Şimdi Ara

Muhteşem Yüzyıl (2010) (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.963
Cevap
16
Favori
158.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lan bebege naptılar öyle içim çok fena oldu
  • Hurremin yaptiklari cocuklarindan cikiyor
  • Kanuni yere düştü
  • La koskoca Sultan Süleyman bayılırmıymış iyice abarttı bunlar

Şaka bir yana ilk sezonlardaki saray içindeki ciddiyet bu sezon azalmış gibi görünüyor. Hürrem'in kızı resmen Valide'ye bana ayarlayın dedi Malkoçoğlu için Her ne kadar çocuk da olsa sonuçta sahip-köle ilişkisi var aralarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

Kanuni yere düştü

son sahne dehşet olmuş yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

Kanuni yere düştü

Mustafaya adil ol dedi. Sanırım birinin rüyası yine öyle çıkacak gibi görünüyor.
  • Halit Ergenç'in oyunculuğu cidden çok iyi.Ama şu rüyalardan cidden gına geldi. Bi rüyalardan birde sürekli İbrahimin öldü gösterilmesinden. O kadar çok Paşanın ölüm sahnesini izledik ki gerçeği hiç iyi olmayacak bence.
  • Pargalı adamın kafasını kesti diğerleri saklandıkları yerden çıkınca direk geri vites yapıcak.

Muhteşem Yüzyıl (2010)

Buda Süleyman'ın şehzadelik dönemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB253030B -- 6 Nisan 2012; 14:26:17 >
  • Muhteşem Yüzyıl 55.Bölüm Fragmanı

• Mahidevran'a bak hele artık benim devrim başladı diyor ne içten pazarlıklı bir kadınmış bu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Halit Ergenç'in oyunculuğu cidden çok iyi.Ama şu rüyalardan cidden gına geldi. Bi rüyalardan birde sürekli İbrahimin öldü gösterilmesinden. O kadar çok Paşanın ölüm sahnesini izledik ki gerçeği hiç iyi olmayacak bence.

pargali dizi boyunca olumden donme rekorunu elinden birakmayacak sanirim. her bolum kelle koltukta
  • Meral Okay vefat etmiş.Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
  • bu dizi lanetli yeminle
  • baska senarist varmiydi dizide ? Allah rahmet eylesin kanuni hesap sorabilir oteki dunya da
  • Meral Okay Akciğer kanseri tedavisi görüyordu..

sigara içenlere uyarı.. siz de bu kansere yakalanmak ve erken yaşta rahmetli olmak istemiyorsanız sigara içiyorsanız bırakın. Akciğer kanseri vakalarının %85 i sigara kaynaklıdır.. bazen de akciğer kanseri sigara içilmese de görülebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Meral Okay vefat etmiş.Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

üzüldüm gerçekten Allah rahmet eylesin yakınlarına Allah sabır versin
  • Ölmesine üzüldüm Muhteşem yüzyıl aşırı derece saçmaladı belki ama sonuçta daha önceki projeleri çok iyidi bence. İyi bir senaristti bence bu dizi için değil. Belkide Kanuni mezarından ters döndü bu tarz şeylerde yada hastalğından dolayı bilemem ama kanuni sultan süleyman hesabını öbür dünyada soracaktır bence . Şimdi biri gelipte bu dizi kanuniyi güzel anlatıyordu demesin popomla gülerim
  • Allah rahmet eylesin.Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Ölmesine üzüldüm Muhteşem yüzyıl aşırı derece saçmaladı belki ama sonuçta daha önceki projeleri çok iyidi bence. İyi bir senaristti bence bu dizi için değil. Belkide Kanuni mezarından ters döndü bu tarz şeylerde yada hastalğından dolayı bilemem ama kanuni sultan süleyman hesabını öbür dünyada soracaktır bence . Şimdi biri gelipte bu dizi kanuniyi güzel anlatıyordu demesin popomla gülerim

son bölümleri o yazmıyordu bence
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.