilir. Başkanlık sisteminde sıradan bir uçuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 11 Şubat 2020; 15:37:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kankkunen kullanıcısına yanıt
    3-4 yılda bir taşınan biriysen zaten ev alıp satamazsın.sattığını ertesi gün geri alamıyorsun fiyatlar malum.her taşındığı yerde ev alan da görmedim henüz.asker polis için konuşuyorum.
  • Yeni vergiler ile ekonomimiz uçuşa geçecek. Yaşasın istikrar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Sen koskaca Başkent Gaz dan göz göre göre 8 milyon USD nin vergisini alma hatta almamak için kulp uydur ("vergiden kaçınmak") sonra gel vatandaş elinde kullanmadığı, vergisini verip aldığı malı elden çıkartmak istediğinde 3 kuruş için peşine düş. ya sizi bu halk bi def edip göndermedi ya, aslında her tür pisliğinizi hak ediyor ama içinde biz de varız maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asertyu

3-4 yılda bir taşınan biriysen zaten ev alıp satamazsın.sattığını ertesi gün geri alamıyorsun fiyatlar malum.her taşındığı yerde ev alan da görmedim henüz.asker polis için konuşuyorum.
    İyi de 3-4 yılda bir taşınacağımın garantisini de kimse veremez, taşınmayacağımın garantisini de. Bugün X yerde çalışırım, yarın Y daha uygun gelir A şehirden kalkar B şehire giderim. Kısacası kimin al-sat yaptığını kimin mecburen sattığını anlayamıyorsan vergi adaletinden vs de bahsetmeyeceksin. Ayrıca dediğim gibi önce şu 3 liralık evi 1 lira gösteren müteahhitlerin önünü kessinler. Zaten bu 5 yıl hikayesi sanıyormusun ki al-sat yapanı etkiliyor, adam karısının üstüne kardeşinin üstüne, anasının, danasının üstüne alıp satıp duruyor. Sen de gidip kırk yılda bir ev almış satmak zorunda kalmış adamı kovalıyorsun.

• Haberin kaynağı yok. Haa haber doğru ise, 2.elde vergi gelirse işime gelir. Ayaklı al-satcı ve Erdogancı bir arkadaş var, bu vergi ona iyi girer o açıdan. Fakat haberin kaynağı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

bunun dengesini sağlarlarsa herkes için çok iyi olur
  • Lan nerenizden çıkardınız bu haberi, 2 saatdir bakmadığım yer kalmadı. Yok böyle bir haber. Şayet gerçek olsaydı, euronews, dw, bbc manşet çekerdi zaten. Gerçek değil kardeşim bu haber inanmayın gavata...

• yaşasın fiyatlara biraz daha geçirecekler, arabalarımız daha da kıymetlenecek yaşasın vergili hayat

2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15

Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910
  • hep dusundugum sistemdi

simdi insanlara 5 yilda bir otv muafiyeti gelirse ikincil tamamen biter, araclar ihtiyac icin alinir.

PSN : Jeopol
  • Hayaldi gerçek oldu

Asker polis için konuşuyorum yazıyor. 3 liralık evi 1 lira zaten gosteremezsin. Rayiç bedel diye bir şey var. Hem benim derdim ev al satı için değil araba al satcilari icin. Eve böyle bir vergi gelmesi zaten saçma. Hızlı alınıp satılan bir şey değil.Zaten memurlar her gittiği yerde ev alamıyor. Tayin çıkıyor gitmek zorundasın aldın sattın buldun kolay iş değil.

Orijinalden alıntı: asertyu

Asker polis için konuşuyorum yazıyor. 3 liralık evi 1 lira zaten gosteremezsin. Rayiç bedel diye bir şey var. Hem benim derdim ev al satı için değil araba al satcilari icin. Eve böyle bir vergi gelmesi zaten saçma. Hızlı alınıp satılan bir şey değil.Zaten memurlar her gittiği yerde ev alamıyor. Tayin çıkıyor gitmek zorundasın aldın sattın buldun kolay iş değil.
    Öyle bir gösteriyorlar ki aklın durur :) Rayiç bedel diye birşey var da gösterdiği 1 zaten o rayiç bedel :) Rayiç bedelin rayiç olduğunu sanıyorsan çok yanılıyorsun. Tabiki yerine göre de değiliyor 1/3 olmaz da 1/2 olur ama illeki olur/oluyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.