Şimdi Ara

Müjde 6.1.3 Untethered Jailbreak Geliyor..! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
283
Cevap
7
Favori
25.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RuLz

quote:

Orijinalden alıntı: TunahanC

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mhny

quote:

quote:

ya ne zaman cikacak bu jail arkadaslar ya valla pek umidim yok acikcasi ama bekliycez artik..thetheret jailbrak yapabiliyormuyuz iphone 5e 6.1.3?

A4 işlemcili olmadığı için HAYIR

maalesef evet dedigin gibi a4 islemcilere oluyo ya thetheret jailede raziydik simdilik ama cikmadi bi jailsiz tel kurufasulyesiz pilava benziyo abi ya

Ben tam jailbreak ne öğrenmişken bir de baktım ki 6.1.3 teyim

Güldüm bu yoruma

Gerçekten vurulmuşa döndüm Jailbreakla neler oluyor baktım ettim içimi bi sevinç kapladı sonra bi baktım ben kırılmamış yazılımdayım. İlk başta çok üzüldüm Ama yapacak bişey yok. Twitter da toplansak mı 6.1.3 e jailbreak gelsin diye tweet atsak evad3rs e? Kulağa hoş geliyor

Jb icin her seye varim navi elim ayagimdi perisan haldeyim. Ingilizcesi iyi olan biri yazsin hepimiz yuklenelim aynen.

Şey yazalım, çok uzun olmasın. "WE WANT to Jailbreak for İOS 6.1.3. And YOU MUST MAKE İT!" olabilir bence. Şimdi Jailbreak bölümünde konu açmaya gidiyorum sizi de beklerim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ya ne zaman cikacak bu jail arkadaslar ya valla pek umidim yok acikcasi ama bekliycez artik..thetheret jailbrak yapabiliyormuyuz iphone 5e 6.1.3?

A4 işlemcili olmadığı için HAYIR

maalesef evet dedigin gibi a4 islemcilere oluyo ya thetheret jailede raziydik simdilik ama cikmadi bi jailsiz tel kurufasulyesiz pilava benziyo abi ya

Ben tam jailbreak ne öğrenmişken bir de baktım ki 6.1.3 teyim

Güldüm bu yoruma

Gerçekten vurulmuşa döndüm Jailbreakla neler oluyor baktım ettim içimi bi sevinç kapladı sonra bi baktım ben kırılmamış yazılımdayım. İlk başta çok üzüldüm Ama yapacak bişey yok. Twitter da toplansak mı 6.1.3 e jailbreak gelsin diye tweet atsak evad3rs e? Kulağa hoş geliyor

Jb icin her seye varim navi elim ayagimdi perisan haldeyim. Ingilizcesi iyi olan biri yazsin hepimiz yuklenelim aynen.

http://forum.donanimhaber.com/m_75035602/f_//tm.htm#75035602 konuyu açtım işte burada.

• quote:

http://1unl0ck.blogspot.com/2013/05/iunlock-614-jailbreak-untethered.html deneyen var mı

indirme işlemi için bok püsürle uğraştıran bir fake site daha,itibar etme. zaten ip4 için 6.1.4 yok yani daha tanıtırken ofsayt. Jb ile ugrasan o kadar team varken untethered çıkarsa duyulması bikaç saat bile sürmez,beklemeye devam mecburen

• Apple developer account alınca alt yazılımlara geçebiliyomuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

IPhone 3gs,4,4S den sonra note 2 aldım. JB ve cydia gibi Sorunlarım kalmadı.Bu mesajı note 2 nin kalemiyle elle yazarak atıyorum.

Taşımak için yanında çuvalda aldın mı ?

