Şimdi Ara

İOS 6.1.3 Jailbreak için TWİTTER EYLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
1
Favori
3.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere evad3rs 6.1.3 için Jailbreak çıkartmayacak ve İOS 7 yi bekleyecek. 6.1.3 sürümüne yanlışlıkla geçenler mağdur. evad3rs'in bu hedefini değiştirmek için evad3rs'in twitter adresine (https://twitter.com/evad3rs) "WE WANT to Jailbreak for İOS 6.1.3 and YOU MUST make it." Yazıyoruz. Katılmanızı rica ederim. İyi günler...

• iOs 7 ye çıksın daha iyi bence. Ellerinde zaten fazla açık yok 7 çıkınca aylarca beklemeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

iOs 7 ye çıksın daha iyi bence. Ellerinde zaten fazla açık yok 7 çıkınca aylarca beklemeyelim.

Bir evad3rs üyesi 2 tane açık yakaladığını ve Jailbreak yapmak için zamana ihtiyacı olduğunu söylemişti. Sanırım yapmaktan vazgeçti. Bu arada biz İOS 7 çıkmasın demiyoruz. 6.1.3 e de çıksın istiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TunahanC

quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

iOs 7 ye çıksın daha iyi bence. Ellerinde zaten fazla açık yok 7 çıkınca aylarca beklemeyelim.

Bir evad3rs üyesi 2 tane açık yakaladığını ve Jailbreak yapmak için zamana ihtiyacı olduğunu söylemişti. Sanırım yapmaktan vazgeçti. Bu arada biz İOS 7 çıkmasın demiyoruz. 6.1.3 e de çıksın istiyoruz.

6.1.3'e JB çıkartınca Apple İOS 7'de açıkları kapatacak. İOS 7 için yeni açıklar bulmak gerekecek ve bu kolay bir iş değil. Arkadaş o yüzden İOS 7 çıkınca aylarca beklemeyelim demiş.
  • adamlar türkçe bilse cevapları şu olurdu: çokta tınnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: SalihGurkan

adamlar türkçe bilse cevapları şu olurdu: çokta tınnnn

Bir kişi yaparsa evet ama isteyen herkes yaparsa emin ol harekete geçerler
  • quote:

Arkadaşlar bildiğiniz üzere evad3rs 6.1.3 için Jailbreak çıkartmayacak ve İOS 7 yi bekleyecek. 6.1.3 sürümüne yanlışlıkla geçenler mağdur. evad3rs'in bu hedefini değiştirmek için evad3rs'in twitter adresine (https://twitter.com/evad3rs) "WE WANT to Jailbreak for İOS 6.1.3 and YOU MUST make it." Yazıyoruz. Katılmanızı rica ederim. İyi günler...

"must" biraz sert olmuyor mu? hiçbirşey yapmak zorunda değiller.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SalihGurkan

adamlar türkçe bilse cevapları şu olurdu: çokta tınnnn

Bir kişi yaparsa evet ama isteyen herkes yaparsa emin ol harekete geçerler

Peki bir bak bakalım neden kimse twitter adreslerini bombalamıyor? Öyle demekle olmaz. Ayrıca "must" yanlış orada. Hiçbirşey yapmak zorunda değiller.
  • Bari 'we want you to make jailbreak for ios 6.1.3 yazin. Infinitive (to) her zaman fiilden önce kullanılır. We want to jailbreak olmaz we want jailbreak olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

Bari 'we want you to make jailbreak for ios 6.1.3 yazin. Infinitive (to) her zaman fiilden önce kullanılır. We want to jailbreak olmaz we want jailbreak olur.

Oradaki we want you to make jailbreak cumlesindeki make fiili de biraz ters duruyor sanki.Niyet ifadesi acisindan release kelimesini kullanmak daha dogru olur gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam ne yaparsanız yapın beni ilgilendirmez. İstemiyorsunuz belli ki. Boşu boşuna eleştirmeyin. Want to bir kalıptır bu arada. Biz istiyorsanız yapacaksınız demedim. Biz istiyorsak yapmalısınız dedim. Must, should un daha sert halidir. İyi günler.
  • Aman IOS'un i'sini düzeltmeyi unutma.
  • Adam JB yapmak zorunda değilki. Hele bağış yapmadıysanız konuşma hakkınız dahi yok bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tamam ne yaparsanız yapın beni ilgilendirmez. İstemiyorsunuz belli ki. Boşu boşuna eleştirmeyin. Want to bir kalıptır bu arada. Biz istiyorsanız yapacaksınız demedim. Biz istiyorsak yapmalısınız dedim. Must, should un daha sert halidir. İyi günler.

Want to do something olur. Bilmeden boş konuşmayalım arkadaşım.
    Ayrıca must oraya sert, adamlar senin keyfin için bir şey yapmak 'zorunda' değiller.

Ortaokul ingilizcenizle değerli adamlara boş beleş şeyler yazmaya çalışmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Tamam ne yaparsanız yapın beni ilgilendirmez. İstemiyorsunuz belli ki. Boşu boşuna eleştirmeyin. Want to bir kalıptır bu arada. Biz istiyorsanız yapacaksınız demedim. Biz istiyorsak yapmalısınız dedim. Must, should un daha sert halidir. İyi günler.

Ayrıca must oraya sert, adamlar senin keyfin için bir şey yapmak 'zorunda' değiller.

O zaman fikrini söylersin değiştiririz. Ben illa böyle olacak diye bir şey de demedim. Destek olacak olan varsa kibarca fikrini söyler susar.

• O değil de konuyu adminler açsa şakır şakır tweet atarsınız muhalefet olsun diye yaptığınız şeyler bunlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

O zaman fikrini söylersin değiştiririz. Ben illa böyle olacak diye bir şey de demedim. Destek olacak olan varsa kibarca fikrini söyler susar.

Haklısın kardeşim aradaki to'yu kaldırım must yerine de should koyup araya biyere de please eklersen tamamdır.
    Lakin adamlar açıkladılar; buldukları açıkları iOS7'ye saklamak istiyorlar

• Yanlışlıkla 6.1.3 e geçmek nedir? Jailbreak istiyorsan update etmeyeceksin, bu kadar basit. Senin yaptığın hatadan dolayı ben ios7 için 6 ay beklemek zorunda değilim

• Apple acik kapatacak diye neden korksunlar ki apple geri zekalilardan kurulu degil elbet acik birakacaklar ki jb ciksin. Koskoca apple muhendisleri aciklari bulamiyorda baskalari mi buluyor. Yapmayin Allah askina bunlari hepsi danisikli dovustur. Apple el altindan jb ye izin verir ama hic bir zaman resmi aciklamaz. Bu kadar basit

• Bas bas bagirdilar bagirdik guncellemeyin diye hala da "yanlislikla" guncelliyorsaniz kusura bakmayin 4-5 ay daha bekleyeceksiniz.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.