Şimdi Ara

Muhteşem Yüzyıl (2010) (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.963
Cevap
16
Favori
158.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

bu dizinin soundtracklerini bi tek benmi harika buluyorum

yalnız değilsin. bir de şu diziye gelipte b.k atanlar olmasa. hayır abi her bölüm savaş olsun istiyolar. sanki tarihte hergün savaş oluyor. hadi diyelim oldu. bu adamlar bütçeyi nerden buluyo savaş sahnesi çekmek kolay mı bir sorun bakalım. fetih filminde bile o aşağıladığınız efektkleri yapmak için kaç para harcadılar biraz araştırın. kaldı ki bu bir dizi. her bölüm için o bütçe harcanırsa ohooo, adamlar nasıl para kazanacak.

aynen hocam bırak o tipleri.. hepsi çok afedersin diziye bok atıp marjinal olmanın derdindeler..
    çok beğenerek izliyorum çoğu yerdede tüylerimi diken diken ediyo çok milliyetçi olmama rağmen gaza getiriyor bu dizi ne dersin

final jenerik girişi de değişikti farkettiniz mi

evet ama yazılar çok hızlıydı cariyelerin isimlerini falan okuyamadım

çakal
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

yetenek sizsiniz terk
    Burhan giriyormuş ifot ne yapıyon burda ya diye :)

Hem doğru hem de yanlış yapmışlar aslında.
    Kum falı yani Remil denilen olay mevcuttur ve kâhinler tarafından kullanılmış/kullanılmaktadır. Fakat yöntemi dizide gösterdikleri gibi değildir.

Güzel bir sahneydi orası, beğendim ben. Hürrem'i tarif etti tamamen
  • ulem seçtikleri cariyeye bak orada en güzel cariye altın dağıtırken ilk tasları vuran ve hürremin grubundaki kısa boylu kız.

• Mustafa'nın oğlu da Süleyman'a düşmanlık etmesin diye öldürtülmüş deniyor. Bütün bu olaylara senaryoda sadık kalırlarsa iyi katliam seyredeceğiz.
  • Cihangir dogdugunda mart 1532 di hatirlagima gure validenin olumune 1 ibrahime 4 sene kaldi zaten ibrahim de oldukten sonra mahidevran ve sehzade mehmet yalniz kalicak.
  • Mihrimah'ı kim oynayacak bilen varmı? Güzel birşeyler bekliyoruz. Bu arada aybige hatun ufaktan gidici 1 bakış yetti eridi
  • Burhan ve Gül ağanın o hayt huyt hayttt huyt atışmaları mükkemmel sırf o anı bekliyorum diziyi açıp
  • Şehzade Mustafa büyüdü,yalnız diğer çocukların herbirini büyütmezler ise gözden düşer bu dizi.Hürrem'in çocuklarının herbirinin değişmesi gerekiyor.
    Sanırım tarih 1532'yi gösterdi en son pargalı:1536,Ayşe Hafsa Sultan:1534 yılında ölücekler ve bunları görmemiz yakındır dizide.
    Ve cihangir ile ilgili bir anektod;
    quote:

Kambur ve başka fiziksel hastalıkları konusunda öz kardeşleri tarafından alay konusu olsa da ona iyi davranan bir üvey abisi vardır. Şehzade Mustafa, her zaman ona iyi davranmış az kişilerden biridir. Öyle ki o öldüğünde kendisini öldürmüş olduğuna dair rivayetler veya üzüntüden öldüğüne dair rivayetler vardır.Ve aynı zamanda kanuninin en sevdiği şehzadesidir tüm sırlarının ortağıdır.

Belkide Şehzade Mustafa geçseydi başa tarih başka şekilde yazılacaktı herşey farklı olacaktı ama kaderr.Zaten kanuni'nin ölümü ile gizli duraklama devri başladı bence,sonraki ilerlemeler kanuni'nin mirasıydı hep.

