şu önde meşali tutan şeronun kellesini ben almak isterdim sinirime dokundu elemana bak daye hatun akar
Ama kiz da çok tatlı hocam ya
Nesi tatlı kafa geçiresim geliyor
Katılıyorum şeytan gibi kendisi yiyor bütün haltları sonradan hürremin üzerine atıyor bu arada hürremn panikatak halleri gözümden de kaçmadı
Şuraya bak daha fragmanı izlediğimde tahmin ettim en sonunda ne olur diye.
Daha filmin ortasında belliydi dizinin sonu kızlar isyan çıkaracak Hürremin odasına ulaşıcak o sırada yeni çeriler yetişecek belliydi zaten neyse yarın Fetih 1453 var bakalım nasıl olacak sırf tarih konusu için izliyorum bu filmi...
Bu arada Trt 1dede buna benzer film başlıcak Bir zamanlar Osmanlı diye o daha çok savaş konulu olacak gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Krj1c2
Daha filmin ortasında belliydi dizinin sonu kızlar isyan çıkaracak Hürremin odasına ulaşıcak o sırada yeni çeriler yetişecek belliydi zaten neyse yarın Fetih 1453 var bakalım nasıl olacak sırf tarih konusu için izliyorum bu filmi...
Bu arada Trt 1dede buna benzer film başlıcak Bir zamanlar Osmanlı diye o daha çok savaş konulu olacak gibi.
Savaş sahnesi çekmek 2 günlük bir şey olsaydı savaş konusunu napım ben savaş olmadıktan sonra
quote:
Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx
quote:
Savaş sahnesi çekmek 2 günlük bir şey olsaydı savaş konusunu napım ben savaş olmadıktan sonra
Savaş konulu derken tanıtım da savaş gösteriyordu yani.Zaten reklamlar da 1 kere gördüm.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx
quote:
Savaş konulu derken tanıtım da savaş gösteriyordu yani.Zaten reklamlar da 1 kere gördüm.
açılış olarak savaş sahnesi koyarlar aynı muhteşem yüzyılın 2.sezona başladığı gibi
Böyle bir olay o zamanlar gerçekte yaşanmış olsaydı tüm haremin kellesi giderdi. Dizide saçmalıklar var; mesela Cengiz soyundan olan Aybige'ye bıçak çektiler, Koskoca sultanın nikahlı karısına saldırdılar ve saire.
Ama gene de güzel dizi. Her ne kadar hatalar olsa da ve aşırı kurgu dolu olsa da güzel dizi. En azından artık adam akıllı bir tarih dizimiz var eksikleri olsa da.
hürreme bişey olur diye korkuyorsanız korkmayın kesn hiçbişey olmaz
En baştaki cariye kendini Spartacus sandı beyler
dızıdekı fatma hatun beter yahu gerçek ısmı ne acaba
Heyecanlıydı aslında.Tamam Hürrem ölmeyecek tabii de olay da o değil zaten. Güzel yanıstmışlar isyanı. Ben beğendim. Bu arada Daye forever.
Muhteşem Yüzyıl dizisi Çarşamba akşamları rakip tanımıyor!
15 Şubat Çarşamba akşamı en çok tercih edilen yapım; fragmanları tık rekoru kıran Muhteşem Yüzyıl adlı dizi oldu. Rakiplerine açık ara fark atan diziyi haftalardır zirveden uzak kalan Kuzey Güney adlı dizi takip etti. Arka Sokaklar'ın tekrar bölümü yine tercih edilirken, Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışma programı da zirveye en yakın isimlerden oldu. Mehmet Ali Birand yine rakiplerini geçerek en çok izlenen haber bülteni olurken, Nazlı Tolga ile Fox Ana Haber büyük bir yükseliş yakaladı ve Birand'a en yakın isim olarak 9. sırada yerini aldı. Star TV'de ekranlara gelen Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programı da başarı sağlarken, Burcu Esmersoy'un Çocuklar Duymasın'a katılışı dizideki reyting hareketliliğini arttırdı.
diziler.com
MUHTEŞEM YÜZYIL 48.BÖLÜM FRAGMANI
tarih baştan yazılsa hürrem geberse
Fragmana bak hürremn kızartma olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: alfa1802
Zor görürsün sen onu
quote:
Orijinalden alıntı: alfa1802
nedir bu hürremi sevememe
Hürrem'i de iyice mağdur yaptılar.Bunlar Şehzade Mustafa'yı da Pargalı, Mahidevran, Valide Sultan'dan farklı göstermezler.
quote:
Orijinalden alıntı: khan_1903
Hürrem'i de iyice mağdur yaptılar.Bunlar Şehzade Mustafa'yı da Pargalı, Mahidevran, Valide Sultan'dan farklı göstermezler.
Kesinlikle.. Reklamlarında bile Mustafa '' O taht benim olacak.'' diyordu. Dizide en sinir olduğum şey Hürrem'in anlatılan o sinsi, akıllı, soğukkanlı yapısı yerine pısırık ve mağdur olarak gösterilmesi.. Dizinin tamamen pembe dizi olmasını saymıyorum bile..