Bildirim
Muhteşem Yüzyıl (2010) (134. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
fragmanlar silinmiş.. -
Büyük ihtimal Hürrem yine rüya görüyor. -
Güzeldi bölüm -
-
Dizinin belki de en güzel bölümüymüş geçen akşam ki bölüm.. -
Hürremi melek mi gösterdiler bu bölümde biraz
Bu arada ibrahim dizin başında nasıl bir bıçak atışı yaptı yavay tosun vay
-
Artık bazı şeylerde saçmalamaya başladılar.Hürrem dün melek Mahidevran ise şeytan rolünü oynadı,sanki çocuğu öldürülecek ve saraydan atılacak Hürrem gibiydi.Mahidevran'ın sonunu kendi hazırlamış gibi anlatıyorlar ve böyle bölümlerden sonra millet Mahidevran için "Oh olsun" diyecek.
Bu arada rahmetli Meral Okay'ın ruhu şad olsun. -
Evet Hürrem'i sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermişler baya. Ama bölüm yine de güzeldi bence. Hürrem'in çaresizliği falan.
Ayrıca bknz:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeolog. -- 13 Nisan 2012; 18:59:08 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.
Evet Hürrem'i sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermişler baya. Ama bölüm yine de güzeldi bence. Hürrem'in çaresizliği falan.
Ayrıca bknz:
Muhteşem Yüzyıl izlemezdim ama 4-5 bölümdür takip ediyorum bu bölüm gerçekten kaliteliydi söylediğin sahneyi çok iyi çekmişler -
-
Fragman fena. Ortalık karışıyor. Ayrıca Engin Günaydın diziden ayrılacağını açıklamış. 40 bölümlükmüş sözleşmesi. -
quote:
Fragman fena. Ortalık karışıyor. Ayrıca Engin Günaydın diziden ayrılacağını açıklamış. 40 bölümlükmüş sözleşmesi.
Olamaz ya tekrar yapamıyormu sözleşme -
quote:
Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx
quote:
Fragman fena. Ortalık karışıyor. Ayrıca Engin Günaydın diziden ayrılacağını açıklamış. 40 bölümlükmüş sözleşmesi.
Olamaz ya tekrar yapamıyormu sözleşme
İsterse uzatırlar heralde ama kendiside istemiyormuş artık dizide bulunmayı.Açık açık söylemiş ekonomik zorluk çekmemek için kabul ettim falan.Ayrıca diziye Mimar Sinan'ı canlandırmak için İlker Aksum geliyor. -
quote:
quote:
quote:
İsterse uzatırlar heralde ama kendiside istemiyormuş artık dizide bulunmayı.Açık açık söylemiş ekonomik zorluk çekmemek için kabul ettim falan.Ayrıca diziye Mimar Sinan'ı canlandırmak için İlker Aksum geliyor.
İlker aksum gelirse fail yapmış olurlar.Çünkü ilker aksum dizinin ilk bölümünde idam edilen bir paşayı canlandırdı. -
quote:
Orijinalden alıntı: rainbow05
quote:
quote:
quote:
İsterse uzatırlar heralde ama kendiside istemiyormuş artık dizide bulunmayı.Açık açık söylemiş ekonomik zorluk çekmemek için kabul ettim falan.Ayrıca diziye Mimar Sinan'ı canlandırmak için İlker Aksum geliyor.
İlker aksum gelirse fail yapmış olurlar.Çünkü ilker aksum dizinin ilk bölümünde idam edilen bir paşayı canlandırdı.
Anlaşma sağlanmış galiba.Bakalım nasıl olacak. -
Engin Günaydın'ı Yalan Dünya'da görmek isteriz ayrılıyorsa. -
engin günaydın ayrılıyor diye haberler var ortalıkta.
ilker aksum felan diyolar iyi de o adam ilk bölümde kellesini uçurmuşlardı hatta dedim bunun gibi oyuncu ilk bölümde gider mi diye.
malkoçoğlu nun kellesi gidiyor.
bakalım oturup izleyeceğiz yeni bölümü. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mishakal
engin günaydın ayrılıyor diye haberler var ortalıkta.
ilker aksum felan diyolar iyi de o adam ilk bölümde kellesini uçurmuşlardı hatta dedim bunun gibi oyuncu ilk bölümde gider mi diye.
malkoçoğlu nun kellesi gidiyor.
bakalım oturup izleyeceğiz yeni bölümü.
Hocam malkoçoğlu bu bölümde ölmeyecekmiş.Şehzade vazgeçecekmiş ama galiba ya savaşta yada bir karışıklıkta bay bay
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X