Bu arada Aybige Hatun bitiyor beni
    Birde İbrahim paşanın ''sen kimsin be adam kimsin !!!'' lafına hastayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBigStar -- 9 Şubat 2012; 1:47:16 >
  • Ya dizide mustafa çok paralak geldi evet sakal tüy felan yok çok parlak kaç yaşında adm bir sakal braksa iyi olurdu.
    Diziyi izlemeyi mustafa büyüyene kadar izlemeyi brakmıştım şimdi tekrar başladım eski bölümler zaman kaybıydı bakalım bunlar nasıl ilerleyecek.
  • Dizi 1532 Mart ayında. Nisanda sefere çıkılacak. Istanbul Antlaşması daha yapılmadı. Sanırım bu seferin peşine imzalanacak ama Bugün Süleyman elçiler geldiğinde onlara avusturya kralı benim sadrazamıma denk dedi.

Bu arada Valide Sultan 1534 Martında ölmüş. Pargalı ise 1536 Ramazan ayında ölecek.
  • Nebahat Çehre Eylül ayında gazetecilerle konuşurken sezon finalinde öleceğini ağzından kaçırmıştı.Eğer senaryo değişmezse gelecek sezona Pargalı'nın ölümü kalır.Tabi şu halini illa ki göreceğiz

• Hürrem'in çocuklarını için doğru cast arıyorlar.İnşallah yakışan birileri olur.
  • Oğlan çocuğu büyümüş de diğerleri niye yaşlanmamış anlamadım. Heralde o dönemde ışık hızında bi uzay aracı vardı da mahidevranın oğlanı gönderdiler, geri geldiğinde 25 yaşında olmuş oldu ama dünyadakiler için sadece 2 yıl geçmişti (bkz. zamanda görelilik)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoviva

Oğlan çocuğu büyümüş de diğerleri niye yaşlanmamış anlamadım. Heralde o dönemde ışık hızında bi uzay aracı vardı da mahidevranın oğlanı gönderdiler, geri geldiğinde 25 yaşında olmuş oldu ama dünyadakiler için sadece 2 yıl geçmişti (bkz. zamanda görelilik)

orası malesef öyle

The Rome dizisinde de aynısı olmuştu, sineye çekicez artık bu durumları çünkü yaşlandırmak her hafta oyuncuları çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Nebahat Çehre Eylül ayında gazetecilerle konuşurken sezon finalinde öleceğini ağzından kaçırmıştı.Eğer senaryo değişmezse gelecek sezona Pargalı'nın ölümü kalır.Tabi şu halini illa ki göreceğiz

Zaten bunun üstüne bir de Nigar kalfayı öğrenirse kanuni, pargalı'nın işi hepten tamam olacak. Bu arada müzikler ne gaza getiriyor arkadaş arkada çalan

Edit: Siz kurtlar vadisi izliyor musunuz bilmiyorum ama Pusat ve Selvi'deki değişimi görseniz zaman kavramını sorgularsınız sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 9 Şubat 2012; 12:48:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: hoviva

Oğlan çocuğu büyümüş de diğerleri niye yaşlanmamış anlamadım. Heralde o dönemde ışık hızında bi uzay aracı vardı da mahidevranın oğlanı gönderdiler, geri geldiğinde 25 yaşında olmuş oldu ama dünyadakiler için sadece 2 yıl geçmişti (bkz. zamanda görelilik)

orası malesef öyle

The Rome dizisinde de aynısı olmuştu, sineye çekicez artık bu durumları çünkü yaşlandırmak her hafta oyuncuları çok zor.

Doğru söylüyorsunuz
  • Dizinin tek eleştirilmeyecek yanı müzikleri herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 9 Şubat 2012; 13:16:49 >
  • yıllarca dizilerle dalga geçerken , bu diziyi kaçırmadan takip ediyorummüziklerine ayrı değinmek gerek , gerçekten emek harcanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Nebahat Çehre Eylül ayında gazetecilerle konuşurken sezon finalinde öleceğini ağzından kaçırmıştı.Eğer senaryo değişmezse gelecek sezona Pargalı'nın ölümü kalır.Tabi şu halini illa ki göreceğiz

Ve Muhteşem İbrahim sahnede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Burhan ve Gül ağanın o hayt huyt hayttt huyt atışmaları mükkemmel sırf o anı bekliyorum diziyi açıp

+1 çok iyi oynuyorlar rollerini
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.