El çantası kullandığım için sorun olmuyor.

geçmişte bir iphone kullanıcısı olarak kişinin samsunga yönelmesi biraz garip ama bence siz yakında yeniden iphoneye dönenlerden olursunuz buna adım gibi eminim,üstelik birde telefonu taşımak için el çantam var sorun yok demek ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 14 Mayıs 2013; 15:31:08 >

• 6.1.4 JB Yapıldığına Dair Video Var Ama Ne Kadar Doğru ne Kadar Yalan Bilmiyoruz.. :)

http://www.youtube.com/watch?v=nnA8JeJaNiM
  • 6.1.3 e çıkmadan 6.1.4 e çıkmış hemide iphone 5..
  • Tethered ile idare edeyim dedim ama bıktırdı en sonunda restore yaptım 6.1.2'de jb yapmama rağmen shsh kaydı bulamadığım için untethered gelene kadar mecbur odun gibi kullanacağız 6.1.3 ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİYAHSANCAKLI

quote:

quote:

quote:

IPhone 3gs,4,4S den sonra note 2 aldım. JB ve cydia gibi Sorunlarım kalmadı.Bu mesajı note 2 nin kalemiyle elle yazarak atıyorum.

geçmişte bir iphone kullanıcısı olarak kişinin samsunga yönelmesi biraz garip ama bence siz yakında yeniden iphoneye dönenlerden olursunuz buna adım gibi eminim,üstelik birde telefonu taşımak için el çantam var sorun yok demek ..

38 yaşımda olduğumdan cüzdan-tel-anahtar-vb eşyaları taşımak için çanta kullanıyorum. Yirmili yaşlarda öğrenciyken bende kotun ceplerine dolduruyordum herşeyi. Telefonum iphone-samsung veya nokia 3110 olsa bile çanta alışkanlığım var. Ceketin ve pantalonun ceplerini doldurup ağırlıklarla yürümek hoşuma gitmiyor. Şimdiye kadarki deneyimlerimle henüz iphone u aratmadı.İleride yine iphone alabilirim tabiki. Samsung iphoneden iyidir gibi fanatikçe bir iddiam yok ama bu jb olayı bence iphone un en büyük dezavantajı.Yazalım tarafından bakarsak ios -bence- androidden daha sağlam.

• Bi haber varmi beyler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 7'ye kadar bir daha jailbreak surumu goremeyiz gibime geliyor. İos 7 icin az zaman kaldi zaten. Biz ios7 icin jailbreak cikacakmi onu takip etmemiz lazim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SİYAHSANCAKLI

quote:

quote:

quote:

38 yaşımda olduğumdan cüzdan-tel-anahtar-vb eşyaları taşımak için çanta kullanıyorum. Yirmili yaşlarda öğrenciyken bende kotun ceplerine dolduruyordum herşeyi. Telefonum iphone-samsung veya nokia 3110 olsa bile çanta alışkanlığım var. Ceketin ve pantalonun ceplerini doldurup ağırlıklarla yürümek hoşuma gitmiyor. Şimdiye kadarki deneyimlerimle henüz iphone u aratmadı.İleride yine iphone alabilirim tabiki. Samsung iphoneden iyidir gibi fanatikçe bir iddiam yok ama bu jb olayı bence iphone un en büyük dezavantajı.Yazalım tarafından bakarsak ios -bence- androidden daha sağlam.

sen ne bicim bi tipsin baba ya

• Abi jbyle ne uğraşıyorsunuz yükleyin son sürümü , kuaiyong programını kurun yükleyin oyunları programları.Artık jbye gerek kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_harputlu

Abi jbyle ne uğraşıyorsunuz yükleyin son sürümü , kuaiyong programını kurun yükleyin oyunları programları.Artık jbye gerek kalmadı.

evet jb yi beles program icin kuruyoduk zaten.

• bu programı nasıl ingilizce yaparız bendeki çincede..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc39

quote:

Abi jbyle ne uğraşıyorsunuz yükleyin son sürümü , kuaiyong programını kurun yükleyin oyunları programları.Artık jbye gerek kalmadı.

Sabah sabah iyi guldum

• 6.14'e gelir gibime duruyor, 6.13 için gelmeyeceği kesin gibi.

• quote:

Hocam nasil kullaniyor. Appstoreden indirdim programi

• quote:

Orijinalden alıntı: nc39

quote:

Evet bazı eklentilerle iphoneyi daha performanslı daha kullanışlı hale getirmek mümkün jbyle.
    Ama milyonlarca iphone kullanıcısı beleş program beleş oyun için kuruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_harputlu -- 16 Mayıs 2013; 13:15:12 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.