Pargalı yavaş yavaş gidiyor, anlaşıldı. İzlememin büyük nedenlerinden biri Okan Yalabık'ın oyunculuğu. Bakalım ne olacak...
Bence de ufaktan sona geliyorlar.ama 2. fragmanda mihrimah hala küçük sanırım iyice arapsaçına döndü o olay da.
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.
Bence de ufaktan sona geliyorlar.ama 2. fragmanda mihrimah hala küçük sanırım iyice arapsaçına döndü o olay da.
bende yenı gordum 2.fragmanı diyorum yani hani saçmalanırda bu kadarmı saçmalanır yahu koca dizide mustafa'yı 1 bölümde evrim geçirttiler ama geriye hiç kimsede bi değişim olmamış :D sanırım dızıde yılları sadece mustafa yaşıyor geri kalanlar aynı yılda sayıklıyorlar :D:D
Mehmet Günsür niye kabul etti evlenmeyi anlamadım
Mihrimah aynı Mihrimah değil .
Merakla bekliyoruz yeni bölümü, 2. fragman baya heyecanlı :)
belkide en iyi fragmanlardan birisi.
süper bölüm olacak.
Benim anlamadığım bu Giray Han imparatorluk için bu kadar çok mu önemli ki Mustafa'nın Aybike ile evlenmesi Mustafa'yı iktidar yolunda kardeşlerinden öne geçirecek bir hamle olacak? Daha düne kadar Kanuni'nin umrunda bile değildi Kırım'daki savaş?
yalnız bu yeniçeriler hayvan gibi pargalı ufacık kalıyor yanlarında
Paşa kellen gidecek dikkatli ol , temsili kellen gitti bile
Dizide aşk işlerini arka plana attılar.Savaş bile yok ama genede heyecanlıydı bu bölüm,ilk defa bu kadar zevk aldım
quote:
Orijinalden alıntı: ReoxTR
Dizide aşk işlerini arka plana attılar.Savaş bile yok ama genede heyecanlıydı bu bölüm,ilk defa bu kadar zevk aldım
hocam aynen öyle,ölümler yaklaşıyor.Pargalı ibrahim kibir doluydu ancak herşeyi bitti.Kellesinin gitmesi yakın .Bu bölümün sonu muhteşemdi.
quote:
Orijinalden alıntı: ReoxTR
hocam film değil bu dizi. her bölüm savaş olması beklenemez. zira her bölüm 1-2 günü anlattığı için. hani yıl yıl anlatsalar neyse de.
ulan dün izlemeye başladım pat reklam iyi başladı pat yine reklam öyle 1dklık reklamda değil uzun reklam sonra yine girmez mi kapattım izlemedim.
netten izliycem artık.
Yakın validemiz gider,sonra ibrahim , sonra mustafa Bence dizi esas şimdi heyecanlanmaya başlıyor.Çok merak ediyorum o sahneleri.