Şimdi Ara

Muhteşem Yüzyıl (2010) (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.963
Cevap
16
Favori
158.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer o cariyelere ne olduğunu göstermeden ileri bir tarihe sararlarsa izlemem daha . Hepsinin kellesinin düştüğünü görücem.
  • Turkuyedeki gerek oyunculuk gerek konu isleyisi gerekte teknik anlamda en iyi dizisi bence tek izledigim dizi bu zaten oburlerini gorunce artik midem bulaniyor.Son bolum cok iyiydi bakalim Hurremin sonu ne olacak ama keske Hurrem hic olmasaydi sinsi bir karakteri var ve on plana cikiyor gerci Mustafaninda assaga kalir yani yok caktirmiyor ama Suleyman pargalinda bununda ipini cekecek ilerde.Anneside bursada sefalet icinde yanliz oluyor bir ara sari Selim yardim ediyor.Hurremin evlatlarinda bile hayir yok Selim en cok sarayda kalip sefere cikmayan padisahlardan. Iridir Fatih Sultan Mehmet olunce avrupalilar aslan gitti kuzu geldi dedi Suleymana suleyman ferdinand ve layosa gosterdi ama Selim tam bir hayal kirikligi anca kibrisi aldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyran

quote:

Orijinalden alıntı: thend

5 Ocak 2010 ? ve bu dizi aşk,dram,ihtiras felan üzerine dönerse yine sıfıra sıfır birde şu fragmanda 1:28 de kadına napıyolar

Osmanlı Sarayını temel alacağı düşünülürse, haliyle bu saydıklarınız olacaktır. Pek savaş, aksiyon sahnesi olacağını sanmıyorum.

Umarım günümüz Türkçesi değil de, o dönem Türkçesi kullanılmıştır.

Tabii afedersiniz osmanli o bahsettiginiz seylerle uc kitayi yonetti.Sizi anlamak zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

Mustafa sancaktan donmedimi zaten yahu. Tekrar nasi gidecek ?

Pargali da masallah Nigar'la ...

Sancak baska birseydir her sehzade belli donemlerde valilik yapar bu olay onlarin daha iyi devlet olaylarina alis,alari icin yapil,istir hatta divandaki pasalarinda bir gorevi devleti aliyeyi sultan oldukten sonra valilikten sehzade gelene kadar idare etmektir.
  • Hurremin asil ama i dunyayi yonetmek yami bu olaydan kastim cihan imparatorlugu osmanliyi yonetebilmek dizide bu nu soyledi zaten bunuda yapmak icin kadin olabilirsiniz hurremin yaptigi gibi pglunuzu padisah yapabilirseniz kadinlar saltanati denilen be kanuni zamani da baslayip kararlarda etkilk olan o yontemi uygularsiniz.Kadinlar saltanatligi kavramida sonra bitti zaten bazi pasalarda devleti aliyeye kadin dusunurler alacak ilerki yillarda ama Hurremin yaptigi yol daha etkilk bu yuzden cogu sehzade ilk annelerinkn etkisinde kalmistir.
  • MUHTEŞEM YÜZYIL 48.BÖLÜM 2.FRAGMANI

• Artık şu Mihrimah'ı görsek ne güzel olur.
  • Daye hatun kimin tarafında? İkili mi çalışıyor acaba? Ne güzel yaptım kafiyeyi değil mi ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Daye hatun kimin tarafında? İkili mi çalışıyor acaba? Ne güzel yaptım kafiyeyi değil mi ama?

Ana kraliçeye sadık aslında ama Hürrem'in engel olunamaz yükselişini görünce ondan taraf olmaya başladı. Koruyup kolluyor onu. İyide yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Daye hatun kimin tarafında? İkili mi çalışıyor acaba? Ne güzel yaptım kafiyeyi değil mi ama?

Ana kraliçeye sadık aslında ama Hürrem'in engel olunamaz yükselişini görünce ondan taraf olmaya başladı. Koruyup kolluyor onu. İyide yapıyor.

Nedense Hürrem'i sevemedim
  • quote:

quote:

quote:

Ne yani Mahidevran daha mı sempatik yapma hocam. Gerçi bende Nigar'cıyım ama Hürrem'de sempatik hatun yani gülüşü falan.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ne yani Mahidevran daha mı sempatik yapma hocam. Gerçi bende Nigar'cıyım ama Hürrem'de sempatik hatun yani gülüşü falan.

Hayır, mücadeleyi Mahidevran ile Valide Sultan'ın kazanmasını istiyorum. Ama gel gör ki öyle olamayacak. Ama sorarsan Hürrem tabi ki de diğerlerinden daha güzel
  • bakalım bugün hürreme ne kadar sinir olucam
  • şimdi baktım da bizim zırhlarımızda falan nasıl belli oluyor arap esintileri. kırım hanı'nın kaskı zırhı falan tam türk işi
  • son 20 dk gibi birsey.
  • yeni bölüm başladı
  • Allah Allah her zaman 9 da başlardı.

ayrıca Daye hatun yerini iyice belli etti.

yav bu hürrem neden tokat attı nora'ya

nora suikastçileri engellemeye çalısmıstı.
  • kedi gibi bu hürrem bi ölemedi
  • Arkadaşlar dizinin başında ne oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Allah Allah her zaman 9 da başlardı.

ayrıca Daye hatun yerini iyice belli etti.

yav bu hürrem neden tokat attı nora'ya

nora suikastçileri engellemeye çalısmıstı.

Casusluk yaptıracak herhalde
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.