Bildirim
Muhteşem Yüzyıl (2010) (126. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
Yavuz hangi oğlunu öldürtmüş? Babam yavuz gibi oğluma zehirli kefen yollamayım dedi?
Yanılmıyorsam Sultan Selim Kanuni'ye zehirli bi kaftan armağan etmişti. Yıl 1510 dolaylarında..Kaftanı giymesine de o zamanlar arkadaşı olan Pargalı İbrahim engel olmuştu.
Tarihte gerçekten böyle birşey varmı?.
Edit: Yanlışın var hocam,Yavuz Sultan Selim kendi oğlunu neden öldürmek istesin?.Zehirli kaftanı kardeşi olan Şehzade Ahmet'e yollamıştır.Şehzade Ahmet Konya'da padişahlığını ilan ettikten sonra Sultan Selim tarafından zehirli kaftan ile öldürülmüş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS-Obergruppenführer -- 27 Şubat 2012; 21:29:51 > -
hurrem olsun tarih yeniden yazilsin -
-
quote:
Orijinalden alıntı: otorite!
quote:
Orijinalden alıntı: iRugged
MUHTEŞEM YÜZYIL 49.BÖLÜM 2.FRAGMANI
Gidişat belli oldu Kanuni Sultan Süleyman'ın Oğlu Mustafa'yı astırmakta haklı olduğunu dile getirmeye başlıyolar bence ufak ufak daha şimdiden dikleşmeye başladı Çünki Babasıyla
Aynen ama bence Mustafa da bir yerde haklı . -
Zaten iki dizi izliyorum ikiside ayni gun. -
-
Edit yalan dunya Cuba gunuymus Ben hep internetten izledigim icin oyle duymustum gercek sansim iyi oldu bu ikisinide farkli zamanlarda rahat rahat izleyebikecegim. -
basliyooooor -
Nora yaman çıktı kalbim bak nasıl atıyo -
oha kapıya boynuz asmışlar -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
oha kapıya boynuz asmışlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dathka Graush
Valide'nin ölümü yakın bence. 3-5 bölüme ölecek. -
Spoiler var mobilden saklayamioyorum. Mustafa iyi laf etti uc kitayi yonetiyor bir kadini yonetemiyor dogru zaten hurry den sonra ki padisahlara bakin onun cocuklari torunlarinda bile hayir yok hele selim tam rezillik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 1 Mart 2012; 19:57:47 > -
-
valide sultan yakında ölür.
hürrem yine iş başında.
hadi bakalim. -
Hürrem'in çocukları sırra kadem bastı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Three Dimensions
Hürrem'in çocukları sırra kadem bastı.
Valla he hiç göstermiyolar neden acaba -
Herhalde Hürremin çocuklarını oynayacak oyuncu arıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mishakal -- 2 Mart 2012; 21:21:17 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X